Dagens Outfit

Da var man i gang med hverdagen igjen, og mandager er som alltid utrolig slitsom! Men ekstra slitsom nå som jeg er vant med å ha ferie. Jeg og Silje avtalte og møtes på treningstudio klokken 06.30, men da jeg var på vei nedover fikk jeg melding om at hun var utrolig kvalm og ikke kunne likevel.
Jeg vurderte frem og tilbake om jeg skulle stikke alene eller stikke på hybelen og sove litt. Men fant ut at jeg må da klare å trene uten Silje hvis jeg skal komme inn i ett mønster slik at jeg klarer å holde meg flink på treningen fremover. Jeg gav alt og trodde jeg skulle kaste opp da jeg var ferdig. Kan ikke jeg har dårlig samvittighet for at jeg kjører bil til jobb, uansett er jeg hos Knut så da kommer jeg heller ingen vei uten bil. For de som lurer så låner jeg mamma og Ivar sin bil mens de er på ferie. Ønsker meg min egen. Urettferdig.

– Stine

Grå genser med blonder fra Vero Moda(Stesøster Ronja sin) – Bukse fra H&M

You may also like

3 kommentarer

  1. Flinkis! 😀
    Det er utrolig deilig med egen bil da, men bil voldtar økonomien aldeles, så det er jo noe å tenke over før man skaffer det. Hadde jeg ikke vært sammen med en bilmekaniker tror jeg faktisk ikke at jeg hadde kjøpt bil selv. Å få bildeler byttet er faktisk usannsynlig dyrt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *