Velkommen til oss del 1

Velkommen for en snik titt hjemme hos oss!

Endelig har jeg fått somlet meg til å ta noen bilder av leiligheten vår til dere. Nå har vi snart bodd i leiligheten i 3 måneder, og vi trives kjempe godt. Til tross for litt mindre plass enn tidligere bosted har vi likevel fått plass til alt sammen. Hadde det ikke vært for den store romslige gangen og to boder med god størrelse hadde det nok blitt litt plass mangel men heldigvis ble ikke det tilfellet.
Jeg begynner å vise frem yttergangen. I yttergangen har vi som alle andre yttertøy til både store og små, i tillegg til at vi får plass til vognen til Lillemor som vi bruker gjerne flere ganger daglig. Utrolig deilig å ha den lett tilgjengelig!
Videre innover kommer den store, romslige gangen jeg snakket om. Her har vi blant annet innebygd klesskap som rommer enda mer yttertøy, av typen ullklær, luer, votter osv. Jeg vil si vi har fått utnyttet gangen til det fulleste! Ikke bare har vi fått plass til skjenk og skuvseng, men det ble også en liten kontorkrok.

Med andre ord, det første du møter inne hos oss er en gang hvor det vises at det bor folk med yttertøy til både store og små hengende på knaggene, ingenting blir gjemt bort i skapet til tross for at vi lett kunne gjort det. Videre innover synes jeg selv at det er ett koselig syn som møter oss med skjenken med litt bilder og pynt på og behagelig skuvseng det går an å slappe av i. Planen min er å få opp en bildevegg over skjenken etter hvert, men det blir med tiden!

Resten av leiligheten kommer senere.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Morgenfugl

God morgen!

En ny uke er i gang, og vi startet den allerede klokken 04.48. Med andre ord, sånn omtrent litt for tidlig. Lillemor har fått for en vane å våkne på denne tiden hver dag den siste uken. Jeg kan ikke si jeg er særlig begeistret for det, men når det ikke fungerer å bære og bysse henne i søvn igjen så er det mye bedre å heller stå opp.
Uken som har vært var en aktiv uke med blant annet venninne besøk hos fineste Siv Tone. Hun venter en liten baby i november, så gøy! Kjenner det er veldig koselig at mange av de rundt oss har fått og skal ha små som blir på alder med vår frøken.
Ellers har jeg og Lillemor vært på dagstur på hytta hos mamma og Ivar, også har barselgruppa møttes igjen for første gang etter sommerferien. Denne gangen får vi låne en avdeling på bhg i bygda siden vi er så mange.
Så ble det en liten shopping runde sammen med Jannicke og hennes lille frøken, innlegg med innkjøp kommer senere.

Og i går ble det en spontan tur på Pirbadet. Vi skulle egentlig dra dit forrige helg sammen med Jannicke og Joakim og ungene men de fikk dessverre ikke til å være med likevel. Men vi valgte å dra uten dem. Så fikk jeg snap av at de skulle dit i går, og med litt fram og tilbake landet jeg og Vidar på at vi skulle dra dit å overraske dem! Så da pakket vi badebaggen, satte oss i bilen og suste til Pirbadet og koste oss masse sammen med Jannicke, Joakim og ungene. En perfekt slutt på helgen!

Nå sover Lillemor sin første dupp ute i vognen sin. Jeg derimot prøver å få gjort unna litt husarbeid og diverse før hun våkner igjen, for her i huset er det greit med kaos. Men først en kopp te og litt lesestoff!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

New In: Sandaler

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg og Vidar diskuterer om jeg har stjålet eller bare lånt sandalene hans. For ja, hver gang jeg skal ut bare en liten tur så blir sandalene hans godt plassert under mine føtter som forøvrig svømmer i de. Og gang på gang når vi går forbi ett par slike sandaler i en butikk nevner Vidar at jeg skulle hatt meg nye sandaler, men jeg mener at vi alltid kan vente til neste gang. Jo, ja altså. Det har aldri skjedd. Men nå, nå har jeg funnet ett par jeg virkelig liker og da var jeg ikke sen med å bestille dem hjem. Og jeg elsker dem!

Sandalene er fra Birckenstock og heter Molina Flor W. Tanken var å kjøpe de klassiske som alle sammen har, men da jeg så disse falt jeg helt pladask. Og i tillegg var ikke prisen helt på tryne så da var det bare å klikke de hjem. Nå som jeg har fått brukt dem noen dager angrer jeg ikke ett sekund på kjøpet. De er ikke bare fine å se på, men også utrolig deilig å gå i! Kunne ikke vært mer fornøyd.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading