Ferien er over for denne gang


God Morgen!

Da var ferien over for denne gang. I dag begynner jeg mitt 2 årlig løp som lærling innen barne-og ungdomsarbeider faget. Uheldig for meg så pissregner det ute, og jeg som hadde tenkt at første dagen ikke skulle ende opp med våte bukser. Jeg sykler nemlig på jobb. Men heldig som jeg er har jeg jo kjøpt meg ny regnklær! Applaus for meg.
Det blir spennende og begynne på igjen. Alt er nytt, ny barnehage, nye folk og nytt miljø. De første 14 dagene skal brukes til å bli kjent med de barna som er der og foreldrene deres. Og hvordan rutiner og slike ting fungerer. Om 14 dager kommer det enda nye barn som jeg skal bli kjent med. Så dette blir spennende. 
Grunnen til litt lite blogging for tiden er pågrunn av at jeg har begynt ett prosjekt. Har fortalt om det tidligere også, jeg har nå begynt og sy min egen Bunad. Nå for tiden jobber jeg mest med broderingen som går rimelig greit med. Kommer sikkert litt bilder av fremgang og resultat etter hvert.
Nå skal jeg snart finne frem sykkelen min, tre kroppen min opp i regnklærne og rulle nedover til jobb. Ønsk meg lykke til på min første dag som lærling på ny barnehage! 
Ønsker dere alle sammen en riktig fin dag!
Har du ferie enda, eller er den over?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *