God ettermiddag

Må si det var utrolig herlig å starte dagen med en stor kopp te, sittende i soafen og spill Uno med de supersøte ungene på jobb. Turen i dag gikk til Klempen på Skatval med buss. Det ble en koselig tur. Søss måtte komme med støvler til meg snill som hun var.
Men da det var mat tid oppdaget jeg at kremosten jeg skulle ha på rundstykkene mine var muggent. Herlig, da ble det tørre rundstykker til lunsj. Enn at jeg ikke kom på å sjekke det før jeg dro i morges da. Typisk min flaks.

Når Gizmo er borte danser Simba på bordet. Når Gizmo er i nærheten tørr ikke Simba å komme å ligge i fanget å kose. Så da jeg kom hjem i dag og Gizmo fremdeles var ute utnyttet Simba muligheten til å komme å legge seg godt til rette i fanget mitt. Og han storkoste seg.Synes det er kjempe koselig jeg da! Men så kom Gizmo inn da, og da tørr han plutselig ikke å ligge der lenger. Her er det kvinnfolka som bestemmer.

Er kattene dine slik?

Gizmoen miin.

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *