Pakke i posten

Pakken kom egentlig på fredag, men har ikke hatt anledning å dra innom postkontoret før i går. Og det var like før vi ikke rakk det i går heller, det var 5 minutter til de stengte da jeg kom snublende over dørstokken på postkontoret for å hente pakken.
Knut holdt på å le seg ihjel da han fikk høre at pakken var fra blivakker.no ,enn å kalle en nettside noe slikt. Samtidig mente han at det vertfall ikke var noe vits for meg og skaffe noe derrifra fordi jeg er så vakker fra før han. Han er nå bra søt og da!

I pakken inneholdt det to 750ml flasker, en med shampoo og en med balsam av merket Tigi. Dette passet meg bra siden jeg skulle løpe gjennom dusjen før legge tid, så da fikk jeg prøvd ut disse skjønnhetene.
Er virkelig fornøyd! Håret ble luftig og lett. Samtidig som det fikk en utrolig glans! Også ble det utrolig glatt og mykt, fikk nesten problemer med å bruke rette tang på det. Sto ei stund for å si det slik.
Shampoen og balsamen kommer i flere forskjellige typer til de forskjellige hårtypene. Anbefaler virkelig å prøve dem ut!

– Stine

You may also like

5 kommentarer

  1. Har den rosa flaska (tror jeg det var), men syns ikke den har gjort noe for håret mitt egentlig .. Sverger heller til produktene fra Sebastian nå! 🙂

    1. Det er vel forskjellig fra person til person hva de liker best og om det gjør en forskjell 🙂 Men det er bra du er fornøyd med ett annet merke 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *