«Fest i natt» 2010

I kveld er en av årets begivenheter i sentrum her på Stjørdal. Det som skjer er at de sperrer av gå gaten og setter opp boder der hvor de forskjellige fotball-lagene og korpsene i Stjørdal kommune har egne buer hvor de selger alt fra katta i sekken til popcorn, pølser, og sukkerspinn. Før det hele starter er alle foreningene med og går i tog gjennom gå gaten. Der er det alt fra idrett til bil sport. Da har de gjerne kledd seg ut, eller går i uniform og det som gjenkjenner det de er er med på. Egentlig ganske gøy og se på.

Litt senere på kvelden er det konsert, det kommer litt ann på hvem som spiller hvor bra det er. I kveld er det to band som spiller og det ene er Wig Wam. Så meg og Knut er bare hjemme en liten tur så skal vi nedover og få med oss litt av musikken til Wig Wam. Noe jeg tror kan blir gøy. 
Dette er ikke en fest med fyll og fanteri, riktig nok er det noen ungdommer som samles sammen etterpå og drikker seg drita. Men på selve området er det mange familier og små barn som koser seg med loddtrekning av bamser og spising av sukkerspinn. Egentlig litt synd at det er på en onsdag, i og med at både meg og Knut skal på jobb i morgen så blir det nok rett i seng når vi kommer hjem fra konserten. 
Her er noen bilder fra toget:


Drilltroppen


Thai-foreningen kom dansende nedover gaten


Syklister


Dette er en klasse på en av skolene i Kommunen som hadde laget seg kjoler av avispapir, egentlig ganske stilig!


En roende gummibå mitt i gå gata.


Korps


Takewon-do gjengen


Teaterlaget(dette er visst fra barneteateret som går i Storvika for tiden)

Har du noen store begivenheter der du bor?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *