Entre

Jeg kan halvveis se for meg hvordan min entre skal se ut når jeg får en plass med en entre. Veggene skal være i en kaffe latte aktig farge og møblene skal gå i hvitt. Som nedenfor en hvit benk med enten skuffer eller hyller til oppbevaring med en lang pute på som kan være praktisk når man skal ha på seg sko som ikke bare kan smettes på.
En flott hatthylle med kroker slik at jakker kan henges opp og luer og hatter legges på hylla istede for å ligge strødd utover ellers. Likens med stumtjeneren. Samtidig som den er praktisk er den også fin som en pyntegjenstand.
På veggen skal det henge ett bilde med en farge som skal gå i stil med resten av pynten i de rommet.

Er ikke sikkert dere klarer å se det for dere det slik som jeg, men slik jeg ser det kommer jeg til å trives hvis jeg får det til noe lignende.

Hvordan ser du for deg din Entre?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *