Forsinket Gratulasjon

I og med at det ikke ble noe bursdags-innlegg på Miriam ChristineSøta forrige helg, da hun fylte 18 år så skal hun få ett innlegg til ære for henne i dag. Miriam Christine er lillesøsteren til Knut, så det sier seg litt selv hvordan jeg har blitt kjent med henne. Vi har hatt ganske god kontakt med hverandre helt fra starten av, og den har bare blitt bedre og bedre.

Denne jenta er virkelig unik og spesiell! På en positiv måte selvfølgelig. Hun har gitt sin støtte til meg om dagen min har vært grå, hun har kommet og vært positiv og oppmuntret meg. Likedan vet jeg at jeg har gjort det samme for henne. Jentekveld hjemme hos hun i går var virkelig trivelig! Og selv om jeg ikke var hjemme før 1 tiden i natt så kan jeg med hånden på hjerte si at jeg storkoste meg. De fleste av oss satt halv trøtte i sofaen tilslutt, men så mye som vi lo så kjenner jeg det i magemusklene mine i dag at de hvertfall fikk seg en god treningsrunde.

Gratulerer så mye med dagen som har vært Miriam Christine! Håper du fikk den feiringen du ønsket deg, og jeg vet at du fikk gaver du ble glad for. Gleder meg til enda fine stunder meg latter og morro sammen med deg. De er verdt å ta vare på for å si det slik!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *