«Huset»

Mine tre første vakter på Huset er over og det er nå to uker til neste gang jeg skal tilbake. Egentlig litt trist at det er så lenge mellom hver gang jeg skal jobbe der, men det kan jeg ikke gjøre så mye med.
Jeg stor trives i jobben og synes det er utrolig gøy og jobbe med ungdommene som kommer innom. De jeg har jobbet sammen med denne helgen er utrolig flinke med pc så de har holdt data kurs, noe guttene som var innom syntes var veldig gøy. Målet for høsten er å etter hvert å ha bygget en pc fra bunnen av.
Utover høsten skal også en av de ansatte ha ett filmprosjekt hvor vi har fått støtte til å lage film. Her er det både kostymer og teatersminke med i bilde. Planen er vel å få inn noen som kan ha ett lite kurs i  teater sminke en kveld.

Jentene som har vært innom de siste kveldene har enten sittet og pratet med hverandre og de ansatte. Eller som i går satt jeg med 3 herlige jenter og spilte «Kortskalle» i nesten 4 timer. Det tok i grunnen ikke lang tid før en av oss vant, så vi spilte bare for gøy.
Ungdommene som kommer på huset er noen utrolige ungdommer som det ikke finnes noe vondt i. Noen kan kanskje være litt mere spesielle enn andre, men alle er til slutt like. Ingen skal holdes utenfor.

Jeg har oppfordret lillesøster Malin til å ta med seg vennegjengen og komme innom ei helg. Vi vil gjerne at det skal komme flere ungdommer på Huset og nye ansikter er alltid gøy å se. Aldergrensen er 13-18 år, men gjennomsnitts alderen er rundt 14-15 år.

– Stine

Ungdommens Hus

You may also like

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *