Buketten

Bryllupsdagen vår ble en super koselig dag! Selv om vi ofte prøver å kose oss sammen i hverdagen så ble det likevel det lille ekstra denne dagen. Vidar dro på Frosta for å levere campingenvognen og kom hjem med tidenes blomsterbukett. Jeg fikk nesten tårer i øynene da jeg tok imot buketten, så nydelig var den!
Også hadde han kjøpt med ei kurv med jordbær som vi skulle kose oss med senere på dagen.

Lunsjen ble spist på Hos Oss på Stjørdal og ettermiddagen ble tilbringt med å kose og leke med Lillemor. Når hun hadde funnet senga var det middag for to med oppdekket bord og jordbær til dessert mens vi spilte Wourdius. Det er noe annet å bruke tid sammen med middag og spill enn å se en film på tven eller lignende. Og jeg kjenner jeg setter utrolig stor pris på den tiden vi får alene når vi gjør det lille ekstra ut av det sånn som denne dagen. Det går fint an etter at Lillemor er i seng!I fjor kjøpte vi gaver til hverandre på bryllups dagen men i år fant vi ut at vi heller skulle legge vekt på å bruke tid sammen da vi føler dette er viktigere for oss en å få en materiell ting. Blomster vil jeg gjerne ha på en slik dag, og det er det eneste jeg ønsker uten om tid med mannen min på denne ene dagen i året.
Buketten står fremdeles like fin og pryder stua vår! Gøy med blomster som varer litt lengre enn ett par dager.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

2 år

For to år på denne dagen, på denne tiden av dagen satt jeg i morgenkåpen klar for å få ordnet hår og sminke for å gi mitt ja til mannen jeg elsker og feire vår dag sammen med venner og familie. To år har gått siden jeg gikk opp kirkegolvet sammen med verdens beste mamma i armkroken, hvor han som jeg skulle dele resten av livet mitt med sto ved alteret med tårer i øynene og ventet på meg.
Denne dagen kommer alltid til å være ekstra spesiell, og det er vel egentlig en selvfølge. To år senere sitter vi her men ikke alene, vi har og verdens nydeligste jente sammen med oss som ble hele 6 måneder på søndag. Med andre ord, jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Og ikke minst takknemlig for at jeg er så heldig å ha en så flott ektemann og ei så fantastisk herlig datter! Mange flere gode år skal det bli, og forhåpentligvis flere barn etter hvert som tiden går.

Dagen skal feires med en tur på «Hos Oss», en koselig cafe på Stjørdal. Grunnen til at feiringen skjer med ett besøk hit er fordi dette var plassen vi møttes på første gang alene før vi ble kjærester for 3 1/2 år siden. Det var ikke offisielt planlagt som en date men i dag når jeg ser tilbake på det så kunne det fint ha vært kalt det. Men først må vi vaske ut av campingvognen og levere den tilbake etter å ha vært så heldig å lånt den av Svigers i helgen! Mer om turen kommer senere.

-Stine

11225073_10207059478305290_1146553145834827832_n

Continue Reading

Fra ungdom til ung voksen!

I dag er det 18 år siden jeg fikk ei lillesøster som skulle vise seg å bli både plagsom og klengete til tider. Men det er bare små ting som lett blir dekt av det fine smile, den herlige latteren og den fantastiske personene hun har blitt den dag i dag! Ikke bare er hun flott på utsiden, men også på innsiden!

Jeg husker den dagen jeg ble 18 år som om det var i går. Jeg hadde vært på hyttetur med venninner den helgen og hadde ikke fått all verden med søvn. Men mamma mente jeg måtte hvertfall vente med å sove til etter jeg har åpnet pakkene slik at lillesøster fikk være med å se på når jeg skulle åpne pakkene.
Jeg var og veldig gira på å flytte ut når jeg fylte 18 år. Noe mamma ikke var like beigestret for, men det tok en måndes tid så var jeg sannelig ute og har vært det siden! Jeg hadde en periode hvor jeg bodde litt hjemme, men har også bodd 6 måneder hos mormor og morfar.
At Lillesøster nå faktisk er like gammel som jeg var da jeg flyttet ut klarer jeg ikke helt å forstå, jeg klarer ikke se for meg at hun skal starte ett liv i ett eget hjem. Ikke fordi jeg ikke tror at hun takler det, for det er jeg sikker på at hun gjør! Men fordi at hun er jo lillesøster, hun skal jo vær liten og bo hjemme. Jeg må vel bare innse at det ikke kan gå til evig tid. Det skal bli gøy å besøke henne den dagen hun får eget bosted i hvertfall!

Vi skal være med å feire dagen hennes med å ut å spise. Vi har jo hatt bursdagsfeiring med familien også. Gratulerer en masse med dagen Lillesøster! Håper dagen din blir kjempe fin. Vi er kjempe glad i deg begge to!♥

-Stine
DSC_0620 DSC_0617

 

Continue Reading

Bryllups dekorasjoner

Når det kommer til tema i bryllupet har vi valgt en litt rustikk, landelig stil med litt romantiske detaljer. Personlig er jeg veldig glad i den landlige stilen generelt når det kommer til interiør også, så det kom sikkert ikke som noe sjokk at det ble en del av bryllupets tema. Stort sett all pynten, bortsett fra noen lysfat har jeg laget selv. Med litt inspirasjonsinput fra Pinterest fikk jeg ordnet mye fint!

Som vaser og lysholdere har jeg brukt syltetøyglass. Vasene har jeg hatt på brun strie med blonder rundt, med en grov tråd som «ytterstelag». Veldig enkelt, men likevel fint.
Lyslyktene laget jeg ved å bruke eggehvite utenpå glassene og derretter strø perlesukker på, for å få en siste finnist surret jeg grov tråd rundt toppen av glasset og festet på et grønt papp blad som vi også brukte på invitasjonene. Innelegg om invitasjonene kan du finne her.

1654866_10207090532441624_772111489_n11756561_10207090532521626_1943904520_n

Duker og løpere er også hjemmelagde. Løperne er sydd av strie fra stoff og stil med blonde kanter. De hvite dukene er rett og slett bare oppklipt stoff fra ikea.
Ellers har vi brukt noen lysfat og ett par lysestaker som vi og kjøpe på ikea.

11753766_10207090532561627_442782545_n

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg kjøpte inn noen pom pomer i forskjellige farger som gikk med pynten og bordkortene som ble hengt i taket. Girlander ble også kjøpt inn, men de var veldig tynne! Og siden de var hvite og kom til å gå i ett med veggen klippet jeg og Jannicke ut brune trekanter som vi limte bakpå girlanderne slik at de kom mer frem når de kom på veggen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Med andre ord har jeg laget mye selv og brukt mye tid for å få det akkurat slik jeg vil. Blomsterbukettene vi hadde i vasene satte jeg og Jannicke sammen dagen før bryllupet. Bestevennina til mamma hadde bestilt blomstene og ordnet med det men selve bukettene laget vi selv.
Vi har med andre ord valgt og gjort ting billigst mulig. Selvfølgelig har vi valgt å lagt i litt mer i enkelte deler men ved å lage mye selv ble det også dermed billigere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Serviettene brettet vi etter oppskrift på nettet hvor de ble sende litt ut som en skål med tårn på. Det viste seg at det ble perfekt til å sette bordkortene oppi servietten. Bordkortene ble laget av samme materialet som invitasjonene og dermed kostet det oss ingenting og lage bordkort.
Sangheftene printet vi ut selv og rullet de sammen og knytet bånd rundt dem.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

– Stine

Continue Reading

Bryllups lokalet

Var det noe vi startet å kikke tidlig etter når vi forlovet oss var det bryllups lokalet. Vi kikket først på bedehuset, men fant ut at det ble for lite. Så dro vi å så på Skytterhuset på Frosta og jeg var helt solgt fra første stund. Jeg fikk og høre at det ikke hadde sett like bra ut tidligere da de nå i ettertid har pusset opp. Vi ble enige, og skytterhuset ble lokalet hvor vi skal ha selskapet.

Vi delte lokalet på en måte i to. Inne i selve hallen satte vi til bord og stoler i en hestesko med en ekstra rekke i midten. Mens i stor gangen satte vi til noen bord og stoler hvor gjestene som ikke hadde noe sted å være mellom kirka og middagen kunne slenge seg ned å ta av en prat før brudeparet ankom. Det ble ikke like mye pyntet i selve gangen som inne i hallen, dermed ble det mer spennende for gjestene når de måtte vente med å se.

Kjøkkenpersonalet og gaveåpnere hadde selvfølgelig tilgang til hallen da gavebordet sto inne i hallen og servitørene skulle sette utover saltkar og flatbrød på bordene før vi kom. Kakebordet fikk vi plassert i ett lite innhuk hvor det gikk an å lukke igjen med en skillevegg, som i hovedsak sto åpen hele tiden.
Etter middagen ble det ommøblert inne i hallen og det ble laget muligheter for dans, samt muligheten til å sitte ned ved bord under kaffen og i pausene. Scene er og med i lokalet så der var det plassert både mikrofoner, keeboard og bass som ble brukt av noen som hadde ordnet med underholdning.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Bryllupsdagen 4. Juli 2015

Jeg føler meg som verdens heldigste som har fått giftet meg med Vidar! Og dagen ble perfekt på alle måter hvor vi fikk feiret vår kjærlighet sammen med våre nærmeste venner og familie.

Dagen for min del startet hjemme hos oss hvor Jannicke hadde overnattet, og Vidar hadde sovet hos Roger og Siv Tone. Etter hvert som jeg og Jannicke hadde stått opp og spist frokost kom Lena som stilite som fotograf frem til kaffen, og Elisabeth som ordnet håret mitt for dagen. Vi hadde satt av nok med tid for allerede en time før vi skulle være i kirka var vi på vei ut døra, med andre ord måtte vi kjøre noen omveier og bruke litt lengre tid.

IMG_7355 IMG_7368
Da vi ankom kirka sto mamma og brudepiken ute å ventet på oss. Mamma var både rørt og stolt, noe man kunne se på hele dama. Hun er så søt! Brudepiken gikk først inn og satt seg før jeg skulle komme inn. Gøy å kunne holde brudgommen litt på pinebenken. Vielsen i seg selv var fin, og det kjentes nesten ut som vi bare satt der i 5 minutter. Alt gikk så fort! Og vi hadde nydelig solosang av både Liv Ellen (lillesøster av Solveig som er god venninne) og av Siv Tone.
IMG_7442
PicMonkey Collageq3e

Etter vielsen ble det fotografering utenfor kirken før vi dro videre på fotografering med fotograf. Vi valgte å ha med oss forloverene våre på en del av bildene. Gleder meg til vi får bildene fra fotografen!
PicMonkey Collage321

Middagen ble servert klokken 16.00. Da sto alle sammen i tunnel uten for selskapslokalet når vi ankom. Men vi kom litt før tiden så vi rakk og mingle litt før vi fant plassene våre og fikk maten servert. Vi hadde valgt sodd som middag, og riskrem med rød saus og kromkaker til dessert. Selv om jeg kanskje ikke viste det så godt så ble jeg rørt over talene som kom fra de gode menneskene rundt oss. Mange gode og fine ord ble sagt som jeg setter stor pris på. I tillegg var det hjemmelagde sanger fra både mine og Vidar sine foreldre.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I mellom middagen og kaffen ble det en god pause hvor vi fikk pratet med folk og kikket litt på gavene. At det ble litt lengre pause enn planlagt gjorde ingenting for min del, da fikk vi brukt mer tid til å snakke med gjestene også! Det ble også fellesfotografering hvor vi tok bilder av alle gjestene, samt familie og venninne/venne bilder.

PicMonkey Coll234age

Når det ble på tide med kaffe kom det flere venner av oss for å bli med på feiringen. Bryllupskaken skulle sprettes og Marthe hadde gjemt en overraskelse inne i kaken. Hun har virkelig jobbet hardt når det kommer til kaken! Er det noen jeg ville anbefalt i forhold til kakebaking må det være henne.
Underholdning ble det mye av under kaffen! Helt ærlig hadde jeg ikke forventet at det skulle vær så mye, men gøy var det! Det ble arrangert både leker og det ble sang. Familien til Vidar hadde skrevet sang som de sang for oss med fullt band. Og min «ekstra familie» ble og fremføre Bjelleklang på sin egen måte, og Liv Ellen kjørte på med to sanger på sparket. For noen gode folk vi har rundt oss! Jannicke tok en payback, noe jeg egnetlig hadde forventet. I deres bryllup måtte Joakim ta av henne strømpebåndet med bind for øynene og uten hender. Nå ble det min tur.

PicMonk214qey Collage

Dagen ble perfekt på alle måter! Jeg kjenner jeg får tårer i øynene ved tanke på hvor flott dagen ble og hvor heldige vi er som har så mange flotte folk rundt oss. Før vi dro hjem for natten avsluttet vi med at alle skulle tenne ett lys og sette på ett hjerteformet fat før de gikk ut og stilte seg i tunnel for å ønske oss vel hjem.

Og i dag, den 14 juli vil jeg gratulere Siv Tone og Roger med 3 års bryllups dag og Svigers som har sølvbryllupsdag i dag! Gleder meg til den dagen vi står og skal feire sølvbryllup♥

– Stine

Continue Reading

Brudekjolen

I bunn og grunn hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bestille kjole på nett. Andre hadde gjort det, jeg kunne gjøre det. Jannicke var jo kjempe heldig og fikk nydelig kjole på nettet! Uansett ble jeg anbefalt av Jannicke og ta turen inn til Trondheim for å prøve kjoler bare for å få den brude følelsen man får når man prøver brudekjoler.
I tillegg syntes jeg det kunne være veldig greit å se litt hvilke fasonger som passet meg best og hva som ble finest på meg.

Det er ingen hemmelighet at det ikke ble noe kjole fra nettet. Den dagen vi var i Trondheim for å finne kjole kom jeg ikke tomhendt hjem. Mine krav til kjole var at den skulle være stor og ha litt prinsessepreg over seg. Gjerne med blonder og masse tyll. Jeg hadde og alltid sett for meg stroppløs med korsett på ryggen, men det ble ingen av de delene. Og det angrer jeg ikke ett sekund på! Kjolen jeg valgte var den siste kjolen jeg prøvde, jeg hadde vanskelig for å holde tårene tilbake og jeg hadde hvertfall ikke lyst til å ta den av. Med andre ord var jeg solgt og dermed ble kjolen med meg hjem.

– Stine

IMG_7339IMG_7380IMG_7343IMG_7382IMG_7385IMG_7440

Continue Reading

Dagen før den store dagen

For min del startet dagen allerede klokken 5 i dag. Noe som er helt unaturlig for meg! Jeg sendte snap til Jannicke om det og fikk til svar at de allerede hadde vært våken en stund, så jeg skal vel i grunn ikke klage. Jeg brukte morgentimene på litt alene tid og avslapping med å lese bok og blogger, i tillegg til å forhåndsskrive noen innlegg for de neste dagene. Jeg visste at denne dagen kom til å bli travel, dermed var det godt å kunne bruke noen timer til å slappe av selv om jeg gjerne skulle sovet lengre.

Vi har hatt gjennomgang i kirka i dag, ikke det store forskjellen fra andre bryllup vi har vært med i sånn bortsett fra at det er vi som skal sitte frempå der. Men greit å fått en gjennomgang likevel. Etterpå dro Roger og Vidar for å hentet maten og brusen mens jeg dro hjem hvor Cecilie kom en tur både for å slå av en prat og for å hente noen småting som skal brukes til pynting i kirka i morgen.
Når Jannicke ankom kjørte vi ut i bygda for å gjøre siste finpuss på selskapslokalt og ordne med blomsterbutikkene som skal stå i vaser på bordet.

Dagen har med andre ord gått i ett. Nå er det duket for frukt og smeltet sjokolade og en real jentekveld før jeg i morgen går opp til alters! Kjolene er hengt klar, skoene står fint oppsatt og tilbehør glittrer der det ligger på bordet og venter på å få komme på. Spørs om det blir noe søvn i natt? Vi gleder oss i vertfall veldig mye!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Utdritningslag del 2

Standard for utdritningslag er jo at man for ett eller annet man skal ha på seg hele dagen som gjerne kan være litt kleint å gå med. For min del var jeg heldig å fikk ei «Super Brud» kappe og en blomsterkrans. I tillegg måtte jeg ha med en ballong med Vidar sitt navn hele dagen, det hadde riktig nok vært 4 ballonger men de 3 andre ballongene ble stukket hull på da det var navn med eksene mine på og dermed fikk de ikke være med på dagen. Med andre ord synes jeg ikke det var så aller verst antrekk jeg måtte gå med! Bortsett fra at ballongen var litt i veien til tider oppe i løypene i Rypetoppen.

Gavene jeg fikk av de fine jentene ved frokost bordet var relatert til minner fra når vi ble kjent hvor jeg skulle gjette hvem som hadde kjøpt hvilken gave.
Cecilie gav med ett legotog, fordi jeg tok toget til skolen hver morgen i begynnelsen av skoleåret men en dag satt jeg på med henne fra skolen til Åsen og tok toget derrifra og dermed ble dette en dagligrutine.
Trine gav meg en gris, fordi vi ble kjent når vi var på klassetur på Roknesvollen i starten av skoleåret.
Elisabeth gav meg en mummie kopp, fordi vi i fadderuka var på utkledningsfest der vertinnen på vorspilet hadde kledd seg ut som mummimamma.
Av Jannicke fikk jeg ei mini-basketkurv med ball, fordi vi alltid pleide å gå turer sammen mens kjæresten hennes var på baskettrening.
Siv Tone gav meg siste rest av den hvite teen sin, rett og slett fordi det er bare jeg som drikker den og jeg finner den ingensteder ellers!
Mange gode og fine gaver som var relatert til starten på gode vennskap.

Nå er det hele seks dager igjen til jeg skal stå som brud, og jeg gleder meg! Allerede i morgen skal vi hente nøklene til selskapslokalet, så uken som kommer vil nok gå med til å gjøre klart lokale og få gjort unna siste rest av forberedelser til den store dagen. Lykke!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Utdritningslag del 1

Endelig kom dagen hvor mitt eget utdritningslag skulle være. Helt siden Vidar gikk gjennom denne dagen har jeg gått å ventet og ventet på at Jannicke skulle stå på døren hos oss med en flott jentegjeng i ryggen. Og i går morges skjedde det. Jeg og Vidar lå enda å sov da jentene kom snikende opp på soverommet og vekket meg. Da var det bare å slenge føttene utfor sengekanten og bli med ned hvor jentene stelte i stand frokost mens jeg gikk på badet å tok på meg treningsklærne slik jeg ble beordret til å gjøre. 5 fine jenter sto oppe på soverommet, Siv Tone, Jannicke, Trine, Cecilie og Elisabeth. Og sammen spiste vi frokost. Under frokosten fikk jeg utdelt gaver som jeg skulle gjette hvem var fra og forklare hvorfor den gaven var fra akkurat den personen. Like før vi skulle dra videre kom Solveig innom ett lite 5 minutt før hun måtte dra videre på jobb. Trine og Elisabeth måtte også på jobb og dermed ble det jeg, Jannicke, Siv Tone og Cecilie dro videre.

Jeg fikk bind for øynene etter vi hadde hatt en pit-stop på Stjørdal. Når vi kom frem til selve målet viste det seg at vi hadde kommet til «Rypetoppen» i Meråker som er en aktivitetspark med hinderløyper laget i skogen noen meter over bakken med forskjellig vanskelighetsgrad. Passet med andre ord perfekt for meg som liker å både være aktiv og være ute i naturen. Vi prøvde ut forskjellige løyper hvor noen var enklere og mindre skumle enn andre og noen mer vanskelig og skummel. Men vi kom oss gjennom det og koset oss masse! Etter noen timer i løypa tok vi en matpause hvor Siv Tone hadde baket matmuffins som vi spiste før vi dro videre til neste overraskelse. Vi stoppet innom bestemoren til Jannicke hvor jeg og Jannicke dusjet mens Siv Tone og Cecilie dro en eller annen plass jeg ikke skulle vite noe om. Når vi var klare til å dra fikk jeg igjen bind for øynene og endte til slutt opp på ett spa hvor jeg skulle får ansiktsbehandling.

Etter 35 minutters avslapping med ansiktsmaske og massasje ble jeg ført til kjøpesenteret hvor jeg skulle levere ut kjærlighet på pinner med forskjelligtekst på. Bla. «Jeg skal gifte meg, derfor vil jeg gi deg en kjærlighet på pinne fordi du er så kjekk/har fint smil/fine øyne osv. » Med andre ord ikke så kleint som det kunne ha vært. Når alle kjærlighetene var levert ut fikk jeg igjen bind for øynene og når jeg fikk se igjen hadde vi havnet på ett utrolig flott hotellrom hvor de hadde dekket bord og ordnet med tapas og ost og kjeks. I tilegg hadde Lena kommet.Det ble og både Quiz og spill utover kvelden med litt søtsaker og brus. Mens de andre jentene etter hvert satte kursen hjemover overnattet jeg og Jannicke. Til morgenen i dag hadde vi en plan om å ta ett morgenbad i bassenget, men vannet ble for kaldt, badstua ble for varm og vi konkluderte med å ta en varm dusj og gå til frokost.

Jeg er fremdeles rørt over hvor utrolig flott Jannicke har fått til og planlagt og tilrettelagt for at dagen skulle bli så bra som mulig. Det var helt fantastisk!

– Stine

PicMonk32ey Collage PicMon231key Collage

 

Continue Reading

Brude kjolen klar!

God kveld i stuen!

Etter en hard økt med fysisk forstring på skolen i dag satte jeg snuten mot Stjørdal for å møte Jannicke og lille Lukas. Fra Stjørdal kjørte vi inn til Trondheim for å hente brudekjolen min som har vært inne til tilpassning. Som jeg har gledet meg til å prøve den og få den med meg hjem ferdig designet til meg!

Kjolen ble enda finere nå når den har bli tilpasset akkurat meg, og jeg hadde lite lyst til å ta den av for å kjøre hjem igjen. Av alle de fine brudekjolene som finnes der ute er jeg glad jeg har funnet MIN drømmekjole! Og gleder meg masse til at alle sammen skal få se meg i den på den store dagen, jeg skal bære den med stolthet og føle meg som en prinsesse.

Etter å ha henter brudekjolen dro vi videre på Sirkus hvor Jannicke handlet bursdagsgave til Joakim. Magene våre begynte så smått å rumle så vi satt oss like gjerne ned og tok oss en matbit med det samme.

Legger med litt bilder av brudekjoler for inspirasjon!

– Stine

2fd0aeab34c312fca0ecd9a32b14bc54994282e8bc79ed3bd7de2ba409221ae3b20d882cbe362639709acf3419feaeb7b4516b7300df099fd4579578f7ba9b49

Continue Reading

Bryllupsmesse!

Søndag ettermiddag satte jeg og Jannicke kursen mot Trondheim for å være med på bryllupsmesse. Begge gledet seg veldig, men det viste seg fort at vi visst nok hadde hatt for store forventninger. Selve messen i seg selv var ganske skuffende. Jeg trodde jeg skulle få litt inspirasjon i forhold til brudebukett og hårfrisyre, men det var lite som tydet på at det skulle skje.

I selve «lokalet» var det forskjellige stands med både vin, ringer, Tilbords, Floriss (blomster) og bryllupskaker og litt flere. Og det er jo vel og bra, men det var ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg. Jeg snakket med de på Floriss og fikk sett litt bilder av brudebuketter, men ble ikke noe mye klokere. Jeg vet i vertfall at jeg har gjort ett godt valg med hvem som skal hjelpe meg på den fronten! Vi fikk smake på bryllupskaken som smakte utrolig deilig, og så utrolig fin ut! Men ellers var det ikke stort å skryte av.

Etter å ha kikket litt rundt på de få standene som var der var det tid for brudeshow med catwalk og modeller med brudekjoler og dress. I tillegg til en sangerinne som var himla flink til å synge! Mange av kjolene var veldig like, og få tallet av dem hadde noe særlig «wow» – faktor. Men gøy var det likevel å få opplevd det! Og ikke minst fikk jeg tilbringt kvalitets tid med bestis igjen.

– Stine

DSC_0366 DSC_0429 DSC_0383 DSC_0392 DSC_0414 DSC_0432 DSC_0438 DSC_0441

Continue Reading

Bryllupsplanlegging: Invitasjoner

Alle de som kjenner meg godt vet at jeg gjerne vil ha alt klart og er ofte tidlig ute med ting som må gjøres. Å det gjelder og i forhold til bryllupsplanleggingen. Bryllups invitasjonene er nå sendt ut, og vi har fått tilbakemeldinger fra noen som har fått dem så da vet i vertfall at de har kommet frem med post de som er sendt med post. Ellers har vi og booket lokalet og kirke, preste og valgt både forlovere og toastmastere. Det er mye igjen, men jeg føler vi har en viss kontroll over det som må gjøres. Det er mye som må ventes med til de siste ukene før bryllupet, men det som kan gjøre før er allerede gjort eller startet på.

Nå har det seg slik at jeg er veldig glad i den rustikke stilen, derfor har vi og valgt å lage invitasjonene i denne stilen. Alle invitasjonene er laget for hånd, med litt hjelp fra min kjære Jannicke kom omsider i mål i god tid før vi skulle sende dem ut. Så manglet vi bare å skrive på navn på de som skulle få invitasjonene. Materialet jeg har brukt kostet ikke all verden og vi har gjort det bra i forhold til hvor mye vi måtte ha betalt hvis vi skulle bestilt eller kjøpt invitasjoner.

– Stine

DSC_0145 DSC_0146

Continue Reading

Inspirasjon: Bordkort til bryllupet

Bryllupet virker egentlig så fjernt og lang tid unna når jeg sitter her og leter etter inspirasjon til bordkort. Men samtidig så vet jeg at det er 7 1/2 måned igjen, og tiden flyr betydelig fortere enn man tror! Invitasjonene ligger ferdig laget klare for å bli skrevet på å sendt ut, men det blir ikke før etter jul. Så neste på lista står bordkort. Jeg har en plan om å lage bordkort og dekorasjon selv og da er det veldig greit at vi har litt tid. Invitasjonene er også laget selv, og det er jo ekstra stas når man vet hvor mye jobb som er lagt i det! Så nå sitter jeg her og leter etter litt inspirasjon som pause fra pensum lesingen.

Siv Tone og Roger har stilt opp med middag til meg både i går og i dag og mener at de må passe på at jeg får i meg mat når kjæresten er borte. Jeg blir både glad og takknemlig at de tenker på meg og inviterer meg på middag jeg! I kveld har jeg og Siv Tone og avtalt at vi skal ut på en liten trimtur. Og det blir nok deilig for begge siden hun har lest til eksamen til i morgen og jeg bare har lest generelt for å komme gjennom litt pensum.

– Stine

30b42852b6192a533a98fbedae13f4e8 97dcf9d40d4acb2641136117f0f701df
665046-7-1304318221050
cathrine_thumb[3] f869ee6b33d07352833fc4611f7a68ad ef3cfc5ed2c1d267e0406aa9a6660040

Continue Reading

Brudekjole prøving

Så kom den dagen de fleste jenter drømmer om hvor de skal få lov å prøve ut og begynne letingen etter drømmekjolen! Jeg tror Jannicke gledet seg like høyt som meg. For to år siden var det hun som var i ilden og var den heldig og skulle finne drømmekjolen, mens i går var det min tur.
Jeg hadde bestilt prøvetime hos to salgonger i Trondheim. Deriblant Agape. Agape er den butikken alle kikker opp mot og drømmer seg bort om når de sitter på bussen, og ønsker så sårt å stikke innom bare for gøy. Og ja, det føles nesten ut som du har kommet til kjolehimmelen når du kommer opp dit! Kjoler i alle farger og fasonger henger så fint på rekke og rad etter fargekoder. Også bryllupskjolene da som lyser opp hele rommet. Som ser så skjøre ut at du nesten ikke tørr å ta på dem. Å interiøret gjør det ikke noe mindre himmelsk. Men det hjelper ikke at det ser bra ut hvis service  ikke er særlig imponerende. Hun som hjalp meg vil jeg si var mer utålmodig og fjern istede for imøtekommende og medhjelpelig. Hun hjalp meg riktig nok på med kjoler osv, men jeg fikk ett inntrykk av at hun ikke hadde særlig lyst til å hjelpe meg til å finne den rette kjolen. Det ble prøvd 4 kjoler her, og flere turte jeg omtrent ikke å spørre om å få prøve pga den dårlige servicen.

Nesten brudesalong hadde jeg time til en time etter vi var ferdig hos Agape. Så da tok vi en tur på torget sammen med Silje og Lukas før vi satte kursen mot Tessem Brudesalong. Dette er også en kjempe flott brudesalong, ikke like stor som Agape vel og merke. Men den er veldig oversiktlig, stor og åpent. Og ikke minst så var personalet mye, mye mer imøtekommende og medhjelpelik! Hun som hjalp meg både hilste på meg og presenterte seg. Sammen gikk vi rundt å plukket ut en 7 – 8 kjoler som jeg syntes var fin og kunne tenkt meg å prøve. I tillegg til at hun fant frem en kjole som falt inn i beskrivelsen av noe lignende av hva jeg kunne tenkt meg. Bare det at jeg selv fikk være med å velge ut kjoler var ett stort pluss for meg! Og ikke bare var det kjolene jeg fikk være med å velge, men også skoene. Etter å ha fått så vondt i føttene på den første butikken måtte jeg bytte sko under prøvingen hos Tessem fordi beina mine verket.  Det skal og sies at jeg fant drømmekjolen og skal tilbake for tilpassning i februar -mars.

Agape er muligens alle jenters drøm. Med ett flott utseende vinner den lett på interiør, men på service ligger nok Tessem på topp i mine øyne. Selvfølgelig kan andre folk mene noe annet. Vi kikket å så vidt på Burdepike kjoler hos Tessem, så jeg må nok ta med meg lillesøsteren til Vidar dit for å få prøvd å se om vi er like heldige med brudepike kjolen. Men det har jeg trua på at vi er!

– Stine

20141007_121623Screenshot_2014-10-07-12-12-33

Continue Reading