Russeomtale, Silje

Silje satt og funderte over om noen hadde tid til å skrive en russeomtale om seg og den skal leveres i morgen.. Vel, jeg kan ikke skryte av at jeg er den beste til å skrive. Samtidig som jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle gjøre det. Men jeg kastet meg ut i det og prøvde. Ble igrunn veldig fornøyd med resultatet, og det ble visst hun også. Og det er jo gøy og høre. Så her skal dere få se hvordan den tilslutt ble:

Russeomtale, Silje
Med sitt uskyldige smil og blafrende hår lyser hun opp verden der hun kommer spradende med sin fyldige front som en hver gutt lengter etter å legge en hånd på, og sikkert litt sikkel også. Forundrer meg ikke om jentene også tenker samme tanken. De flatbrystede skulle værtfall vært missunnelige.(ikke drep meg for det her)

Kjærligheten har aldri stoppet henne og gutter har hun løpt etter i fleng, smeltet som fluer har de også gjort. Men i løpet av årenes løp har hun funnet den utvalgte og klart å holdt ut med han i snart 2 år. To søte små som igrunn minner litt om Laidy og Landstrykeren.

Latteren hennes blir ofte kommentert, ikke rart igrunn. De kan ikke være helt normal. Hun har sine øyeblikk hvor hun ruller rundt på golvet å holder seg å magen mens hun ler til tårene triller uten at vi andre skjønner noe av hvorfor. Prøv å kil henne! Da skjønner dere hva jeg mener.

Denne jenta er ikke til å spøke med. Til tross for sine utrolig teite og dumme øyeblikk har hun i årevis gått på takewon-do. Og hun kan sakene sine. Bare tanken får meg til å skjelve i buksene mine.

En herlig, sprudlenede person som sprer glede rundt seg. Skulderen hennes er god og gråte på, og hun er helt amazing å prate med om du trenger en å dele livshistorien og kjærlighetssorgen din med. 
Trenger du en hjelpende hånd er hun ikke langt unna. Hun har sine gullkorn og har ingen problem med å få folk til å smile.

Familie og venner er det ingen problem å se at hun er glad i. Love is all around.

Hva synes du?


You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *