17 mai antrekk for søte små

17 mai nærmer seg og som alle andre år kjøpes det ofte inn nye antrekk til våre små med mindre de har bunad å bruke. Det er mye fint i butikkene for tiden og det trenger ikke nødvendigvis å være festdrakt den lille bærer men det kan og være en fin kjole eller en tøff bukse med en stilig genser. Vi har ingen bunad eller festdrakt til Lillemor i år, men når hun blir eldre har vi noen bunader som jeg brukte som liten som hun skal få bruke. I år tenker jeg at Lillemor skal ha på seg en hvit strikket kjole som jeg brukte på min første 17 mai. Så gøy at hun kan bruke klær som jeg har brukt før henne! Jeg har og kjøpt inn en kyse som hun skal få bruke til kjolen. Det blir nok kjempe fint!

-Stine

festdraktjente
kjolejente festdrakttilgutt buksegenser

Continue Reading

Dåps antrekk

Til dåpen var jeg usikker på om jeg ville ha strikket dåpskjole til Lillemor eller kjøpt. Men valget falt etter hvert på kjøpt, og jeg angrer ikke på det! Kjolen ble bestilt på nett fra København og hadde fine blonder på seg (akkurat min smak!) men sløyfen måtte vi kjøpe utenom. Da gikk vi for en sløyfe i fargen gammel rosa i stede for original rosa da jeg synes denne fargen er finere. Vi måtte bestille kjolen i en størrelse større enn det Lillemor bruker nå men det gjorde ingen forskjell bortsett fra at lua var alt for stor så den ble ikke værende på så veldig lenge.

Etter sermonien i kirka fikk hun skiftet til en nydelig hvit kjole med lilla broderinger av sommerfugler og blomster på. Den ble dessverre ikke på så veldig lenge for med huset fullt av folk og en kjole med flere lag så ble Lillemor alt for varm og fikk derfor gå i body og strømpebukse resten av dagen. Tanken er å bruke denne kjolen i de to konfirmasjonene vi skal i også men er litt i tvil siden hun ble så utrolig varm i kjolen. Vi får se hva vi finner ut av.

Jeg brukte bunaden min som jeg ikke har fått brukt på 2 år siden vi var i London på 17 mai i fjor, men den sitter som før. Heldigvis! Var veldig spent på hvordan den kom til å passe etter graviditeten men det var ikke noe å bekymre seg for. Mens mannen hadde på den fine dressen vi kjøpte til bryllupet.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Bursdagshelg

Med fine kjolen lillemor fikk av Tante Malin har vi feiret bursdager dagen lang denne helgen. På lørdag var vi hos svigers på middag, etter fulgt av kaffe og kaker hvor vi feiret svigerfar. I går var vi vært hos mamma og stefar å feiret stefar som hadde bursdag i går. Desember, januar og februar er travle bursdags måneder her i gården og det må jo feires.

I dag har vi vært på Levanger en tur hvor vi blant annet hentet gifteringen min som har vært inne for å få endre størrelse da den var litt liten. Vi hadde og noen ting vi skulle bytte, også måtte vi kjøpe ett par pysjer til lillemor da hun har vokst ut av de i stlr 50 og de andre vi har er alt for store.

I forrige uke var vi på 6 ukers kontroll, og både lege og helsesøster skrøt lillemor opp i skyene. Dere kan tro det var en stolt mor som dro fra helsestasjonen den dagen.
Ellers er det ikke så mange planer denne uken som i grunnen er litt deilig. Hver uke siden vi kom hjem fra sykehuset har som regel vært ganske så fulle av planer men denne uka ser ut til å bli forholdsvis rolig og det tror jeg kan bli litt godt.

-Stine

16880537_10211973706157915_1526129665_o16810615_10211973705677903_345902126_o16833139_10211973706197916_459206620_o

 

 

Continue Reading

Bursdag og grilling

God søndag alle sammen!

Nå står vi på dørstokken til å dra for å grille hos mamma og stefar. Alle søskene er invitert, og så vidt jeg vet så kommer alle sammen også så det blir jo super koselig! Vi bestemte oss for å dra litt tidligere for å få litt tid sammen med mamma, lillesøster og stefar da vi skal videre på bursdag til søskenbarnet til Vidar etter grillingen. En skikkelig familie søndag! Akkurat slik jeg liker det.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Julekjolen

De siste årene har jakten på den perfekte julekjole blitt en tradisjon, den fra i fjor duger ikke andre år på rad. Selv har jeg kjøpt en ny kjole til jul i år, men om jeg blir å bruke den på julaften vet jeg enda ikke. Den fra i fjor duger i massevis for min del! Men kjekt med ny kjole i skapet uansett.

Jeg har samlet sammen tre kjoler med tilbehør. Personlig liker jeg alle tre kjolene veldig godt, spesielt den i mint farge! Men de har ikke størrelsen min så det får bli med at jeg bare drømmer om den istede for å eie den. Som andre jenter har jeg nok kjoler å velge mellom til julen.
Julen er vel den tiden på året jeg går mest i kjoler, jeg bruker det ofte resten av året også. Men i julen blir de fineste kjolene brukt litt mer enn ellers i året.

-Stine

PicMonkey Collagedress1 PicMonkey Collagedress3PicMonkey Collagedress4

Continue Reading

Første søndag i advent og bursdagsfeiring

Har dere husket å tenne det første lyset i adventsstaken?
Hos oss ble frokosten ganske kortvarig, men vi lot lyset stå å brenne litt mens vi fikset og ordnet litt til bursdagsselskap. Det skal jo tennes flere ganger i løpe av uken likevel så det går nok helt fint.

I morgen fyller Vidar år, og i den anledning feirer vi med familie og slekt i dag. Første pulje som bestod av familien på min side har nettopp dratt og nå blir det noen rolige timer med avslapping før andre pulje med Vidar sin side av familien kommer for å feire med oss.
Jeg har bakt både rundstykker og sjokoladeboller til i dag etter Vidar sitt ønske. Lillesøster har vært snill og bakt iskake som hun hadde med. Og Svigermor stiller med Oreokake når de kommer. Så serveringen er det ikke noe å si på. Selv om det er veldig koselig å samle alle sammen under vårt tak, så blir det også slitsomt når det er så mange om gangen. Jeg tror nok både jeg og bursdagsbarnet får sove godt til kvelden i kveld!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Happy Halloween!

Ordet Halloween har jeg egentlig ingen relasjon til. Jeg har aldri feiret halloween i hele mitt liv, og kjenner heller ingen trang til å begynne med det. At folk i Norge bruker over 270 millioner på kostymer og stæsj til dette får meg til å grøsse. Tenk hvor mange mennesker man kunne hjulpet andre steder i verden med så mye penger. Nå er jeg kanskje litt gammeldags av meg når det kommer til feiring av halloween, men jeg synes virkelig ikke det er verdt å bruke pengene på.

Vi har rømt til Jonsvatnet for helgen på hytta. En rødmalt liten stue midt i skogen på en haug rett bak gården der Farmoren til Vidar bor. Utrolig koselig plass!
Først i dag ble vi invitert inn til tanten og onkelen til Vidar som også bord på og driver gården. Her hadde søskenbarnet hans laget nydelig brokkoli og skinke pai. Etter noen timer ved kjøkkenbordet var vi gode og mette til å dra videre til neste plan for dagen som var pirbadet sammen med Svigers og Lillesøsteren til Vidar. Dette er en tradisjon de har hatt siden Vidar var liten, hver Halloween har de dratt i pirbadet på kvelden for å slippe unna alle som går Halloween som kommer på døra. Og i år var det intet unntak!

Nå er Vidar å kjører Farmoren ned på gården igjen etter at vi har kost oss masse med taco! Når vi kom hjem fra pirbadet plukket vi opp Farmoren hans også ordnet vi middag og spiste sammen med henne. Etter vi flyttet til Frosta har det ikke blitt like mye tid til å kjøre på besøk så da er det ekstra koselig å bruke litt tid med henne nå når vi er her. Nå blir det straks film og litt godt i skålen her i gården når Vidar kommer opp igjen. Den perfekte Halloween feiringen i mine øyne! Tid med familie og min kjære♥

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAM_1241 SAM_1246

Continue Reading

Lørdagshygge

Ah, herlige lørdag! Denne dagen er alltid like velkommen her i hus, i tillegg til søndag da. Selv om jeg nå har hatt høst ferie og egentlig ikke kjenner forskjell på om det er lørdag eller tirsdag så er det likevel en ekstra liten feeling over lørdagen denne ferien også. Det skal bli deilig å starte på skolen igjen, selv om det bare er for tre dager. Men enda deiligere blir det å komme ut i tre ukers praksis i barnehage! Gleder meg!

I dag har vi vært så heldige og hatt besøk av mormor, morfar og lillesøster. Det er lenge siden mormor og morfar har vært her på besøk nå så det var kjempe koselig at de tok seg en tur! De fikk servert alt for svak kaffe (morfar og Vidar sitt verk) og Vidars hjemmelagde kanelboller. Å som jeg koser meg når vi får besøk! Selv om det kanskje ikke er så alt for ofte, så blir det ekstra koselig når noen stikker innom, om det så bare er for en liten tur!

Nå er det ikke lenge før vi skal ta turen ned på Bedehuset hvor det skal være Reunion for konfirmantene som ble konfirmert nå i høst. Vi skal være med å hjelpe til denne gangen, men også vise ansikt for ett nytt prosjekt vi og noen venner av oss har jobbet litt med så det blir spennende! Digger forresten de nye skoene mine! De er så gode å gå i, å så fine å se på.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Inspirasjon: Høst og Vinter garderoben

Her i Trøndelag har det vært ganske uggent vær de siste dagene, både vind og regn. Det ble til og med meldt ekstrem vær og over 100 mm med regn på ett døgn. Vi berget riktig nok greit, men jeg har sett bilder av plasser hvor det virkelig har blitt oversvømt. Når været er som det har vært og man sitter inne med fyr i peisen og pleddet over seg kan man kjenne på følelsen av høst. Og jeg liker det!

Jeg har lenge gått å gledet meg til å bruke de store, gode, strikket genserene mine men foreløbig har det vært for varmt. Nå som det har vært kaldt å surt ute har jeg enedelig tatt de i bruk! Og så deilig det har vært å kjenne tøyet varme mens det ellers er kaldt i rommet. I mellom pensumlesing og noen episoder Gossip Girl har jeg i dag sittet på nettet og kikket gjennom de mange herlige nyhetene av høstmote som har kommet i butikkene. Jeg og Jannicke har planlagt å dra på en shopping runde på mandag, og  jeg gleder meg utrolig mye nå som jeg har fått litt inspirasjon til hva jeg kunne tenke meg av nytt i garderoben. Jeg har laget noen collage for å dele med dere så dere også kanskje får litt inspirasjon.

-Stine

Butikkene bugner av fine ponchoer. Jeg kunne lett ha hatt en i min garderobe!
Butikkene bugner av fine ponchoer. Jeg kunne lett ha hatt en i min garderobe!
Blusen er absolutt på ønske listen min, men det blir gjerne litt kaldt når minsgraderne kommer krypende. Men med en fin strikket cardigan over kan jeg holde meg varm!
Blusen er absolutt på ønske listen min, men det blir gjerne litt kaldt når minsgraderne kommer krypende. Men med en fin strikket cardigan over kan jeg holde meg varm!
Lange, gode kose gensere er alltid velkommen i garderoben min. Både behagelig å fint med ei tykk strømpebukse til.
Lange, gode kose gensere er alltid velkommen i garderoben min. Både behagelig å fint med ei tykk strømpebukse til.

 

 

 

Continue Reading

Lørdagens antrekk

Å velge antrekk til jentekvelden var ikke vanskelig i det hele tatt da jeg hadde spandert på meg en ny kjole for anledningen og fordi den var så fin at jeg ikke klarte å forlate butikken uten. Jeg og Cecilie startet jo kvelden med å ordne oss sammen her hjemme hos meg før vi dro videre til Elisabeth. Sett bort fra Trine var vi de første som kom, mens de andre kom ryende inn etter hvert. Selv om vi ikke var flere enn bare 7 stykker så ble det en kjempe koselig kveld med brettspill, musikk, sang, dans og masse latter!

Kjolen jeg hadde på meg kjøpte jeg på Vero Moda i forrige uke da jeg var hos optikeren for å sjekke synet. Jeg falt pladask for kjolen da jeg fikk prøvd den på og ble bare mer og mer glad i den etter som timene gikk utover kvelden i går. Så dette blir nok en kjole som får luftet seg mye. Ekstra gøy er det når man får mye skryt for antrekket også!

Edit: dette innlegget skulle egentlig komme søndag eller mandag men begge dagene har jeg hatt problemer med å laste opp bilder til innlegget.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Grilling hos Sviegers!

Jeg er enda i feriemodus og føler på en måte at det er søndag i dag. Men så vet jeg det så alt for godt at det ikke er det! Skolen starter allerede på onsdag, altså bare en dag igjen med fri etter i dag så er det pån med hard jobbing igjen frem til neste sommer. Jeg gleder meg veldig til å starte på skolen igjen, komme inn i rutiner og få gjort noe fornuftig ut av dagene. Jeg kommer nok til å savne å gå rundt i pysje halve dagen og bare dra meg og gjøre ingenting men det får jeg nyte de helgene jeg har fri!

I dag har vi fått invitasjon til grilling hjemme hos svigerforeldrene mine, men det var ikke de som har invitert oss dit men mormoren og morfaren til Vidar. Solen forsvinner hos dem ganske tidlig, derfor har de invitert til grilling hos svigers slik at vi kan nyte solen lenger og grille ute uten at det bli for kjølig. Det skal bli så deilig! Det er flere fra slekten på Vidar sin familie som kommer så det blir nok kjempe koselig!

– Stine

DSC_1344

Continue Reading

Tre ganger hurra for kjærligheten!

Om noen få dager er det 1 år siden vi forlovet oss, og om ei uke og noen dager er det allerede en måned siden vi gav hverandre vårt ja. Tiden går så ufattelig fort i godt selskap!
Og i dag har mormor og morfar gullbryllup, de har vært gift i hele 50 år! Jeg blir glad inni meg når jeg tenker på at jeg om 50 år forhåpentligvis skal få lov å feire at jeg har vært gift i 50 år sammen med min fantastiske ektemann! Mormor og morfar er så søte samme, og de er de sprekeste besteforeldrene jeg noen gang har hørt om. Det gleder meg og se at de har det bra sammen, og at de er mine besteforeldre er noe jeg ikke kunne klart meg uten. Ville ikke ha byttet de ut med noen andre♥ Gratulerer en masse med dagen!

I den anledning at de har gullbryllup har vi blitt invitert med ut for å spise sammen med dem og resten av familien. Storebrorog kjæresten kunne ikke være med siden de er på jobb, men vi andre skal være med og feire. Bord er bestilt og vi gleder oss til å kunne være med å feire kjærligheten mormor og morfar har for hverandre like mye som det å bare få ett koselig måltid med familien.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Ung par weekend

Vi er hjemme fra Trondheim og har kost oss masse i helgen! Til tross til to sen kvelder etterfulgt av to tidlig morgener så var det absolutt verdt det! Grunne til at vi var så tidlig oppe i dag er at både jeg og Vidar har vært på jobb, og siden vi kom hjem litt senere enn antatt i går kveld er energien sånn nogen lunde nå i ettermiddag.

Kurset vi har vært på var fantastisk bra! Ikke bare var undervisningen bra, men også matservering, omstendighetene rundt arrangemanget og selve lederne var kjempe flinke. Vi var hele 12 par som hadde meldt oss på som møtte opp i kjelleren på Salem fredag kveld. Allerede da begynte undervisningen etter en kort informasjon. Mange gode temaer ble tatt opp, og folk sto ikke bare å pratet men vi fikk og oppgaver til de forskjellige temaene som vi skulle diskutere med vår partner. Ikke bare fikk vi en sjanse til å bli bedre kjent med hverandre som kjærester, men også bli bedre kjent med oss selv.

Vi valgte å sove på hotell fra fredag til lørdag, noe vi absolutt ikke angret på! Vi lå på Thon Hotel Budget som lå 2 minutter i gå avstand fra Salmen. Vi betalte ikke all verden for ei natt og hotellrommet vi fikk var både stort og flott. Veldig enkelt og stilrent, men likevel veldig fint. Frokosten var heller ikke noe å klage på. Siv Tone og Roger var også med på kurset, så fredag kveld gikk vi vær for oss etter kveldens undervisning. Lørdag morgen møttes vi derimot og spiste frokost sammen alle fire.

Jeg tror og jeg kan snakke på Vidar sine vegne når jeg sier at vi har hatt en kjempe flott helg og kost oss masse! Opplegget var bra, maten var bra og ikke minst var selskapet bra. Og få litt anneledes tid med kjæresten er alltid kjekt. Nå venter en rolig kveld før det helt sikkert blir tidlig kveld for å få en god natt søvn.

– Stine

DSC_0595 DSC_0597 DSC_0606 DSC_0607

Continue Reading

Klar for parweekend

Denne helgen har jeg sett frem til en stund nå. Av svigers fikk vi parweekend i bursdagsgave. Dette arrangerest gjenom Trondheim samtalesenter på Salem menighet. Det er alltså ett samlivskurs for unge par som nettopp har giftet seg eller som planlegger å gjøre det.
Nå høres det kanskje ut som vi har skikkelig problemer i forholdet vårt, men det har vi absolutt ikke! Vi har det kjempe flott sammen og ser på denne helgen til å bli enda bedre kjent med hverandre.

I løpe av i kveld og i morgen vil vi være innom flere temaer som eks. kjærlighetens fem språk, kommunikasjon og konfliktløsning, filter vi har med oss når vi kommuniserer, tilgivelse og forsoning og samlivets vitaminer: vennskap, seksualitet, tro, kropp og grenser. Gjennom disse temaene skal vi få innblikk i faktorer som kan virke nedbrytende og hindre ett godt parforhold.
Personlig synes jeg det høres kjempe spennende ut! Selv om en ikke har problemer i forholdet per i dag så kommer det alltid utfordringer som en må jobbe seg igjennom, og ved å lære hverandre å kjenne enda bedre vil hjelpe oss å kunne takle utfordringene på en bedre måte når de oppstår.

Og i denne helgens anledning har vi bestemt oss for å sove på hotell i natt slik at vi slipper å kjøre frem og tilbake. Det tar ca. en time en vei fra oss og da er det veldig greit å heller kunne gå 5 minutter til ett hotell og få mer søvn. I tillegg ser jeg på denne helgen som en kjempe fin helg hvor jeg og min kjære får bruke tid på å bli bedre kjent med hverandre på en annen måte enn til daglig, og det å sove på hotell er ikke noe vi gjør så ofte så bare det er ekstra stas og kunne gjøre sammen!
Ett annet vennepar av oss skal også dit, og helt tilfeldig har de booket seg inn på samme hotell som oss. Så om litt skal jeg kjøre å hente de før vi så skal plukke opp Vidar på jobb.

– Stine

DSC_0585 DSC_0588

 

Continue Reading

Snart gjennomført prakis

De to siste ukene har bare flydd forbi! I morgen har jeg min siste dag i barnehagen for dette skole året og, så er det tilbake til skolebenken. Riktig nok er det bare noen uker igjen til det obligatoriske er ferdig før eksamen, så da blir det noen uker hvor det blir fokus på eksamens lesing og bryllups planer.

Uken som har vært har vi hatt mange herlige planer med mange fantastiske mennesker! Middag hos mormor og morfar, besøk av mamma og Berit, Jannicke og Lukas, besøk hos farmoren til Vidar og kveldsmat hos Espen Marius og Berit. Med fullt opp i ukedagene har det vært deilig med helg, selv om det har vært fullt kjør hele helgen.

I dag har det vært en dag med nesten bare oss to. Vi sto opp i rett tid og satte nesen mot Levanger og sentrumskirka for søndagsmøte. Vi har aldri vært der før, men Espen Marius og Berit som er gamle kjente av oss begge er de som har startet opp sentrumskirka så da tenkte vi at dette kunne være en ideel plass å sjekke ut siden det ikke er så mye som foregår på Frosta i forhold til det kristne miljøet. Både jeg og Vidar syntes det var veldig bra der! Ikke for formeldt og vi følte at vi ble godt imottatt, så det blir nok ikke siste gang vi drar dit på møte.
I ettermiddag har jeg fått skrivd ferdig praksis oppgave og sluttvurdering og nå har vi akkurat kommet inn etter en herlig trimtur i skogen. Resten av kvelden blir satt av til avslapping før vi skal lade opp til en ny uke.

– Stine

DSC_0575 DSC_05842

Continue Reading

Basar

To uker med praksis er nå over, noe som i grunn er veldig vedmodig. Kjempe kjekt å være i barnehagen igjen, selv om jeg fint skulle vært foruten alle oppgaveskrivingen i tilegg, men det er en del av læringsprosessen så får vel bare se positivt på det!
Uken som kommer er studieuke, så da skal alt av oppgaver finskrives i tillegg til at arbeidskrav skal skrives. Mye av tiden vil med andre ord gå til skole denne uken og. Når den er over har 3 uker allerede gått, føles nesten ut som det var i går at vi startet i praksis.

I dag har vi vært oppi gården en tur med enda ett flyttelass. Jeg blir mer og mer forelsket i plassen for hver gang jeg er der, og kjenner sommerfuglene finner veien i magen ved tanken på hvor fort det nermer seg innflytningsdato. Det er ikke allverden av ting som er igjen i leiligheten nå, stortsett bare møbler og litt småting.
Etter å ha vært oppe på gården dro vi på bedehuset på Frosta hvor det skulle være basar. Det ble åresalg og salg av kaffe og kaker. Vi var riktig nok de eneste i den yngre garden helt til Siv Tone kom å holdt oss litt med selskap før vi måtte stikke. Også var det veldig koselig å hilse på besteforeldrene til Vidar igjen siden det er lenge siden vi så de sist.

Jeg fikk lånt skriveren til svigers for å skrive ut oppgaver til praksispermen og noe greier i forhold til bryllupsinvitasjonene. Så nå mangler jeg bare en eneste ting så kan jeg mekke dem sammen.
Vidar er på jobb og jeg skal bruke deler av lørdagskvelden på oppgaveskriving og bare avslapping og litt kos med litt godteri.

– Stine

20141004_103838

20141004_103813-1

Continue Reading

Bursdagsselskap

Nå blir det endelig litt roligere på jobb froten og jeg kjenner det skal bli deilig å slappe av noen dager før skolen begynner igjen. I morgen har jeg fri før kveldsvakt på torsdag, men etter det har jeg fri helt til tirsdag. Noen som skal bli utrolig deilig! Onsdag begynner jo skolen igjen, og jeg vil si jeg har en spennende høst i vente med nytt studie, ny skole, nye elever og lærere. Ett helt nytt eventyr!

I kveld har vi vært på bursdag hos min kjære mormor som fyller år i dag. Som alltid er det kjekt å se alle sammen igjen. Tante og Onkel og søskenbarnet mitt har jo vært bortreist i 2 uker så var kjekt og se dem igjen i tilegg til å få høre alt de har opplevd. Kaffe og kaker og godt selskap gjorde kvelden ekstra koselig.

– Stine

DSC_0331 DSC_0348

Continue Reading

Klær og sånt

Du vet det ene klesplagget som blir med deg år etter år fordi du ikke klare å kvitte deg med det? Jeg har mange slike, selv om jeg ofte legger til nye plagg i klesskapet mitt og kvitter meg med noen gamle og velbrukte er det likevel noen plagg som blir værende. Rett og slett fordi jeg ikke klarer å kvitte meg med det. Som den eneste hettegenseren jeg eier, den har jeg hatt siden tiende klasse! Den begynner desverre å se sine siste dager, men den fungere enda så den får være med en liten stund til. Også den fine blå kjolen jeg kjøpte for en 3-4 år siden. Den er fremdeles like fin, like god og en klassiker i klesskapet mitt. Elsker den like mye den dag i dag som første gang jeg så den.

Jeg er ikke direkte motedronningen i gaten, men når jeg får kataloger med vår/høst kolleksjonene i posten er det ekstra stas og kikke og se om det e noe som kan få komme inn i skapet mitt. Og ikke minst om det er noen plagg som kommer til å være den nye gjengangeren. Fikk La redoute sin katalog med høst kolleksjon i posten i dag og der er det mye fint! Jeg har allerede sett for meg noen av plaggene som kanskje kan havne i skapet mitt. Men prøver og tenke over hva jeg virkelig trenger og hva som kommer til å bli brukt flere ganger og som ikke blir støvende bort i skapet istede for impuls kjøp som bare blir brukt en gang og deretter liggende. Litt tidlig å si at jeg gleder meg til høsten kommer enda, men det blir nok den følelsen kommer snikende når skolen nærmer seg og det blir forter mørkt.

– Stine

Den lille blå! Lov it.
Den lille blå! Lov it.

 

Hettegenser fra tiende klasse
Hettegenser fra tiende klasse
Continue Reading

Tidlig fri og bursdagsselskap

Lærerne hadde gjort seg opp en mening om at vi elevene var veldig slitne etter en uke med eksamensforbredelser forrige uke og matteeksamen i går. Derfor valgte de og sende oss hjem etter lunsj i dag. Noe jeg absolutt ikke hadde noe i mot! Når solen skinner og det er skikkelig fint ute er det bare kjipt å sitte på skolen, så da ble det soling og litt arbeiding med naturfagforbredelser til prøve neste uke ute i hagen. Og når jeg følte jeg hadde vært flink nok la jeg bort naturfagbøkene og fant frem Boligdrøm og drømte meg litt bort.

I ettermiddag har vi vært på bursdag til farmoren til Vidar som fyller år i dag. Her fikk vi først servert brødskiver med kjøttkake for den som ville det og etter på ble det kaffe og kaker. Alle jentene forsvant en etter en da de enten skulle på trening eller dans, og med all treningspratet fikk jeg akutt lyst til å trene. Så da ble det ei god treningsøkt når jeg kom hjem fra bursdagen! Energien har ikke vært helt på topp i helgen og jeg har derfor tatt det litt rolig og hatt noen dager med treningsfri. Men i dag var energien tilbake på topp! Håper det fortsette slik fremover også, følelsen du sitter igjen med etter ei god treningsøkt er bare helt fantastisk!

– Stine

DSC_1682DSC_1669DSC_1673DSC_1663

 

Continue Reading

Tre 17 mai antrekk

17 mai ligger og lurer rundt hjørne og flere lurer på hva de skal kle seg i på denne ene dagen i året. Selv hadde jeg dette problemet før jeg fikk ordnet meg bunad, men nå er det aldri noe tvil lenger. Jeg elsker og gå i bunden min og gleder meg til hver anledning jeg kan bruke den i. Jo flere, jo bedre! I år har jeg allerede brukt den en gang i konfirmasjon, like stas hver gang. Men hadde jeg ikke hatt bunad hadde jeg nok måtte lete etter en kjole og tilbehør jeg kunne ha brukt. Så jeg har nå satt sammen tre antrekk med litt tilbehør som jeg gjerne kunne ha funnet på og gått i om jeg ikke hadde bunad, og om en har bunad så går jo an å skaffe seg antrekkene til andre hendelser også!

– Stine

collage17mai collage17mai2 collage17mai3

Continue Reading