Avskjedshilsener

Mamma og lille søster Malin stakk oppom for å si hade bra og god tur i formiddag. Av ren nysgjerrighet stikker mamma nesa si opp i bokhyllene og dvd-hylla vår og finner seg både ei bok og en film hun lånte med seg hjem. Da de dro presset jeg meg med i frem setet for å få skyss nedover til gata. 

Først gikk turen innom biblioteket for å låne noen bøker for å ha med på turen, så dro jeg innom Esther en tur siden hun var på jobb og jeg ikke hadde noe spennende og gjøre frem til jeg skulle møte Ronja.
Ronja og jeg satte oss ned på en kafe, og ble sittende der i vel over 1 1/2 time. Bare pratet om alt og ingenting, lenge siden sist vi har gjort det. Jeg fulgte henne deretter hjem slik at jeg fikk kjøpt av henne ett par sko. Jeg elsker de allerede og gleder meg til å bruke de i syden. Jeg tok bussen oppover igjen, så nå har jeg prøvd det også. Normalt sett kjører vi eller sykler nedover om vi skal til sentrum, men Knut har bilen på jobb og jeg orket ikke å sykle. 
Nå sitter jeg og venter på at Knut skal komme hjem slik at jeg får kastet sammen noe til middag. Tror det blir spagetti og kjøttdeig. I kveld blir det nok litt kjæreste-kos med film og litt snacks siden jeg reiser i morgen og etterlater min kjære her hjemme helt alene i en uke. Men som jeg har fått med meg skal han visst være oppe til Tanten og Onkelen sin i mens jeg er borte, like greit. Da vet jeg at han er i trygge hender!
Hva har du gjort i dag?   

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *