New Hair

I dag var jeg på besøk hos frisøren. Jeg klippet meg hos flinke Linda som jobber hos Karsten’s frisør team. Hun er også tremenningen min så jeg kjenner henne fra før av, deilig å kunne prate med frisøren istedet for å sovne i frisør stolen som jeg ofte har en vane til å gjøre. Bloggen hennes finner dere HER.Stikk innom en tur da vel!

Jeg var lei av det samme gamle og trengte litt forandring i hår stilen. Så jeg gjorde det enkelt og klipte pannelugg mens resten av håret fikk seg en stuss.

– Stine

You may also like

5 kommentarer

  1. Stilig! 🙂 Synes det er så fint med lugg, selv er jeg dritt lei av min.. Akkurat nå i allefall!
    Men endringer er jo gøy uansett da.

    Ådu, litt of topic her: Jobbet du på jack and jones på stjørdal?

  2. sv: fikk høre at de trenger folk der, og ble oppfordret til å søke. Men ettersom at det er litt styr der osv så slår jeg det fort ifra meg! Gidder ikke sånt styr når det gjelder jobb osv ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *