Bursdagselskap

Da var man hjemme fra bursdagsfeiring på Åsen hos mormor og morfar. Hyggelig var det jo, og gøy ble det når mormor begynte og danse til musikken så var i bursdagskortet hun fikk av oss. Familien har som alltid humoren på topp og mamma ender med del helt forferdelige pinlige latteren sin som hun får når hun får latter krampe, og jeg sitter der med rødekinner og skjemmes over det.

Både tante og onkel og mamma og Ivar hadde masse morsomt å fortelle rundt bordet der vi satt litt avsides fra de andre. Ungene løp omkring huset og ga naboen en visit hvor de tok seg friheten til å låne trampolinen. Selskapet var koselig, og ikke minst hadde mormor ordnet med masse godt og spise! Så nå er jeg vel ett par kilo tyngre. Må vel få det vekk på ett eller annet vis.
Nå venter litt kos med kjæresten før jeg skal finne senga. Opp tidlig i morgen for en dag på jobb igjen. Er jeg heldig så kanskje jeg får photoshop i løpe av kvelden/morgen dagen. Så da bli vel helgen brukt til å lære seg å bruke det. For jeg må vel si jeg er ganske amatør! God Natt alle søte skapninger der ute! 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *