Noka dietten og trening

Som dere kanskje har fått med dere så skulle jeg begynne på noe som kalles Noka-dietten. Jeg startet, men det ble en pause etter som jeg dro til Syden. Og etterpå når jeg kom hjem var det stort sett tomt av varer.
Men nå skal jeg begynne på igjen. Men denne gangen begynner jeg med å gå å det 4 dager i uken, for så å kutte ned på den vanlige maten etter hvert. Jeg er alt for glad i mat!

Treningen skal også begynnes for fult. Og jeg synes foreløbig at jeg har vært kjempe flink. Fremover kommer jeg til å stå opp når samboeren min stikker på jobb og sitte på med han nedover slik at jeg får meg ei treningsøkt før jobb. Når jeg da kommer hjem kan jeg slappe av og heller finne på andre ting. En herlig måte å starte dagen på!

Jeg kommer til å skrive litt om hvert Noka-produkt hver uke, ett hver uke. Samtidig får dere informasjon om hvordan det går med trening, hva jeg trener og hvordan det går med dietten.
Heldigvis har jeg en kjæresten som støtter meg og gir meg ett lite push når jeg prøver å lure meg unna treningen. Kan kalle meg ganske heldig. Men så har jeg jo bedd han om å gjøre det .

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *