Full rulle

God Mandag!

Det har vært litt stille her inne, rett og slett av den grunn at det er litt som skjer om dagen. Og om det er rolig så har andre ting enn bloggen blitt prioritert. Men har ett håp om at det kanskje kan endre seg igjen etter hvert.
Denne helgen har vi vært på farten omtrent fra morgen til kveld siden fredag, så på sett og vis var det utrolig deilig å vite at i dag så har vi ingen annen planer enn å slappe av å ta det rolig hjemme. Og det tror jeg er godt for oss alle tre!

Fredag startet vi helgen med å bake kake til Tantes bursdag som skulle feires på kvelden. I og med at de begge hadde vært på jobb og søskenbarnet mitt egentlig skulle på fotballtrening hadde jeg tilbydd meg å lage kake slik at det ikke ble så mye å ordne for dem. Og i føle søskenbarnet mitt var det den beste kaken han hadde smakt, så det var jo gøy å høre! Rett før jeg og Lillemor var på vei ut døra til bursdag kom broren til Vidar og kjæresten innom. Så mens Vidar holdt de med selskap, dro jeg og Lille mor på bursdag. Koselig som alltid! Og det var ei lita frøken som var rimelig utslitt da vi kjørte hjem igjen litt utpå kvelden.

Lørdag var det duket for slektstreff på morsiden av Vidar sin slekt. Hele 95 stykker møtte opp på gården hos tanten og onkelen til svigermor hvor alle hadde tatt med litt mat og kaker hver så ordnet vi med koltbord. I fjøset har de ordnet skikkelig fine selskapslokaler hvor vi spiste, og ute området er bare helt fantastisk! Perfekte plassen å arrangere slektstreff. Jeg for min del kjente ikke flere enn kjerne familien, men synes det var veldig koselig likevel! Det var ordnet med både quiz, natursti og diverse aktiviteter som vollyball og kubbspill. Noe for en hver smak med andre ord. På kvelden ble det og grilling, men da hadde vi allerede dratt siden Lillemor måtte hjem å få sove. Men vi koset oss de timene vi var der! Utrolig bra arrangert, håper ikke det blir alt for lenge til neste gang.

Søndag var det 4 års feiring til Lille Kristiane. Eller, hun er vel ikke fullt så liten lenger. Av oss fikk hun en singlet som jeg hadde strikket. Også denne gangen hadde jeg tilbudt meg og bake noe å ha med i selskapet siden Siv Tone hadde arbeidshelg. Så da ble det så enkelt som muffins med rosa og lilla glasur. Enda ett koselig bursdagsselskap med masse hyggelige folk og en flott avslutning på en kjempe koselig helg!

Med andre ord så har vi fått dekt dosen av familie til på begge sider av slekten, i tillegg til en god dose med venne tid med 4 årsfeiringen i går. I dag er dagen bare rolig her hjemme. Lillemor sover i vognen sin og jeg skal fortsette å strikke litt på det nye prosjektet jeg har startet på. Slenger med noen bilder av uteområdet der slektstreffet var i helgen. Så nydelig!

-Stine

19250340_10213266323432539_40054631_o19495768_10213266323792548_919599338_o

 

Continue Reading

Litt nytt i treningsgarderoben

Er det noe som gir økt motivasjon til trening så er det fint, fresht og behagelig treningstøy. Nå er det ikke så veldig ofte at jeg investerer i nytt treningstøy men nå har jeg hatt lyst på noe nytt en god stund og tenkte at nå som sommeren nærmer seg kan det være fint å bruke muligheten til å oppdatere treningsgarderoben litt. Jeg har også funnet ut at jeg heller kjøper treningstøy som har god kvalitet, og som varer en stund isteden for treningstøy som bli fort slitt. Rett og slett av den grunn at treningstøyet med god kvalitet er mye mer behagelig å ha på under trening, noe som er veldig viktig for meg i vertfall!

Jeg har fått ett veldig godt forhold til Nike sitt treningstøy, så da ble det ikke noe overraskelse at det ble treningstøy fra Nike denne gangen også. Jeg har to tightser og to gensere fra Nike fra før av og disse er store favoritter for å si det slik! Jeg har enda ikke fått prøvd det nye treningstøyet men det blir nok innen uka er slutt, gleder meg!

Denne uken har vært forholdsvis rolig så langt, noe som i grunn er ganske deilig. Jeg og Lillemor trillet oss en tur til mormor og morfar /oldemor og oldefar tidligere i dag, i ettermiddag har vi vært på middag hos mamma og stefar. Ellers er uken rolig frem til søndag, da har vi nemlig invitert våre nærmeste vennepar på grilling for en liten innvielse av leiligheten. Med andre ord må jeg få opp farten litt med å få pynt på plass her, for det prosjektet er bare delvvis gjort enda.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Grillvær

Hvis man ser bort fra den litt kjølige vinden begynner sommertemperaturene å komme snikende. I går grep vi muligheten til å grille å spise ute på platten for første gang i år. Vi har jo grillet mye tidligere i år og, men ikke hjemme og ikke siden vi flyttet. Så vi fyrte opp den lille gassgrillen vår og hivde på noe rester vi fant i frysen. Den lille grillen duger godt innimellom men det skal bli godt å få hit den store grillen vår. Jeg tror hvertfall Vidar ser veldig frem til det!

Temperaturen er ikke så verst ute i dag heller, men i dag blåser det litt mer enn det gjorde i går. Så vi tenker å ta oss en tur i bassenget med Lillemor. Vi var der første gang i helgen og hun storkoste seg! Og siden det i dag kommer instruktør kunne jeg gjerne tenke meg å få det med meg. Tanken er å kanskje kjøpe klippe kort fra høsten av. Siden Lillemor trivdes så godt så føler jeg at det er en ting vi kan være flinke til å gjøre sammen både som familie men og for at Lillemor skal bli trygg i vann. Og ekstra stas er det når jeg ser hvor mye hun koser seg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

En uke

Nedtellingen og ventetiden frem til flytte dato ble brått mye kortere enn vi hadde ventet, og nå har vi allerede bodd i den nye leiligheten i en hel uke. Jeg fikk melding om at vi kunne flytte inn til 1 juni istedet for den 5, men fredag forrige uke fikk jeg melding av hun som har leid her før oss om at det var ferdig til innflytning så da var det bare å hente nøklene og starte flyttingen. Første lille flytte lass kjørte vi allerede på fredag, men siden vi skulle i konfirmasjon på Lørdag fikk vi ikke startet å flytte før søndag. Planen var egentlig å flytte mandag siden Vidar var på jobb søndagen men vi ble mannsterke med foreldre fra begge sider pluss mine besteforeldre så kunne vi plutselig sove i leiligheten samme dag.
Det meste ble flyttet søndagen men litt ble stående og vi har fått hentet litt og litt etter hvert som uken har gått. Nå er hele huset tømt for våre møbler og i dag har vi vaske ut av huset.

Kjenner det er godt å være ferdig med huset og slippe å tenke mer på det som står igjen der og heller fokusere på leiligheten. Nå er det meste på plass her og, og det er utrolig deilig! I løpe av uken av vi fått inn både komfyr og oppvaskmaskin, organisert og plassert ting i boder og ellers hvor ting hører hjemme i leiligheten. Gleder meg til å vise dere!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading