Overnattingsbesøk og pakke i posten

Kvelden er vel snart omme for både meg og Silje, men Knut vet jeg ikke helt. Han blir vel sittende oppe og se noen episoder til med To and a half men. Han ombestemte seg med det å dra bort og ble heller hjemme. Men hva gjør vel det? 

Karsten dro for ikke så veldig lenge siden, faren hans kom og plukket han opp på vei til Flora. Meg og Silje fikk med oss den siste delen av filmen gutta så på, men tror ikke helt det er min type film.
Etter jeg hentet Silje på stasjonen dro vi innom Rimi for å hente pakke som hadde kommet i posten. Pakken inneholdt julegave til Knut,nye uggs, en t-skjorte som jeg betalte 30 kroner for,armbånd til 30 kroner og 2 par solbriller til 30 kroner. Det var også en kjole med der, men den var for trang over ryggen til at jeg klarte å ha den igjen. Jeg må nok få meg mindre benbygning. Vel, det ble i vertfall 400 kr spart. Godt det også. 
Ønsker alle dere søte lesere en riktig god natt!

Kan vel si vi er temmelig slitne.

Liker du å se to and a half men?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *