The moment of Reunion

Det ringer på, jeg går spent mot døren og åpner. Der står Silje, ei venninne av meg som jeg ikke har sett på så og si 3 år. Kan vel si vi heller ikke har snakket sammen, men nå har vi tatt opp tråden igjen og hun kom på besøk her i går. Vi ble sittende på verandaen i sola og prate. Den snille kjæresten min kom med Juice til oss som vi koste oss med.

Solen stekte utrolig godt og jeg fikk t-skjorte skille så måtte finne frem bikinien. Men tilslutt ble det for varmt og vi fant ut at vi skulle stikke ned i Storvika og bade for å få avkjølt oss litt. Vannet var ikke det varmeste, men heller ikke for kalt. 
Jeg klarte selvfølgelig å bli solbrent i nakken. I år har jeg blitt utrolig fort solbrent, normalt blir jeg ikke solbrent. Skal ikke skryte av at vi var lange stunda på stranden i går, og like vel ble jeg solbrent. 
Det var utrolig koselig og se og snakke med Silje igjen, vi hadde det gøy i går. Og jeg håper jeg får se henne oftere fremover.Jeg har savnet vennskapet vårt, og det å kunne snakke med denne jenta, og det å kunne le sammen med henne. Hun er en utrolig person. Skjønner ikke hvorfor vi skled fra hverandre… 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *