Alene for noen dager

God formiddag!
At the moment sitter jeg på jobb og har pause. Igrunn ikke mange timene til jeg er ferdig for dagen. Noe som skal bli godt. Har vært våken siden klokken 5 i morges! Kjæresten min dro til Ålesund i dag gjennom jobben. Og hvis jeg skulle ha bilen mens han er borte måtte jeg bli med opp på jobb hos han og kjøre nedover igjen. Stakk fort oppom leiligheten og tok med meg alt av søppel ut før jeg stakk på jobb. Så er en smule trøtt.

Etter jobb i dag blir det bare ett par timer hjemme, så skal jeg ned på jobb igjen. Mitt første personalmøte er nemlig i kveld. Ellers får dere vel en liten oppdatering fra den lille blåturen meg og kjæresten var på i helgen når jeg kommer hjem. Men nå må jeg jobbet meg ferdig for i dag,


Dette er mitt jobblokale.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *