Hyttehelg

God Mandag!

Å for en fin helg vi har hatt! Fredag ettermiddag satte vi kursen mot hytta på fjellet i ett nydelig høst vær. Og vi var så heldige at været holdt seg like fint hele helgen! Det ble riktig nok litt senere kveld på Lillemor fredagkveld siden hun sov en times tid i bilen men det har ikke gått utover døgnrytmen hennes noe ellers så det gjorde ingenting. Når hun var i seng ble det serie og kos på oss voksne.

Lørdagen begynte rolig med grøt og litt lek. Å lage mat til Lillemor tar fort litt lengre tid oppe på hytta da vann og mat må varmes på vedovnen, men med en slik tålmodig liten frøken var ikke det noe problem. Ellers nøt vi dagen ute på terrassen med vaffelkos og lek, samt en liten trille tur ute i det nydelige været.
På ettermiddagen holdt vi oss mest inne og når kvelden kom ble det middag for oss voksne etter Lillemor var i seng. Og etter og ha tatt oppvasken ble det noe godt å bite i mens vi så film.

Hjemreise ble litt tidligere enn planlagt, men det gjorde i grunnen ikke så veldig mye for det var utrolig deilig å komme hjem igjen og. Det ble med andre ord en rolig søndag hjemme.
Lillemor er i seng etter en fin fin dag hvor vi blant annet har vært på Babysang, så koselig!
-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Velkommen til oss del 2

Nå har det vært stille her inne alt for lenge. Dagene går så fort forbi, og andre ting har blitt prioritert men nå kjenner jeg at det kribler litt etter å kunne skrive å være aktiv her inne igjen. Om det blir som jeg føler på nå vet jeg ikke, men vi får se hvordan det blir fremover.

Nå som jeg har startet å vise frem leiligheten kan jeg ikke la dere få se bare halve. Så her kommer altså resten!
En ting jeg savner litt er ett større kjøkken, størrelsen på kjøkkenet er ikke mye å skryte av og jeg kunne gjerne tenkt meg stor nok plass på kjøkkenet til å ha kjøkkenbordet der. Men slik ble det altså ikke denne gangen. Derimot har vi utrolig mye skap plass på kjøkkenet, pluss bod som kommer godt med!

Siden kjøkkenbordet ikke får plass på kjøkkenet har vi en liten spiseplass i stua. Noe som er helt greit i den bo situasjon vi er i akkurat nå. Vi har prøvd å få utnytte plassen best mulig og dermed fått to «soner» i stua hvor den ene delen er spise plassen og den andre delen blir «stue» plassen. Med lekegrind og sikkerhetsgrind rundt ovnen blir det litt mindre plass, men det er og for en periode. Vi er veldig fornøyd med kjøpet av ny sofa som vi kjøpte til vi flyttet inn. Den passer perfekt i stua og jeg bare elsker den! Det er god plass for Lillemor å bevege seg rundt på så sånn sett skal man ikke klage over plassen. Veldig fornøyd med hvordan vi har fått det og trives veldig godt så langt!

-Stine

Spise Plassen

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sofa-kroken

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading