Yves Rocher

I mail-boksen min i morges lå det en koselig overraskelse. For noen uker siden sendte jeg inn en søknad til Yves Rocher om å få en plass som produktanmelder  for deres produkter. Og av de nesten 3000 søkerne som søkte har de nå valgt ut 50 heldig kandidater som skal få være produktanmelder og jeg er en av dem! Jeg ser på dette som er ære nesten og synes det er både gøy og spennende og få lov til å prøve dette!

Hver måned vil jeg få tilsendt produkter som jeg skal teste ut i en uke eller to før jeg kommer til å skrive om produktet. Og da vil jeg komme med mine helt ærlige meninger om produktet, jeg kommer ikke til å lyve om jeg ikke liker det. Alle produktene er sponset, og jeg får IKKE betalt for å gjøre det her. Dette er noe jeg har valgt og gjøre frivillig og gleder meg til de første produktene kommer!

Etter hvert kommer da en ny kategori i kategorilisten min hvor det kommer til å være en kategori som får navnet «Månedens Produkt» hvor jeg legger alle produktanmeldelsene jeg kommer til å skrive. Så om du leter etter ett spesielt produkt kan du lete etter det der.

– Stine

   

You may also like

3 kommentarer

    1. Det er ett skjønnhetsfirma som selger naturlige kosmetikk produkter alt fra sminke, hårprodukter, hudpleier osv. Og det er og veldig billig! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *