Velkommen til oss del 1

Velkommen for en snik titt hjemme hos oss!

Endelig har jeg fått somlet meg til å ta noen bilder av leiligheten vår til dere. Nå har vi snart bodd i leiligheten i 3 måneder, og vi trives kjempe godt. Til tross for litt mindre plass enn tidligere bosted har vi likevel fått plass til alt sammen. Hadde det ikke vært for den store romslige gangen og to boder med god størrelse hadde det nok blitt litt plass mangel men heldigvis ble ikke det tilfellet.
Jeg begynner å vise frem yttergangen. I yttergangen har vi som alle andre yttertøy til både store og små, i tillegg til at vi får plass til vognen til Lillemor som vi bruker gjerne flere ganger daglig. Utrolig deilig å ha den lett tilgjengelig!
Videre innover kommer den store, romslige gangen jeg snakket om. Her har vi blant annet innebygd klesskap som rommer enda mer yttertøy, av typen ullklær, luer, votter osv. Jeg vil si vi har fått utnyttet gangen til det fulleste! Ikke bare har vi fått plass til skjenk og skuvseng, men det ble også en liten kontorkrok.

Med andre ord, det første du møter inne hos oss er en gang hvor det vises at det bor folk med yttertøy til både store og små hengende på knaggene, ingenting blir gjemt bort i skapet til tross for at vi lett kunne gjort det. Videre innover synes jeg selv at det er ett koselig syn som møter oss med skjenken med litt bilder og pynt på og behagelig skuvseng det går an å slappe av i. Planen min er å få opp en bildevegg over skjenken etter hvert, men det blir med tiden!

Resten av leiligheten kommer senere.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading