On the beach

Lykken kjenner du når du springer rundt i vannet og har vannkrig med kjæresten som kommer hakk i hel. Latteren triller ut av munnen på deg og uansett hvor irriterende det er at han løper etter deg og spruter vann på deg men du kan ikke noe annet å le av det. 
Jeg har kost meg en masse på stranden i ettermiddag med kjæresten min og kameraten hans John Olav. Vannkrig og glassmanet krig, soling og bading. Dette er virkelig det jeg kaller sommer. Disse dagene er da jeg virkelig kan slappe av, nyte livet og la bekymringene fly sin egen sjø. 
Midt i all soling og latter. Det begynte å bli stille og man nesten sovner inn kommer de derre helsikes måkene. Og hva presterer de og gjøre? Jo, drite meg i håret. Hvilken folkeskikk er vel det? Men i og med at det ikke var det store, og alt var så bra, så perfekt så tok jeg det også med ett smil.
Har du vært på stranden i dag?
Hva tenker du når du hører ordet lykke? 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *