Hyttehelg

God Mandag!

Å for en fin helg vi har hatt! Fredag ettermiddag satte vi kursen mot hytta på fjellet i ett nydelig høst vær. Og vi var så heldige at været holdt seg like fint hele helgen! Det ble riktig nok litt senere kveld på Lillemor fredagkveld siden hun sov en times tid i bilen men det har ikke gått utover døgnrytmen hennes noe ellers så det gjorde ingenting. Når hun var i seng ble det serie og kos på oss voksne.

Lørdagen begynte rolig med grøt og litt lek. Å lage mat til Lillemor tar fort litt lengre tid oppe på hytta da vann og mat må varmes på vedovnen, men med en slik tålmodig liten frøken var ikke det noe problem. Ellers nøt vi dagen ute på terrassen med vaffelkos og lek, samt en liten trille tur ute i det nydelige været.
På ettermiddagen holdt vi oss mest inne og når kvelden kom ble det middag for oss voksne etter Lillemor var i seng. Og etter og ha tatt oppvasken ble det noe godt å bite i mens vi så film.

Hjemreise ble litt tidligere enn planlagt, men det gjorde i grunnen ikke så veldig mye for det var utrolig deilig å komme hjem igjen og. Det ble med andre ord en rolig søndag hjemme.
Lillemor er i seng etter en fin fin dag hvor vi blant annet har vært på Babysang, så koselig!
-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Velkommen til oss del 2

Nå har det vært stille her inne alt for lenge. Dagene går så fort forbi, og andre ting har blitt prioritert men nå kjenner jeg at det kribler litt etter å kunne skrive å være aktiv her inne igjen. Om det blir som jeg føler på nå vet jeg ikke, men vi får se hvordan det blir fremover.

Nå som jeg har startet å vise frem leiligheten kan jeg ikke la dere få se bare halve. Så her kommer altså resten!
En ting jeg savner litt er ett større kjøkken, størrelsen på kjøkkenet er ikke mye å skryte av og jeg kunne gjerne tenkt meg stor nok plass på kjøkkenet til å ha kjøkkenbordet der. Men slik ble det altså ikke denne gangen. Derimot har vi utrolig mye skap plass på kjøkkenet, pluss bod som kommer godt med!

Siden kjøkkenbordet ikke får plass på kjøkkenet har vi en liten spiseplass i stua. Noe som er helt greit i den bo situasjon vi er i akkurat nå. Vi har prøvd å få utnytte plassen best mulig og dermed fått to «soner» i stua hvor den ene delen er spise plassen og den andre delen blir «stue» plassen. Med lekegrind og sikkerhetsgrind rundt ovnen blir det litt mindre plass, men det er og for en periode. Vi er veldig fornøyd med kjøpet av ny sofa som vi kjøpte til vi flyttet inn. Den passer perfekt i stua og jeg bare elsker den! Det er god plass for Lillemor å bevege seg rundt på så sånn sett skal man ikke klage over plassen. Veldig fornøyd med hvordan vi har fått det og trives veldig godt så langt!

-Stine

Spise Plassen

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sofa-kroken

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Velkommen til oss del 1

Velkommen for en snik titt hjemme hos oss!

Endelig har jeg fått somlet meg til å ta noen bilder av leiligheten vår til dere. Nå har vi snart bodd i leiligheten i 3 måneder, og vi trives kjempe godt. Til tross for litt mindre plass enn tidligere bosted har vi likevel fått plass til alt sammen. Hadde det ikke vært for den store romslige gangen og to boder med god størrelse hadde det nok blitt litt plass mangel men heldigvis ble ikke det tilfellet.
Jeg begynner å vise frem yttergangen. I yttergangen har vi som alle andre yttertøy til både store og små, i tillegg til at vi får plass til vognen til Lillemor som vi bruker gjerne flere ganger daglig. Utrolig deilig å ha den lett tilgjengelig!
Videre innover kommer den store, romslige gangen jeg snakket om. Her har vi blant annet innebygd klesskap som rommer enda mer yttertøy, av typen ullklær, luer, votter osv. Jeg vil si vi har fått utnyttet gangen til det fulleste! Ikke bare har vi fått plass til skjenk og skuvseng, men det ble også en liten kontorkrok.

Med andre ord, det første du møter inne hos oss er en gang hvor det vises at det bor folk med yttertøy til både store og små hengende på knaggene, ingenting blir gjemt bort i skapet til tross for at vi lett kunne gjort det. Videre innover synes jeg selv at det er ett koselig syn som møter oss med skjenken med litt bilder og pynt på og behagelig skuvseng det går an å slappe av i. Planen min er å få opp en bildevegg over skjenken etter hvert, men det blir med tiden!

Resten av leiligheten kommer senere.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Morgenfugl

God morgen!

En ny uke er i gang, og vi startet den allerede klokken 04.48. Med andre ord, sånn omtrent litt for tidlig. Lillemor har fått for en vane å våkne på denne tiden hver dag den siste uken. Jeg kan ikke si jeg er særlig begeistret for det, men når det ikke fungerer å bære og bysse henne i søvn igjen så er det mye bedre å heller stå opp.
Uken som har vært var en aktiv uke med blant annet venninne besøk hos fineste Siv Tone. Hun venter en liten baby i november, så gøy! Kjenner det er veldig koselig at mange av de rundt oss har fått og skal ha små som blir på alder med vår frøken.
Ellers har jeg og Lillemor vært på dagstur på hytta hos mamma og Ivar, også har barselgruppa møttes igjen for første gang etter sommerferien. Denne gangen får vi låne en avdeling på bhg i bygda siden vi er så mange.
Så ble det en liten shopping runde sammen med Jannicke og hennes lille frøken, innlegg med innkjøp kommer senere.

Og i går ble det en spontan tur på Pirbadet. Vi skulle egentlig dra dit forrige helg sammen med Jannicke og Joakim og ungene men de fikk dessverre ikke til å være med likevel. Men vi valgte å dra uten dem. Så fikk jeg snap av at de skulle dit i går, og med litt fram og tilbake landet jeg og Vidar på at vi skulle dra dit å overraske dem! Så da pakket vi badebaggen, satte oss i bilen og suste til Pirbadet og koste oss masse sammen med Jannicke, Joakim og ungene. En perfekt slutt på helgen!

Nå sover Lillemor sin første dupp ute i vognen sin. Jeg derimot prøver å få gjort unna litt husarbeid og diverse før hun våkner igjen, for her i huset er det greit med kaos. Men først en kopp te og litt lesestoff!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

New In: Sandaler

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg og Vidar diskuterer om jeg har stjålet eller bare lånt sandalene hans. For ja, hver gang jeg skal ut bare en liten tur så blir sandalene hans godt plassert under mine føtter som forøvrig svømmer i de. Og gang på gang når vi går forbi ett par slike sandaler i en butikk nevner Vidar at jeg skulle hatt meg nye sandaler, men jeg mener at vi alltid kan vente til neste gang. Jo, ja altså. Det har aldri skjedd. Men nå, nå har jeg funnet ett par jeg virkelig liker og da var jeg ikke sen med å bestille dem hjem. Og jeg elsker dem!

Sandalene er fra Birckenstock og heter Molina Flor W. Tanken var å kjøpe de klassiske som alle sammen har, men da jeg så disse falt jeg helt pladask. Og i tillegg var ikke prisen helt på tryne så da var det bare å klikke de hjem. Nå som jeg har fått brukt dem noen dager angrer jeg ikke ett sekund på kjøpet. De er ikke bare fine å se på, men også utrolig deilig å gå i! Kunne ikke vært mer fornøyd.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Blue baby blue

God Søndag dere!

Vi er så heldige å har hatt skikkelig sommervær her i Trøndelag i godt over en uke, og det har vært uhorvelig deilig! Etter en alt for lang periode med regn og ruskevær har det vært deilig å kjenne sommersola steike på kroppen. I morgen derimot drar jeg og Lillemor fra det varme sommerværet og litt nordover hvor temperaturene ikke er like mye å skryte av. Men jeg er sikker på at vi skal klare å kose oss likevel!

Vi skal nemlig bli med fineste Jannicke og hennes to sjarmtroll til Lierne for å besøke noen hun kjenner der. Jeg har hilst på de tidligere så de er ikke helt fremmed for meg heller. Kofferten er allerede funnet frem og delvis pakket, har sikkert pakket alt for mye for noen dager borte men heller litt for mye enn for lite til tross for at vi sikkert får lånt oss vaskemaskin om det skulle vært nødvendig. Det blir rart å skal reise bare oss jentene uten at Vidar er med, nå har både jeg og Vidar vært borte fra hverandre tidligere men ikke etter at Lillemor kom til verden så det skal bli gøy å se reaksjonen på henne når vi kommer hjem og hun får se pappaen sin igjen!

Ferden starter tidlig i morgen tidlig, og siden det er ett lite stykke å kjøre så blir det nok noen pauser på veien. Det må vi nesten med tre små i baksetet. Vi gleder oss veldig!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Å jeg vet en seter!

Da jeg var liten pleide vi ofte å dra opp på ei seter her i Levanger hvor de på sommerstid har dyr gående ute på tunet og åpent for kjøp av kaffe og kjevlekaker. Slike gode minner vil jeg gjerne føre videre til mine barn, det er en utrolig fin tur opp dit og ikke minst koselig å være der!

Så i dag tok vi turen oppover. Med Lillemor i bæresæla på magen fulgte hun med på steiner og kvist opp til setra hvor det ble litt lunsj, kaffe og saft før vi kikket litt på dyrene. Hun har blitt mer og mer fascinert over dyr og synes det er kjempe gøy å kose med dem. Så gøy å se hvor ivrig hun blir når hun er i nærheten av dyr. Her var det både griser, kyr, geiter, kattunger og høner som fylte setra med liv. Vi var og så heldig at vi fikk med oss Lillemors oldeforeldre, altså mine besteforeldre på tur. Jeg føler vi er utrolig heldige som har Oldeforeldre som er så spreke og i så god form at de kan bli med på slike turer slik at de også får være med å bruke tid med Lillemor. Hun har jo flere Oldeforeldre enn bare mine besteforeldre og, så her må vi dele litt på!

Etter en koselig tur i fjellet har vi jentene bare kost oss hjemme mens far i huset tok seg en tur på Jonsvatenet for å feire Onkelen hans. Feiringen ble rett og slett for sent på dagen til at vi kunne være med i forhold til Lillemors leggetid. Nå sover hu søtt i sengen sin mens jeg har benyttet meg av muligheten til å få gjort unna litt husarbeid og nå venter strikketøyet og sofakroken.

-Stine
SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Endelig en sommerdag!

Omsider kom sommeren til Trøndelag også.  Vi har riktig nok hatt noen enkelt dager med fin vær i sommer, men nå har vi gått alt for lenge med regn og ruske vær så nå var det på tide med en skikkelig fin sommerdag! Og det beste er at det er meldt slik en uke fremover i tid.
Dagen ble tilbringt sammen med bestevennina mi Jannicke og barna hennes. Jeg og Lillemor kjørte dit ganske så tidlig og vel fremme tok vi turen opp til Brattbekktjønna som ligger like ved der de bor og gikk runden rundt tjønna. Skikkelig herlig! Lillemor koste seg kjempe masse, og jeg koste meg minst like mye.

Etter turen ble det lek og kos i hagen hjemme hos Jannicke og Joakim. Badebassenget ble funnet fram til eldstemann mens våre to små frøkner lå på matte på gresset og koste seg. Lillemor har begynt å komme seg fremover for tiden så hu lå litt utenfor matten og, på tide å utforske verden!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Early birds

Etter å ha blitt litt bortskjemt med at Lillemor har sovet helt til klokken 08.00 de tre siste dagene ble det fort en omvending når hu startet dagen 06.30 i dag. Ikke at det er så sinnsykt ille, men etter 2 netter med lite søvn pga av en litt urolig Lillemor som vissnok plages litt med tann frembrudd om dagen så utgjør det litt likevel å få sove til 08.00.
Men til tross for det så startet vi dagen med ett smil! Ordnet oss en super god frokost før min Lillesøster og tante til Lillemor kom for en liten trimtur.

Når Lillesøster spør om jeg vil være med på trimtur så er jeg ikke vanskelig å be. Så vi la turen slik at Lillemor fikk sove sin første dupp i vogna si mens vi var på tur, også våknet hun etter hvert og fikk sitte opp å se litt. Innen klokken 10.00 var altså dagens treningsøkt gjennomført og vi har resten av dagen på å slappe av.
Noe jeg savnet når vi bodde på Frosta var turmulighetene. Vi hadde en fantastisk sti opp på toppen av fjelltoppen bak huset vårt men ellers var det lite å velge mellom. Men her vi bor nå så har vi hvertfall 5 forskjellige runder rett utenfor døren, og enda flere som det går an å komme seg til på kort tid. Utrolig deilig! Gikk fort lei av å gå samme veien hver gang på Frosta, deilig å kunne variere litt!

-Stine

20132681_10213482786763987_496437606_o 20107640_10213482787484005_334491995_o 20132506_10213482788084020_206002990_o

Continue Reading

Playdate

God onsdag kveld!

Det var ikke så lenge etter vi fikk kavet oss ut av senga denne morgenen at min bestevenninne Jannicke og hennes nydelig datter kom inn gjennom døra her på besøk. De har ikke fått anledning til å komme på besøk etter vi har flyttet så det var høyst på tide! Siden ingen av oss hadde spist noe særlig enda dekket vi bordet og fikk i oss ett par brødskiver. Alltid koselig med ordentlig dekket frokost bord med hyggelig selskap!

Etter på ble det lek og kos på gulvet for de små mens vi mammaene skravlet i vei om alt vi trengte å oppdatere hverandre på siden sist. Det var så gøy å se de to sammen på golvet, hvor de begge strekte seg etter hverandre og søkte kontakt, delte en leke i en liten stund helt til Lillemor rev den ut av armene på Lille A. Da var det bare legge den tilbake. Selv om hun ikke skjønner det enda synes jeg det er viktig at hun i tidlig alder lærer at man må være flinke til å dele på ting, og ikke minst at hun kan låne bort leken sine når hun har besøk i senere tid.

Jeg synes det er så utrolig gøy at vi begge to har fått babyer samtidig! Vi snakket ofte om det at det hadde vært gøy å gå gravid samtidig, og det fikk vi altså oppleve. Også kom hennes lille frøken bare en måned etter Lillemor! Så utrolig gøy at de er like gamle, blir gøy når de blir litt eldre og får mer glede av hverandre. Det skal bli mange fine stunder for oss jentene med også for med resten av familiene våre!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Buketten

Bryllupsdagen vår ble en super koselig dag! Selv om vi ofte prøver å kose oss sammen i hverdagen så ble det likevel det lille ekstra denne dagen. Vidar dro på Frosta for å levere campingenvognen og kom hjem med tidenes blomsterbukett. Jeg fikk nesten tårer i øynene da jeg tok imot buketten, så nydelig var den!
Også hadde han kjøpt med ei kurv med jordbær som vi skulle kose oss med senere på dagen.

Lunsjen ble spist på Hos Oss på Stjørdal og ettermiddagen ble tilbringt med å kose og leke med Lillemor. Når hun hadde funnet senga var det middag for to med oppdekket bord og jordbær til dessert mens vi spilte Wourdius. Det er noe annet å bruke tid sammen med middag og spill enn å se en film på tven eller lignende. Og jeg kjenner jeg setter utrolig stor pris på den tiden vi får alene når vi gjør det lille ekstra ut av det sånn som denne dagen. Det går fint an etter at Lillemor er i seng!I fjor kjøpte vi gaver til hverandre på bryllups dagen men i år fant vi ut at vi heller skulle legge vekt på å bruke tid sammen da vi føler dette er viktigere for oss en å få en materiell ting. Blomster vil jeg gjerne ha på en slik dag, og det er det eneste jeg ønsker uten om tid med mannen min på denne ene dagen i året.
Buketten står fremdeles like fin og pryder stua vår! Gøy med blomster som varer litt lengre enn ett par dager.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Lillemors første feiretur!

For første gang skulle vi dra på ferietur som en familie. Det føltes utrolig deilig! Vi har selvfølgelig koset oss en masse når vi har vært på tur bare oss to også, men ekstra stas var det å skulle ha med oss den fantastiske lille jenta vår. I første omgang var tanken å låne hytta til mamma og stefar denne helgen men siden Stebroren vår kom oss i forkjøpet ble det ikke noe av. Så da ringte vi svigermor og hørte om camping vognen var ledig for leie, og til vår store glede så var den det!

Så onsdag hentet vi vognen, torsdag pakket vi alt vi skulle ha med oss og fredag satte vi snuten mot turmålet. Tidligere har vi hatt litt lengre turer men i år ble det en kort tur opp forbi Steinkjer. Her fant vi en koselig camping plass like ved ett vann hvor de hadde nydelig utsikt, restaurant og minigolf. I tillegg var det ikke all verden å kjøre inn til Steinkjer sentrum. Vi var super heldig med været både fredag og lørdag! Fredagen var vi en tur på kjøpesenteret i Steinkjer hvor det ble med litt nytt hjem både til mor, far og lille. Vi brukte ikke så mye tid her siden vi var mer gira på å komme oss tilbake til campingen. Det ble en rolig kveld hvor Lillemor sovnet litt senere enn vanlig, men etter hun sovnet koset vi voksne oss med litt snacks og spill

Lørdagen dro vi inn til Steinkjer hvor vi møtte en kompis av Vidar og hans lille familie. Uten at vi visste noe på forhånd skulle NRK sommertoget komme til Steinkjer denne dagen så her var det masse folk og aktiviteter. Det var litt gøy å få med seg! Så vi koset oss i buene rundt på bondens marked, konsert og selvfølgelig måtte vi se når toget kom. Men varmen ble for krevende for oss voksne så da dro vi til campingen igjen ved tanke på at når det var så varmt til oss så var det nok rimelig varmt for Lillemor også. Fremme på campingen fant vi fram en plastboks som Lillemor fikk bade litt i. Noe hun syntes var kjempe gøy!

Søndagen var være derimot grått og surt, noe som i grunn passet ganske bra siden vi hadde planlagt å dra i Dampsaga som er ett badeanlegg i Steinkjer. Gøy både for store og små! Lillemor koser seg sånn når hun får bade, om det er i stampen hjemme eller i basseng spiller ingen rolle. Og jeg synes det er så herlig å se hvor godt hun koser seg! Ellers ble dagen tilbringt i campingvognen med avslapping og familietid.
Utrolig deilig med slik ferie hvor vi ikke har tv eller noe særlig med internett. Hovedfokuset blir å bruke tid med hverandre på en annen måte enn i hverdagen og det er så utrolig godt! Mandag dro vi hjem, og selv om vi har koset oss på tur er det alltid deilig å komme hjem igjen. Det er ikke alt for lenge til vi skal på tur igjen da! Vi gleder oss!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

2 år

For to år på denne dagen, på denne tiden av dagen satt jeg i morgenkåpen klar for å få ordnet hår og sminke for å gi mitt ja til mannen jeg elsker og feire vår dag sammen med venner og familie. To år har gått siden jeg gikk opp kirkegolvet sammen med verdens beste mamma i armkroken, hvor han som jeg skulle dele resten av livet mitt med sto ved alteret med tårer i øynene og ventet på meg.
Denne dagen kommer alltid til å være ekstra spesiell, og det er vel egentlig en selvfølge. To år senere sitter vi her men ikke alene, vi har og verdens nydeligste jente sammen med oss som ble hele 6 måneder på søndag. Med andre ord, jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Og ikke minst takknemlig for at jeg er så heldig å ha en så flott ektemann og ei så fantastisk herlig datter! Mange flere gode år skal det bli, og forhåpentligvis flere barn etter hvert som tiden går.

Dagen skal feires med en tur på «Hos Oss», en koselig cafe på Stjørdal. Grunnen til at feiringen skjer med ett besøk hit er fordi dette var plassen vi møttes på første gang alene før vi ble kjærester for 3 1/2 år siden. Det var ikke offisielt planlagt som en date men i dag når jeg ser tilbake på det så kunne det fint ha vært kalt det. Men først må vi vaske ut av campingvognen og levere den tilbake etter å ha vært så heldig å lånt den av Svigers i helgen! Mer om turen kommer senere.

-Stine

11225073_10207059478305290_1146553145834827832_n

Continue Reading

Full rulle

God Mandag!

Det har vært litt stille her inne, rett og slett av den grunn at det er litt som skjer om dagen. Og om det er rolig så har andre ting enn bloggen blitt prioritert. Men har ett håp om at det kanskje kan endre seg igjen etter hvert.
Denne helgen har vi vært på farten omtrent fra morgen til kveld siden fredag, så på sett og vis var det utrolig deilig å vite at i dag så har vi ingen annen planer enn å slappe av å ta det rolig hjemme. Og det tror jeg er godt for oss alle tre!

Fredag startet vi helgen med å bake kake til Tantes bursdag som skulle feires på kvelden. I og med at de begge hadde vært på jobb og søskenbarnet mitt egentlig skulle på fotballtrening hadde jeg tilbydd meg å lage kake slik at det ikke ble så mye å ordne for dem. Og i føle søskenbarnet mitt var det den beste kaken han hadde smakt, så det var jo gøy å høre! Rett før jeg og Lillemor var på vei ut døra til bursdag kom broren til Vidar og kjæresten innom. Så mens Vidar holdt de med selskap, dro jeg og Lille mor på bursdag. Koselig som alltid! Og det var ei lita frøken som var rimelig utslitt da vi kjørte hjem igjen litt utpå kvelden.

Lørdag var det duket for slektstreff på morsiden av Vidar sin slekt. Hele 95 stykker møtte opp på gården hos tanten og onkelen til svigermor hvor alle hadde tatt med litt mat og kaker hver så ordnet vi med koltbord. I fjøset har de ordnet skikkelig fine selskapslokaler hvor vi spiste, og ute området er bare helt fantastisk! Perfekte plassen å arrangere slektstreff. Jeg for min del kjente ikke flere enn kjerne familien, men synes det var veldig koselig likevel! Det var ordnet med både quiz, natursti og diverse aktiviteter som vollyball og kubbspill. Noe for en hver smak med andre ord. På kvelden ble det og grilling, men da hadde vi allerede dratt siden Lillemor måtte hjem å få sove. Men vi koset oss de timene vi var der! Utrolig bra arrangert, håper ikke det blir alt for lenge til neste gang.

Søndag var det 4 års feiring til Lille Kristiane. Eller, hun er vel ikke fullt så liten lenger. Av oss fikk hun en singlet som jeg hadde strikket. Også denne gangen hadde jeg tilbudt meg og bake noe å ha med i selskapet siden Siv Tone hadde arbeidshelg. Så da ble det så enkelt som muffins med rosa og lilla glasur. Enda ett koselig bursdagsselskap med masse hyggelige folk og en flott avslutning på en kjempe koselig helg!

Med andre ord så har vi fått dekt dosen av familie til på begge sider av slekten, i tillegg til en god dose med venne tid med 4 årsfeiringen i går. I dag er dagen bare rolig her hjemme. Lillemor sover i vognen sin og jeg skal fortsette å strikke litt på det nye prosjektet jeg har startet på. Slenger med noen bilder av uteområdet der slektstreffet var i helgen. Så nydelig!

-Stine

19250340_10213266323432539_40054631_o19495768_10213266323792548_919599338_o

 

Continue Reading

Litt nytt i treningsgarderoben

Er det noe som gir økt motivasjon til trening så er det fint, fresht og behagelig treningstøy. Nå er det ikke så veldig ofte at jeg investerer i nytt treningstøy men nå har jeg hatt lyst på noe nytt en god stund og tenkte at nå som sommeren nærmer seg kan det være fint å bruke muligheten til å oppdatere treningsgarderoben litt. Jeg har også funnet ut at jeg heller kjøper treningstøy som har god kvalitet, og som varer en stund isteden for treningstøy som bli fort slitt. Rett og slett av den grunn at treningstøyet med god kvalitet er mye mer behagelig å ha på under trening, noe som er veldig viktig for meg i vertfall!

Jeg har fått ett veldig godt forhold til Nike sitt treningstøy, så da ble det ikke noe overraskelse at det ble treningstøy fra Nike denne gangen også. Jeg har to tightser og to gensere fra Nike fra før av og disse er store favoritter for å si det slik! Jeg har enda ikke fått prøvd det nye treningstøyet men det blir nok innen uka er slutt, gleder meg!

Denne uken har vært forholdsvis rolig så langt, noe som i grunn er ganske deilig. Jeg og Lillemor trillet oss en tur til mormor og morfar /oldemor og oldefar tidligere i dag, i ettermiddag har vi vært på middag hos mamma og stefar. Ellers er uken rolig frem til søndag, da har vi nemlig invitert våre nærmeste vennepar på grilling for en liten innvielse av leiligheten. Med andre ord må jeg få opp farten litt med å få pynt på plass her, for det prosjektet er bare delvvis gjort enda.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Grillvær

Hvis man ser bort fra den litt kjølige vinden begynner sommertemperaturene å komme snikende. I går grep vi muligheten til å grille å spise ute på platten for første gang i år. Vi har jo grillet mye tidligere i år og, men ikke hjemme og ikke siden vi flyttet. Så vi fyrte opp den lille gassgrillen vår og hivde på noe rester vi fant i frysen. Den lille grillen duger godt innimellom men det skal bli godt å få hit den store grillen vår. Jeg tror hvertfall Vidar ser veldig frem til det!

Temperaturen er ikke så verst ute i dag heller, men i dag blåser det litt mer enn det gjorde i går. Så vi tenker å ta oss en tur i bassenget med Lillemor. Vi var der første gang i helgen og hun storkoste seg! Og siden det i dag kommer instruktør kunne jeg gjerne tenke meg å få det med meg. Tanken er å kanskje kjøpe klippe kort fra høsten av. Siden Lillemor trivdes så godt så føler jeg at det er en ting vi kan være flinke til å gjøre sammen både som familie men og for at Lillemor skal bli trygg i vann. Og ekstra stas er det når jeg ser hvor mye hun koser seg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

En uke

Nedtellingen og ventetiden frem til flytte dato ble brått mye kortere enn vi hadde ventet, og nå har vi allerede bodd i den nye leiligheten i en hel uke. Jeg fikk melding om at vi kunne flytte inn til 1 juni istedet for den 5, men fredag forrige uke fikk jeg melding av hun som har leid her før oss om at det var ferdig til innflytning så da var det bare å hente nøklene og starte flyttingen. Første lille flytte lass kjørte vi allerede på fredag, men siden vi skulle i konfirmasjon på Lørdag fikk vi ikke startet å flytte før søndag. Planen var egentlig å flytte mandag siden Vidar var på jobb søndagen men vi ble mannsterke med foreldre fra begge sider pluss mine besteforeldre så kunne vi plutselig sove i leiligheten samme dag.
Det meste ble flyttet søndagen men litt ble stående og vi har fått hentet litt og litt etter hvert som uken har gått. Nå er hele huset tømt for våre møbler og i dag har vi vaske ut av huset.

Kjenner det er godt å være ferdig med huset og slippe å tenke mer på det som står igjen der og heller fokusere på leiligheten. Nå er det meste på plass her og, og det er utrolig deilig! I løpe av uken av vi fått inn både komfyr og oppvaskmaskin, organisert og plassert ting i boder og ellers hvor ting hører hjemme i leiligheten. Gleder meg til å vise dere!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Pakke,pakke,pakke

Mandag og vi var oppe allerede før klokken 07.00 i morges. Det har i grunnen blitt en rutine, og det plager meg ikke i det hele tatt at Lillemor starter dagen så tidlig. Får jo bare enda mer ut av dagen! Innimellom slår hun til å sover litt lenger, som i går. Da våknet vi ikke før 09.40! Helt greit i helgen det altså.

Nå for tiden føler jeg at vi snubler rundt i esker og søppelsekker. Vi har stasjoner hvor det ikke er noe form for flyttelass men ellers står det esker og poser rundt omkring. Jeg kjenner jeg får litt noia av å bo slik, men nå er det underkant av to uker igjen til vi flytter. Og det skal bli så godt!
Denne uken er målet å få bli ferdig med å pakke ned alt vi ikke har bruk for i kjøkkenet, rommet jeg har sett mørkest på å pakke fordi det er så mye. Men det må gjøres og nå er vi allerede i gang! Når vi er ferdig med kjøkkenet denne uken så er alle rommene pakket, hvertfall det som er mulig å pakke. Så neste trinn blir å fin pusse på pakkingen også pakke det i hengere og biler så langt det går og kjøre lasset til leiligheten. Som jeg gleder meg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

17 Mai 2017

17 mai har for meg alltid vært en av de dagene i året jeg ser frem til. Og kanskje spesielt litt ekstra i år når vi har ei lita frøken sammen med oss. Det var viktig for meg at dagen skulle bli fin for henne også, selv om hun kanskje ikke skjønner så veldig mye enda. Og dagen ble absolutt bra, til og med bedre enn jeg hadde sett for meg!

Vi startet dagen med en koselig frokost bare oss tre før vi kledde oss i bunad og dress og tok veien til Svigers hvor det ble servert vafler foran tven med alle de fine bunadene rundt omkring i Norge på skjermen. Når Svigermor og søsteren til Vidar dro til kirken dro vi videre til mormoren og morfaren til Vidar hvor også tanter og onkler av Vidar var samlet. Lillemor syntes nok det var litt ekstra stas med andre barn, hun blir vertfall veldig ivrig når hun møter andre barn og sitter bare å ser på og smiler til de. Hun holdt seg våken en god stund og når vi skulle ut for å se og gå i tog sluknet hun med en gang hun ble lagt i vognen og sov gjennom hele toget. Toget stoppet på skolen, der ble det is på oss voksne og melk på Lillemor sammen med Svigers, Siv Tone og Kristiane.

Etter å ha kost oss med familien på Vidar sin side av familien gikk turen videre til mamma og Ivar på grilling. Vi var  hjemom å tok på oss noe lettere klær så gikk turen videre for den tradisjonelle grillingen som vi alltid har på 17 mai hos mamma og dem. Her var både mormor og morfar, den største stesøsteren min med familie, stebroren min og den minste stesøsteren min. Vi hadde vel over 20 grader og sol så det var virkelig fint å grille! Lillemor fikk sovet litt her også før det var en ny runde med kos med familien, utrolig koselig for både oss og henne!

Etter en fantastisk flott feiring med familien på begge sider var det på tide og komme seg hjem. Lillemor fikk pysjen på før vi dro fra mamma og sovnet omtrent med en gang bilen begynte å bevege seg og ble bært rett i seng når vi kom hjem.
I går ble det en rolig dag her hjemme mens pappaen i hus var på jobb. I dag skal jeg og Lillemor til Trondheim for å hilse på en liten prins som kom til i april. Vi gleder oss!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

Tre små uker

God Mandag!

Mandager er egentlig ganske digg! Rett og slett for at du har en hel ny uke foran deg, og litt mer energi etter å ha hatt helgen til å lade batteriene til å gjøre en god jobb på jobb eller skole i ukedagene. Nå går jo jeg hjemme i permisjon, men jeg legger stor merke til forskjellen på ukedag og helg likevel da det gjerne er mer som skjer i ukedagene, i tillegg til at Vidar jobber i ukedagene og er hjemme med oss jentene i helgen.

I dag er det tre små uker igjen til vi flytter. Det høres kanskje lenge ut, men av erfaring så går dagene og ukene i en fykende fei om dagen. Og mai i seg selv er en travel måned så det kommer nok til å gå fort til vi plutselig låser døren bak oss for siste gang og starter ett nytt kapittel i den nye leiligheten. Jeg gleder meg utrolig masse nå og kjenner at det skal bli godt å komme seg til rette på ett nytt sted. Mye av tingene våre står allerede i esker så det ser veldig rotete ut for øyeblikket, noe som ikke er fullt så koselig. Men heldigvis er det bare for en liten stund til!

I dag er vi invitert med ut for å spise sammen med mine Svigerforeldre da Svigermor fyller år i dag. Gratulerer en masse med dagen! Heldige oss. Vi var å feiret bursdagen hennes med resten av storfamilien i går, noe som var veldig koselig da det var mange vi ikke har sett på en stund siden de bor litt lengre unna. Så det var gøy!
Lillemor sover nå sin lille morgen dupp. Planen er å etter hvert få fylt en henger med skrot vi ikke skal ha som skal fraktes på gjenbruks torget i løpet av dagen. Så det er bare å komme i gang!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading
1 2 3 68