Velkommen til oss del 2

Nå har det vært stille her inne alt for lenge. Dagene går så fort forbi, og andre ting har blitt prioritert men nå kjenner jeg at det kribler litt etter å kunne skrive å være aktiv her inne igjen. Om det blir som jeg føler på nå vet jeg ikke, men vi får se hvordan det blir fremover.

Nå som jeg har startet å vise frem leiligheten kan jeg ikke la dere få se bare halve. Så her kommer altså resten!
En ting jeg savner litt er ett større kjøkken, størrelsen på kjøkkenet er ikke mye å skryte av og jeg kunne gjerne tenkt meg stor nok plass på kjøkkenet til å ha kjøkkenbordet der. Men slik ble det altså ikke denne gangen. Derimot har vi utrolig mye skap plass på kjøkkenet, pluss bod som kommer godt med!

Siden kjøkkenbordet ikke får plass på kjøkkenet har vi en liten spiseplass i stua. Noe som er helt greit i den bo situasjon vi er i akkurat nå. Vi har prøvd å få utnytte plassen best mulig og dermed fått to «soner» i stua hvor den ene delen er spise plassen og den andre delen blir «stue» plassen. Med lekegrind og sikkerhetsgrind rundt ovnen blir det litt mindre plass, men det er og for en periode. Vi er veldig fornøyd med kjøpet av ny sofa som vi kjøpte til vi flyttet inn. Den passer perfekt i stua og jeg bare elsker den! Det er god plass for Lillemor å bevege seg rundt på så sånn sett skal man ikke klage over plassen. Veldig fornøyd med hvordan vi har fått det og trives veldig godt så langt!

-Stine

Spise Plassen

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sofa-kroken

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Velkommen til oss del 1

Velkommen for en snik titt hjemme hos oss!

Endelig har jeg fått somlet meg til å ta noen bilder av leiligheten vår til dere. Nå har vi snart bodd i leiligheten i 3 måneder, og vi trives kjempe godt. Til tross for litt mindre plass enn tidligere bosted har vi likevel fått plass til alt sammen. Hadde det ikke vært for den store romslige gangen og to boder med god størrelse hadde det nok blitt litt plass mangel men heldigvis ble ikke det tilfellet.
Jeg begynner å vise frem yttergangen. I yttergangen har vi som alle andre yttertøy til både store og små, i tillegg til at vi får plass til vognen til Lillemor som vi bruker gjerne flere ganger daglig. Utrolig deilig å ha den lett tilgjengelig!
Videre innover kommer den store, romslige gangen jeg snakket om. Her har vi blant annet innebygd klesskap som rommer enda mer yttertøy, av typen ullklær, luer, votter osv. Jeg vil si vi har fått utnyttet gangen til det fulleste! Ikke bare har vi fått plass til skjenk og skuvseng, men det ble også en liten kontorkrok.

Med andre ord, det første du møter inne hos oss er en gang hvor det vises at det bor folk med yttertøy til både store og små hengende på knaggene, ingenting blir gjemt bort i skapet til tross for at vi lett kunne gjort det. Videre innover synes jeg selv at det er ett koselig syn som møter oss med skjenken med litt bilder og pynt på og behagelig skuvseng det går an å slappe av i. Planen min er å få opp en bildevegg over skjenken etter hvert, men det blir med tiden!

Resten av leiligheten kommer senere.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Vårt påskehus

Da var påsken i gang og den ankom med ett trist syn av snø til morgenen i dag som etter hvert har gått over til øs, pøsende regn. En veldig trist start på påskeværet med andre ord! Men vi må vel bare ta det vi får, vi kan da alltids kose oss inne med fyr i peisen, pledd i sofakroken, en kopp te og verdens herligste smil fra lille jenta vår.

Nå har jeg fått funnet frem påske pynten og fått pyntet litt til påske her. Jeg eier ikke all verden med påskepynt så det bli ikke sånn kjempe mye pynting men litt blir det. Hvert år sier jeg at jeg har så lite, så påskepynt samlingen vokser litt og litt for hvert år. I år fikk jeg noen fine pastell rosa egg fra Kremmerhuset av mamma, og med så mye annet fint der så måtte jeg innom kjøpe litt mer når jeg var på cafe date med Jannicke.

Vi har ikke så mye planer i påsken egentlig, men det viktigste og største planen vi har er dåpen til lillemor. Tenk, nå er det bare ei uke igjen til den store dagen! Jeg gleder meg utrolig mye, samtidig som jeg føler at jeg ikke har kontroll i det hele tatt. Selv om jeg vet at jeg har det. Presten var her i går hvor vi fikk gått gjennom Gudstjenesten for dagen, så da var det i boks. Ellers hadde vi håpet at vi skulle fått en grilletur i fjera med familien min som er en tradisjon vi har hatt helt siden jeg var liten, og jeg ser ikke bort fra at det kanskje blir en grilletur i fjera med familien til Vidar og for det har og blitt en tradisjon. Ellers får vi bare kose oss og nyte påsken så godt vi kan i hverandres selskap bare oss. Min lille familie♥

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Vi skal flytte!

En liten tanke ble plutselig til en stor og spontan tanke. Og innen søndag kveld hadde vi funnet oss ett nytt sted å bo. Det tok vel rundt en 24 timer fra tanken oppsto til den ble satt fri. Søndag dro vi innom etter vi hadde vært på Sentrumskirka og kikket på leiligheten vi skal leie. Vi ble enige om at hun vi skal leie av skulle få svar innen to dager, men siden vi bestemte oss ganske kjapt etter vi kom hjem og allerede da begynte å annonsere for foreldre og besteforeldre at vi skal flytte så var det bare å gi beskjed samme dag. Leiligheten ligger på Åsen, hjembygda mi. Og jeg kan vel ærlig innrømme at jeg en gang i tiden har uttrykt meg om at jeg aldri skulle flytte tilbake dit igjen, men nå gleder jeg meg bare mer og mer for hver dag!

Grunnen for at vi flytter er ikke det at vi ikke trives her vi bor nå. Men huset har gidd oss noen utfordringer i løpe av de 2 1/2 årene vi har bodd her, og mange har vel ikke skjønt hvordan vi har klart å bodd som vi gjør. For å si det slik så ser det ut som huset skal falle sammen fra utsiden av, det er dårlig isolert og det hender seg det er lekkasje fra taket. Vi har derimot fått det så koselig som det går an å få det inne, så utsiden har ikke plaget oss så veldig bortsett fra når det blåser rett gjennom huset og det blir store elver gjennom taket. Og selv om det har vokst opp tre nydelig jenter her før vår Lillemor så føler vi at det er det beste for hennes del av vi finner noe som er i bedre stand. Ett sted hvor vi kan stå opp uten å gruve oss for at det er for kaldt, ett sted hvor Lillemor kan bevege seg rundt på gulvet uten at kulden tar henne og ett sted som vi alle tre kan trives. Som sagt så trives vi veldig godt her og! Men både jeg og Vidar savner det å kunne stå opp uten å måtte fryse rumpa av oss før det rekker å bli varmt i huset. Å når Lillemor blir så stor at hun ikke er interessert i å ligge i senga og kose frem til det er varmt nok til å stå opp så er det greit at det ikke er iskaldt å stå opp.

Vi flytter ikke før i juni, noe som kanskje er greit for med en liten i hus så tar det fort lengre tid å rydde og pakke alt sammen. Så vi trenger ikke å stresse, og vi kan bruke tiden hun er våken på sammen med henne og heller benytte den tiden hun sover på å pakke. Vi har allerede startet så smått å pakke ting vi ikke bruker. Sånn sett tror jeg flyttingen er bra for oss for da får vi ryddet og kastet ting vi ikke har bruk for. For vi har klart å samle opp rimelig mye i løpe av den tiden vi har bodd her. Innemellom pakking og rydding skal vi kose oss og nyte barseltiden, bruke tid på hverandre og blant annet ha dåp, være med på to konfirmasjoner og ikke minst feire 17 mai med is og bunad!

-Stine

Huset vi bor i nå på ut siden

DSC_0555

Huset vi bor i nå innvendig

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESDSC_0360DSC_0364DSC_0359

Continue Reading

Forandring fryder

God fredags kveld!

Her er det stille stuen for øyeblikket, lillemor sover i vugga si mens pappen i huset er ute og koser seg på kino mens jeg koser meg her hjemme. I dag har jeg og Tuva Elise vært hos ei venninne hvor vi var på trilletur. Sist vi prøvde oss på det var ikke Tuva Elise interessert i å ligge i vognen men i dag gikk det. Datteren til venninnen min er bare ett par måneder gammlere enn Tuva Elise, så det er litt gøy å kunne møtes å finne på ting sammen.

Tidligere denne uken fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle ommøblere i stua. Nå synes jeg genrelt sett det er veldig vanskelig å få innredet stua her ordentlig fordi det er så mye som gjør at det ikke går an som for eksempel trappa og peisen. Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet slik det ble nå!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

1 Desember

Så viser kalenderen plutselig 1 desember og vi er inne siste måneden i året 2016. Det er helt rart å tenke på at ett helt år snart har gått igjen, og at vi snart går inn i ett nytt år hvor vi skal skape nye og gode minner med venner og familie. Men først skal vi nyte den siste måneden med adventstid og julefeiring. Dette blir vår siste jul med bare oss to, til neste år har vi en liten sønn eller datter som vi skal feire jul med og det skal bli så koselig! Det blir nytt og spennende, og gøy!
Snøen daler ned utenfor og julestemningen sprer seg i kroppen. Kalenderluken står klar til å åpnes, det er riktig nok snakk om en kjedelig sjokolade kalender men så likevel så gøy det er å bruke slike til å telle ned dager til julaften.

Nå er det bare en liten uke med intens eksamenslesning som gjenstår før juleferien starter for fult for min del, noe som skal bli veldig deilig! Selv om jeg nå har gått hjemme den siste uken har det likevel vært ganske så slitsomt og krevende og sette seg ned å lese det tunge stoffet time for time når natten ikke gir mye søvn. Men det skal nok gå likevel!
Tenkte å vise noen bilder av hvordan huset vårt nå er pyntet til advent. All julepynten får ikke komme frem før det virkelig nærmer seg julen, men litt har kommet frem og det er så koselig.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Bade vårt før og nå

Jeg har nevnt tidligere at vi har måtte gjort noen endringer på badet nå som vi skal bli en til i familien. Vi hadde noen innebygde skap langs den ene veggen som i grunn bare sto å tok plass. Dørene på skapene var heller ikke så samarbeidsvillige så da tok de enda mer plass når de ikke ville lukke seg. Og vaskemaskinen sto halvveis utpå golvet inn mot den ene veggen, så for at vi skulle få plass til stelle bord inne på det lille badet vårt så måtte vi gjøre noen endringer.
Vi rev rett og slett ut skapene, kjøpte ett smalere type skap som vi monterte i det ene hjørnet og flyttet vaskemaskinen inn mot veggen der skapene hadde vært. Og i mellom vaskemaskinen og smal skapet ble det plass til ett stelle bord. Selv om det ikke var den store forandringen så gjorde det likevel veldig stor forskjell! Det ble absolutt mer plass og vi fikk plass til stellebord på badet, noe som var ett must.

Andre endringer vi har gjort er å flytte sy kroken på det så kalte kontoret mitt inn på gjesterommet fordi dette rommet som har vært kontor nå skal bli barnerom. I høstferien brukte jeg tiden på å male det som nå skal være barnerommet, selv om babyen skal sove med oss den første tiden er det greit å få malt det allerede nå både for å bli ferdig før babyen kommer og for at stoffer fra malingen rekker å luftes ut før babyen skal begynne å bo på rommet. Jeg ble kjempe fornøyd med fargene vi har valgt og gleder meg masse til å innrede mer på rommet etter hver som den lille skal begynne å tilbringe mer tid der.
Nå er det ikke verdens fineste hus vi leier i så vi prøver å gjøre det beste ut av det. Badet er for lengst ut datert men med hvit maling på den ene veggen istedet for grønn som var der fra før så gjorde det likevel stor forskjell.

-Stine

– Før –

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

– Etter –

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

Continue Reading

November – en måned til julemåneden

Da var vi allerede kommet til  november, og det er bare en måned til julemåneden starter! Butikkene har som vanlig tjuvstartet og fyllt opp hyllene med de fineste julepynt og tradisjonelle julevarer av julebrus, kakemenn og pepperkaker. Julen er desidert den tiden av året jeg liker best og jeg gleder meg skikkelig til å pynte og ordne til advent om bare ett par uker. Det skal bli så koselig!
Jeg gleder meg til pepperkakebaking hos mamma, julegrøt på lille julaften, laging av pepperkakehus sammen med min mann og ikke minst å tilbringe julen med venner og familie, spise god mat og bare kose meg. Det kribler i magen når jeg tenker på det, og som jeg gleder meg!

Legger med bilder fra fjor årets julehus.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Ett lite arvestykke

Når man hører ordet arv så tenker man kanskje en slump med penger, eller klær som du arver fra søsken eller andre kjente slik jeg gjorde da jeg var liten. Men i dette tilfellet er det snakk om en litt annen type arv. For litt siden fikk jeg spørsmål av pappa og jeg ville ha den gamle hyllen som pleide å henge over spisebordet hos bestemor. Jeg husket den så vidt, men mamma husket den kjempe godt. Og jeg som generelt er glad i gamle ting kunne jo ikke la den muligheten gå i fra meg. Ikke hadde jeg noen god grunn til å si nei heller, for det å ha noe fra bestemor i hjemmet gjør bare at hun på en måte er nærmere selv om hun bor i Oslo.

Så i sommer tok pappa med seg hyllen oppover til Trøndelag og vi fikk den i hus. Men så var spørsmålet, hvor skal vi ha den? Til tross for at vi har ett ganske stort hus og mye plass så har vi begynt å få fylt opp store deler av plassen. Etter litt omrokering på kjøkkenet ble det plass til den likevel. Og jeg er så fornøyd med resultatet!
Jeg vet ikke hvor gammel hyllen er, men det vises at den har hatt noen år på seg og den har en egen sjarm over seg. Det gamle vinduet som hang på veggen over bordet har fått ny plass, og benken måtte flyttes siden den ble for stor til å ha bordet stående den veien vi nå har bordet.

Mens Vidar har senvakt i kveld så har jeg hatt kjempe koselig besøk av mormor og morfar. Føler at vi er heldig som har familie som står så nær og kommer å besøker oss inne mellom, i går hadde jeg koselig besøk av mamma. Setter stor pris på det å ha familien så nære at det ikke skal mye til for å kjøre seg en liten tur for en kaffekopp og en god samtale.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Continue Reading

Ny terrasse

Hei alle sammen!

Sommerens prosjekt her i heimen har vært å fått opp ny terrasse og nå står den enedelig ferdig! Jeg er så stolt over mannen som har kappet, høvlet og inpregnert alt materialet selv. Ordentlig hjemmelaget med andre ord! Jeg har vært med å hjelpe til litt med å skruve fast bordene men ellers har mannen stått for alt arbeidet.
Nå som solskinsdagene kom lurende har vi fått brukt den riktig masse også, både til å spise måltider på, bare slappe av og til soling. Skikkelig digg! Er  det noe jeg har lengtet etter så er det ny platting og nå er den endelig her.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Continue Reading

Flower-power

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i blomster, til dagligdags er stuen for det meste fylt opp med orkideer og grønne planter som jeg og kan holde liv i men nå den siste uka har det blitt fylt opp med litt mer blomster både ute og inne! I anledning bryllupsdagen vår den 4 juli fikk jeg en nydelig krukke med blant annet roser og ildtopp av Vidar, men ikke nok med det! Mormoren og morfaren til Vidar var også innom med en kjempe fin blomsteroppsats til den nye platten vår.

Vi hadde bestemt at vi skulle dra for å kjøpe mer blomster men fikk beskjed om at vi kunne dra i gartneriet der tanten til Vidar jobbet å få tak i noen der, så da ble det urter av mange slag og noen blomster som ble plantet ute.
Dagen etter var Vidar hjemme til foreldrene sine en tur hvor Svigermor hadde plukket noen fantastisk fine rosa blomster som fikk plass på kjøkkenet og ved koselig besøk av mamma fredag formiddag hadde hun også vært å plukket prestekrager til oss som får stå å pryde stuebordet.

Vi har med andre ord ikke mangel på blomster for øyeblikket, men så fantastisk gøy! Jeg elsker jo å få blomster, og det er like stas å få selvplukket blomster som kjøpte synes jeg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Yellow Roses

Stuen vår blir nå lyst opp av en bukett vakre, gule roser som jeg var heldig å fikk av fineste Jannicke på mandagen da vi hadde syforening her hjemme hos oss. At noen skulle ha med seg noe var absolutt ikke en del av planen, men koselig var det vertfall! Og jeg som er så utrolig glad i få blomster dag, jeg klager ikke med andre ord.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Ny sofagruppe

Personlig synes jeg det er vanskelig å innrede akkurat slik jeg ønsker det her i huset, og av og til savner jeg den lyse , fine leiligheten jeg hadde på Stjørdal. Her føler jeg det kommer alt for lite lys inn gjennom vinduene og at det generelt blir hakket for mørkt enn jeg ønsker. Men vi får gjøre det beste ut av det! Jeg er fornøyd slik som det er nå, selv om det ikke er helt som jeg kunne tenkt meg.

For noen uker tilbake fikk vi oss ny sofagruppe og sofabord. Helt nytt var det nok riktig ikke da det er arvet fra mamma og stefar, som forresten har kjøpt den sofaen jeg har siklet på i hele vår! Men sofaen er både fin å se på og god å sitte i til tross for at den er mange år gammel. Og bordet i seg selv har sin sjarm.

Jeg legger mer og mer merke til at jeg foretrekker lyse møbler, fordi de gjør rommet litt lysere. I tillegg til at jeg synes det er enklere å variere med farger med lyse farger enn med mørke. Cecilie var ikke helt enig i dette når vi diskuterte dette her om dagen, men heldigvis er det lov å ha hver sin smak! Det som fungerer for meg trenger ikke nødvendigvis å fungere for andre.

I dette øyeblikk sitter vi godt tilbakelent i stua hos farmoen til Vidar som vi har overrasket med ett lite overnattingsbesøk. Når vi bodde på Stjørdal var vi stadig vekk på besøk, men etter vi flyttet har det blitt mindre av det og siden jeg hadde kort skoledag i dag og vi hadde planer om å besøke henne så fant vi ut at vi likegjerne overrasket med overnatting i samme slengen når vi ført er her! Koselig både for oss og henne!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Vårt påskehus

I påsken som i julen så pynter vi med pynt som hører med til tradisjonene under denne perioden. De har gjerne hver sin farge, i julen fylles huset med røde nisser, engler og naturmaterialer som passer for årstiden mens i påsken fylles huset gjerne med gult, grønt og kanskje litt lilla. Vi pynter med påskeharer, kyllinger og sist men ikke minst påskeegg. Vi har ikke all verden med påskepynt, men litt har vi. Det jeg hadde da jeg bodde på Stjørdal fylte fint den lille leiligheten, men etter vi flyttet til Frosta ble plassen ganske mye mer utvidet og det virker som vi eier minimalt med påskepynt. Men vi får bruke det vi har og gjøre det beste ut av det!

Om litt er Vidar ferdig på jobb, og da pakker vi sakene våre og kjører til Jannicke og Joakim hvor vi skal være til i morgen kveld. Planen var å være til mandag, men det ble noe endring i planene. Men vi skal nok kose oss masse på den tiden vi skal være der likevel!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Interiør: Kontorkroken

Hei og god kveld!

Torsdagskvelden kom krypende, regnet triller nedover ruta og det knitrer i peisen. Det er så deilig å gå utfor døren om morgenen uten å fryse tærne av seg, og i tillegg høre fuglesang! Beste som finnes er når fuglene kommer tilbake og vekker meg fra min dype søvn med sin fine og avslappende sang. Kjempe deilig! Helgen nærmer seg, noe som betyr at enden på praksis er nær. Jeg har riktig nok noen dager jeg må ta igjen, men jeg kjenner på det at det er helt greit for jeg trives så godt! Nesten så jeg gruver meg til å forlate de fine folka og barna.

Jeg har lenge hatt ett klart bilde av hvordan kontorkroken min oppe på loftet skulle se ut. Med litt tid og organisering så er den endelig ferdig! Tema ble gull og hvit, og jeg digger det! Noe av interiøret har jeg jo vært så heldig å fått i julegave av Cecilie, mens siste rest har jeg selv kjøpt og funnet på salg. Tanken var også å ha en blomsterpotte hengende fra taket men føler det blir litt for mye. Men vi får se, kanskje det blir senere. Her er i hvertfall bilder av den fine kontorkroken min!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Nye, gamle hvitevarer

Er det lov å juble over nye hvitevarer?
Kanskje ikke det som er mest gøy med interiør men når andre ting ikke fungere som det skal så er det deilig å få noe som fungrer optimalt i hus! Komfyren i huset har sunget på siste vers en god stund og lever i grunn sitt eget liv. Men problemet er at hvis vi skulle ha en ny komfyr så MÅ vi ha en som det er mulighet for å sette i støpsel på fremsiden, oppvaskmaskinen går nemlig på samme strømmen som komfyren, og da må den være koblet til strømuttak fra komfyren for at den skal fungere. Og slike strømuttak er sjelden å finne på disse komfyrene som blir solgt i dag. Men så har svigerfar funnet en på finn.no, riktig nok en gammel, ikke så flott å se på men velfungerende komfyr. Den er av gammel sorten så den har sin sjarm likevel! Og det beste var jo at vi ikke trengte å betale noe for den.

Vi har også kjøpt oss fryser! Riktig nok kjøpte vi denne i november, men det har vært så mye rot og styr med og fått den, så den 300 liters fryseren vi egentlig skulle ha ble oppgradert til en 400 liters fryser for samme pris som den med 300 liten. Tidligere har vi bare hatt fryseren på to kjøleskap, som ikke direkte har så veldig mye plass å by på. Noe som jeg synes har vært litt upraktisk siden jeg synes det er veldig greit å kunne bake brød, gjærbakst og andre ting som vi kan oppbevare og ha i frysen over tid uten å bekymre meg for om det er plass eller ikke.

Nå kom vi akkurat hjem fra svigers hvor vi har vært å spist middag. Og siden vi nå har fått frysern vår fikk vi med oss soddet vårt hjem som har stått hos dem siden bryllupet. Vi fikk og 3 nydelig buketter med liljer av tanten til Vidar da vi var innom en tur i dag som dere skal få se i morgen!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

New in: Lyslykt

Jeg nevnte så vidt i går at det ble med meg ei lyslykt hjem fra Kremmerhuset i går da jeg og mamma var i Trondheim. Den har allerede fått funnet plassen sin på skivepulten sammen med den lille lyslykten som jeg fikk i julegave av Cecilie, og jeg kjenner at jeg allerede kommer til å trives mer i kontor-kroken min nå når den begynner å bli litt mer dekorert. Å jeg tror det blir veldig fint!

Nå skal jeg straks kjøre hjem til mamma hvor jeg og lillesøster skal ha en liten jentekveld sammen. Bare en uke siden sist, det er absolutt ikke værst! Koselig er det da og få bruke litt tid med lillesøster som plutselig har blitt nesten voksen.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Inspirasjon: Landlig interiør

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er en stor tilhenger av den landlige stilen innen interiør. Den store drømmen er ett småbruk med sjel i veggene. Nå er vi heldig å få leie i ett gammelt hus med masse sjel hvor det knirker i både trapp, golv og vegger! Nå når kulden har krøpet ned til -15 fyrer vi i hele tre ovner, og bare knitringen fra peisen gir meg skikkelig avslappende følelse. Drømmen om småbruk blir nok ikke med det første, men da er greit å kan drømme seg bort og gjøre det beste ut av det. Nå i høst fikk vi inn noen nye tilskudd på interiør fronten som passer godt inn i den landlige stilen! I dag har jeg drømt meg litt bort og vil gjerne dele litt av inspirasjonen med dem av dere som er interisserte.

-Stine

Stue_1000Villa_julestemning0_429955b00ca37bed466707e8495681dbf7372344a918cb15322a170ce4a22b2d6d37eac4cb7580ade21b475ae5f9fdda08e1edf

 

 

 

Continue Reading

Vårt julehus 2015

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i julen, og her i huset er fargen rød helt klart noe som tilhører julen! I år som i fjor ble vi å hente tre i skogen, og noe nytt ble det med pepperkakehuset vi lagde i adventstiden. Mye av julepynten er julepynt som jeg pyntet med på pikerommet da jeg var liten, men det er også litt nytt innemellom all den gamle pynten.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading
1 2 3 6