Kveldstrim

Deilig å bare lene seg tilbake på de myke putene og det med god samvittighet. 2 timer brukte vi på å gå rundt Hessjøen i ett brukbart tempo.Jeg dro med meg Silje på trimtur siden jeg følte jeg hadde ganske mye energi til over etter jobb, noe som er lenge siden sist!
Bortsett fra alle flygedyrene  var turen utrolig koselig og skal garantert gjentes!

Uka har foreløbig gått kjempe fort og jeg stortrives på den nye arbeidsplassen! Denne sommeren blir kjempe bra, det kan jeg skrive under på allerede. Frem til nå har vi både vært på tur i skolen og på kino, i morgen er det skogtur igjen. Utrolig gøy, istede for å være på samme stedet hver dag.

Nå er det rundstykker med jordbærsyltetøy og tv som gjelder frem til jeg finner det for godt å legge hode på puta. Kjenner det skal bli utrolig godt å legge seg i kveld. Gleder meg!

Hvordan har deres dag vært?


You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *