Uken som gikk..

Ukens høydepunkt: Denne uken ble siste innspurt til endt praksis, og jeg må vel at det var ett ganske stort høydepunkt og vite at praksisen i hovedsak er ferdig og jeg kan senke skuldrene litt igjen. Ellers var både ungdomscafeen lørdagkveld og 50 års feiringen søndag en kjempe fin høydepunkt i uken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens hjemmelaget:
Denne fine kurven som beste jenta fikk i bursdagsgave.

12722467_10208718551701088_695646003_o

Ukens innkjøp:
Tante tipset meg om 25 % salg på garn. Og jeg har noen prosjekter planlagt igjennom dette året også, så jeg gikk litt amokk på butikken og kjøpte garn til hele 7 prosjekter!

12596324_10208786174071605_1541823207_n

Ukens cravings:
Taco! Som jeg har hatt lyst på dette denne uken, de skulle servere det på bursdagsfeiringen til Jannicke etter vi hadde dratt. Vi måtte dra tidligere for jeg skulle på jobb, men lørdag var jeg heldig og fikk taco hos svigers!

Ukens wantie: PÅSKEFERIE! Å som jeg har lengtet etter denne påskeferien, og endelig er den her. Mye gøy står på planen og det skal bli deilig å slappe av en ukes tid med godt selskap!

-Stine

 

 

 

Continue Reading

Uken som gikk..

Forrige uke ble det ikke tid til en ukes oppdatering, men nå kommer det en for uken som var. Mye av tiden gikk med til praksis og praksisoppgaver men i helgen ble det gjort mer gøyere ting1

Ukas høydepunkt:
Høydepunktetet denne uken ble shopping med Jannicke på lørdag, det var alt for lenge siden vi hadde sett hverandre så det var deilig med litt venninne tid igjen. Søndagen i seg selv ble ett eget høydepunkt da den ble fyllt med masse gøy! Først dro vi på sentrumskirken før vi besøkte tante og onkel. Etter å ha fått servert god middag der dro vi videre på kino – date og så «The fith wave».

12837510_10208628565331485_1996327823_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukas innkjøp:

Det blir det jeg kjøpte på lørdag som kommer i eget innlegg i morgen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ukas cravings:
Blomkålris, så sinnsykt godt! Hadde aldri trodd det skulle smake som vanlig ris, men så feil kan man ta.

Ukas Wantie:
Jeg har funnet to kjempe fine kjoler jeg kunne tenkt meg, ellers har jeg veldig lyst på flere bluser. Så fine!

OB-kjole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Stine

 

 

Continue Reading

Uken som gikk

Oppsummering av forrige uke kom en dag forsinket, men det må vel gå bra. Andre uke med praksis er i gang, og jeg synes det bare er koselig hvis man ser bort fra all skrivingen da.

Ukas høydepunkt: Denne ukens høydepunkt ble uten tvil den flotte søndagsturen jeg og Cecilie hadde over isen, også en kjempe fin lørdagsdate med Siv Tone! En helg fullt med gode stunder sammen med gode venniner.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukas Hjemmelaget: Jeg hadde strikket ett par super-gode tøffler til meg selv, men de var litt store. Så mamma mente jeg skulle prøve å tove de, so i did. Nå passer de som tåvarmere istede! Ikke særlig bra resultat som kom ut av vaskemaskina med andre ord.

Ukas innkjøp: Det var riktig nok ikke jeg som kjøpte de, men må vel si de nydelige rosene mannen kom hjem med denne uken! De står fremdeles i fullblomst! Ellers er det ikke noe særlig nytt som har blitt kjøpt inn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings: Pannekaker med pære,banan og kokesjokolade! Disse himmelse pannekakene fikk jeg smake hos Siv Tone og Roger på lørdag, jeg har ikke glemt dem for å si det sånn!

Ukens wantie: Vår, vår og atter vår!

Kos ut i vårsola våren 2015
Kos ut i vårsola våren 2015

Akkurat nå: Jeg sitter å spiser frokost før praksis, det knirker i peisen og snøen laver ned ute. Planen om vår blir nok ikke med det første.

-Stine

 

Continue Reading

Uken som gikk..

Ukens høydepunkt – I uken som gikk hadde jeg veldig mange fine dager hvor jeg brukte på familien, by tur med mamma, filmkveld med lillesøster og søndagen var vi hos mormor og morfar og feiret bursdagen til morfar og morsdagen med god mat og kake. Familietiden denne uken ble absolutt ukas høydepunkt!

gkv ,

Ukens hjemmelaget – Siden det var morsdag på søndag er det vel ingen overraskelse at det ble hjemmelaget gave både til min mamma og til svigermor. Begge fikk hver sitt hjemmesydde kjøkkenhåndkle + hjemmestrikket kopptue. Å begge ble veldig fornøyde!

cz

12736335_10208474289754692_1036661563_n

Ukens innkjøp – Lykten jeg kjøpte på kremmerhuset! Digger den!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings – Casew nøtter. De siste ukene har jeg alltid hatt en pose liggende med usaltede nøtter til den tiden når sukkersuget kommer smygende. Kjempe godt!

Ukens wantie – Utrolig nok er det ikke noe speiselt jeg har hatt lyst på. Og det er jo helt greit!

-Stine

 

Continue Reading

Uken som gikk

Mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg starter denne uken med å oppsummere den forrige litt! Bloggere gjør jo dette stadig vekk for tiden, og jeg tenkte jeg kunne hive meg med.

Ukens høydepunkt – Det må nok være lunsjen jeg spiste med mamma på fredag, og at lillesøster kom på overnatting senere samme dag! Så koselig! Og vi fikk oss en tur i lysløypa, første gang for meg i år. Og siden jeg har flyttet på Frosta.

fsfs

Ukens hjemmelaget – Strikket vesten! Å som jeg digger den. Det tok meg fire uke å strikke den + montering og jeg er kjempe fornøyd! Også er det så gøy med fine tilbakemeldinger på den da, mormor og mamma ønsker seg også en.

Ukens new in-  Det må nok bli strikket vesten det gitt.

hgsrerdfs

Ukens cravings – Er det noe jeg har skikkelig cravings på for tiden så er det appelsiner! De er jo bare helt fantastiske på denne tiden av året og jeg spiser gjerne en stykk om dagen, av og til to!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens Wantie – Jeg lengter etter sol og vår jeg nå! Og jeg vet for sikkert at jeg må ha meg nye sko til våren og har funnet ett par sko som jeg har skikkelig lyst på. 60-4994-2

 

Continue Reading

Bryllups lokalet

Var det noe vi startet å kikke tidlig etter når vi forlovet oss var det bryllups lokalet. Vi kikket først på bedehuset, men fant ut at det ble for lite. Så dro vi å så på Skytterhuset på Frosta og jeg var helt solgt fra første stund. Jeg fikk og høre at det ikke hadde sett like bra ut tidligere da de nå i ettertid har pusset opp. Vi ble enige, og skytterhuset ble lokalet hvor vi skal ha selskapet.

Vi delte lokalet på en måte i to. Inne i selve hallen satte vi til bord og stoler i en hestesko med en ekstra rekke i midten. Mens i stor gangen satte vi til noen bord og stoler hvor gjestene som ikke hadde noe sted å være mellom kirka og middagen kunne slenge seg ned å ta av en prat før brudeparet ankom. Det ble ikke like mye pyntet i selve gangen som inne i hallen, dermed ble det mer spennende for gjestene når de måtte vente med å se.

Kjøkkenpersonalet og gaveåpnere hadde selvfølgelig tilgang til hallen da gavebordet sto inne i hallen og servitørene skulle sette utover saltkar og flatbrød på bordene før vi kom. Kakebordet fikk vi plassert i ett lite innhuk hvor det gikk an å lukke igjen med en skillevegg, som i hovedsak sto åpen hele tiden.
Etter middagen ble det ommøblert inne i hallen og det ble laget muligheter for dans, samt muligheten til å sitte ned ved bord under kaffen og i pausene. Scene er og med i lokalet så der var det plassert både mikrofoner, keeboard og bass som ble brukt av noen som hadde ordnet med underholdning.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Uken som gikk

Ukens høydepunkt:
Høydepunktet for denne uken var deffentlig camping turen vår til Orsa. Selv om vi var uheldig med være den ene dagen vi var der så koset vi oss masse i hverandres selskap. Det ble og mye familie tid denne uken, noe jeg setter stor pris på! Først bursdag til onkel på fredag hvor vi fikk servert tantes nydelige pizza. Og på søndag ble det grilling og kos i sola hjemme hos mamma og stefar hvor Ronja med kjæreste og sønn og Niklas også kom. Koselig familiesøndag!

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens nedtur:
Nedturen denne uken må nok være at vi måtte dra fra Orsa. Savner plassen allerede! Og ikke minst friheten til å bare ta dagene som de faller seg inn.

Ukens film:
Siden være ikke var all verden når vi var på camping tur ble det film titting to kvelder på rad. Og med en kjæreste som ikke nøyer seg med enkelt, så ble det film med ordnetlig skjerm og lyd i campingvogna. På butikken hadde de 2 filmer for 100 ,- så da kjøpte vi «Devirgent» og «White House down». Jeg har sett begge filmene tidligere og liker dem begge veldig godt!
Ukens innkjøp:
Kjolen jeg kjøpte på H&M i Mora når vi var på campingtur.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens hjemmelaget:
For tiden holder jeg på å strikke ei pute. Men typisk gikk jeg tom for garn da jeg trodde jeg nærmet meg ferdig, men desverre ble den ikke ferdig siden jeg må vente på mer garn som er på vei i posten.

Ukens bilde:

Dette bilde ble tatt på vei til Orsa. Jeg blir stadig vekk forundret over hvor fin naturen vi har her i Norge er!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Stine

 

 

Continue Reading

Uken som gikk!

Denne uken ble uken som gikk litt forsinket da det har vært både bryllup og campingtur, men det får gå for denne gang. En oppsummering av forrige uke blir det likevel!

Ukens høydepunkt:
Her er det jo ingentvil, selve bryllupsdagen og øyeblikket jeg gav mitt ja til min kjære! En utrolig flott og herlig dag med venner og familie. Med tårer og latter, stolte foreldre og gode venninner. En perfekt dag♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ukens nedtur:
Må vel være når noen av gjestene gav avbud på å komme i bryllupet i siste liten. Selv om det var veldig gyldig grunn, var det veldig kjipt at de ikke fikk det til. 

Ukens innkjøp:
Denne uken ble det ingen innkjøp..

Ukens film/serie:
Det ble ikke mye tid til film denne uken, men dagen før dagen satt jeg og Jannicke og koset oss med å se «say yes to the dress». Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett dette siden vi fikk TLC, men det står ofte på i hvertfall!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ukens hjemmelaget:
Det må da bli blomsterbukettene som vi brukte i bryllupet. Vi bestilte rett og slett opp blomstene som vi ville bruke til pynten, og fredagen før bryllupet sto jeg og Jannicke på kjøkkenet i selskapslokalet og satte sammen blomsterdekorasjonene til bordet.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukensbilde:
Man skulle tro at det ble ett brudebilde. Men det blir det ikke. Vi har en kjempe søt og fin kanin løpende rundt på gården her som jeg bare elsker og se på! Jeg tror han må være den mest avslappende dyret jeg vet om. Enten ligger han langflat på gårdsplassen eller så sitter han å spiser. Chill liv? Oh, yes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Stine

 

 

Continue Reading

Uken som gikk

Ukens Høydepunkt:
Ukens høydepunkt er deffentlig utdritningslaget! Dagen ble mye bedre enn jeg hadde sett for meg, og jeg blir enda rørt når jeg tenker på dagen. Ellers hadde jeg kvalitetstid med lillesøster, bursdag til morfaren til Vidar, var hjemme hos mamma en tur. Mye tid med både venner og familie med andre ord! Slik jeg liker det.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens nedtur:
Ukens nedtur må vel være at vi ikke får leid inn veteranbil til bryllupet, men vi har funnet en annen løsning så bra blir det uansett!

Ukens innkjøp:
Det må nok bli de to nye bikiniene mine som kom i posten. Også har vi vært heldige å fått sett litt til solen og så jeg har fått testet de ut!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens film:
«En shoppoholikers bekjennelser», tittelen sier sitt. Jeg har lest alle bøkene og, men synes ikke filmen er like bra som bøkene da..

Ukens hjemmelaget:
Jeg ble tidligere i uken ferdig med ett par grytekluter som legges i gaveposen. Hjemmestrikk er gullverdt! Nå har jeg pute på pinnen.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens bilde:
Lillesøster var på besøk. Av og til er hun ikke så gira på å stille opp på kamera, og det ender det fort opp slik som det her!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Uken som gikk

Ukens høydepunkt:
Uken som var har vært så bra på mange måter! Ikke bare ble jeg ferdig med eksamen og tok sommerferie, men jeg har og hatt besøk av søte Åshild hele veien fra Namsos. Jeg var på kino sammen min kjære og så San Andreas og på Martna og cafe sammen med herlig Jannicke og lille Lukas.Lørdagens tilbringte jeg sammen med fantastiske Cecilie med grilling, trimtur og filmkos.
15.06.12 006

Ukens nedtur:
Har i grunn ikke så mye og klage over bortsett fra været da. Mens andre deler av Norge har fått sommerværet er vi stuck med regn og vind. Heldig for oss har helgen vært litt bedre enn de andre dagene i uka.

Ukens innkjøp:

Det må da bli veksen og blusen jeg viste i eget innlegg i går. Blusen og Vesten er fra Vero Moda og vesken fra Accesorize.

PicMonkey Colla3ge

Ukens film:
San Andreas. Kino date med mine kjære hvor jeg valgte film. Absolutt til å anbefale, trailer kan du finne i dette  innlegget som jeg skrev tidligere i uken.

Ukens hjemmebakst:
Denne uken ble det både det ene og det andre. Fredagen laget jeg muffins med valnøtter og spinat, lørdagen ble det muffins med bringebær og sitron hvor jeg fant oppskrift på Krisitna Andersen sin blogg HER og søndagen prøvde jeg meg på kokosmakroner som ikke ble helt 100% vellykket, men brukbare. I tillegg lagde jeg hjemmelaget marinade til grillspydene når jeg og Cecilie grillet på lørdag. Denne uken ble det med andre ord laget litt av hvert hjemme på kjøkkenet.

DSC_2355

Ukens bilde:
Jeg er ingen proff når det kommer til fotografering, men er likvel veldig glad i å ta bilder. Ikke bare til bloggen eller for å skape minner jeg kan ha i albumen men også av fine motiver som jeg kan se tilbake på senere. Denne uken ble jeg mest fornøyd med bilde jeg tok av pyntefatet på stua med røderoser og den fine vasen jeg fikk til jul. Det blir mer koselig i stua med blomster på bordet! All kredit til min kjære som kom hjem med en bukett roser til meg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Stine

 

 

Continue Reading