Early birds

Etter å ha blitt litt bortskjemt med at Lillemor har sovet helt til klokken 08.00 de tre siste dagene ble det fort en omvending når hu startet dagen 06.30 i dag. Ikke at det er så sinnsykt ille, men etter 2 netter med lite søvn pga av en litt urolig Lillemor som vissnok plages litt med tann frembrudd om dagen så utgjør det litt likevel å få sove til 08.00.
Men til tross for det så startet vi dagen med ett smil! Ordnet oss en super god frokost før min Lillesøster og tante til Lillemor kom for en liten trimtur.

Når Lillesøster spør om jeg vil være med på trimtur så er jeg ikke vanskelig å be. Så vi la turen slik at Lillemor fikk sove sin første dupp i vogna si mens vi var på tur, også våknet hun etter hvert og fikk sitte opp å se litt. Innen klokken 10.00 var altså dagens treningsøkt gjennomført og vi har resten av dagen på å slappe av.
Noe jeg savnet når vi bodde på Frosta var turmulighetene. Vi hadde en fantastisk sti opp på toppen av fjelltoppen bak huset vårt men ellers var det lite å velge mellom. Men her vi bor nå så har vi hvertfall 5 forskjellige runder rett utenfor døren, og enda flere som det går an å komme seg til på kort tid. Utrolig deilig! Gikk fort lei av å gå samme veien hver gang på Frosta, deilig å kunne variere litt!

-Stine

20132681_10213482786763987_496437606_o 20107640_10213482787484005_334491995_o 20132506_10213482788084020_206002990_o

Continue Reading

Litt nytt i treningsgarderoben

Er det noe som gir økt motivasjon til trening så er det fint, fresht og behagelig treningstøy. Nå er det ikke så veldig ofte at jeg investerer i nytt treningstøy men nå har jeg hatt lyst på noe nytt en god stund og tenkte at nå som sommeren nærmer seg kan det være fint å bruke muligheten til å oppdatere treningsgarderoben litt. Jeg har også funnet ut at jeg heller kjøper treningstøy som har god kvalitet, og som varer en stund isteden for treningstøy som bli fort slitt. Rett og slett av den grunn at treningstøyet med god kvalitet er mye mer behagelig å ha på under trening, noe som er veldig viktig for meg i vertfall!

Jeg har fått ett veldig godt forhold til Nike sitt treningstøy, så da ble det ikke noe overraskelse at det ble treningstøy fra Nike denne gangen også. Jeg har to tightser og to gensere fra Nike fra før av og disse er store favoritter for å si det slik! Jeg har enda ikke fått prøvd det nye treningstøyet men det blir nok innen uka er slutt, gleder meg!

Denne uken har vært forholdsvis rolig så langt, noe som i grunn er ganske deilig. Jeg og Lillemor trillet oss en tur til mormor og morfar /oldemor og oldefar tidligere i dag, i ettermiddag har vi vært på middag hos mamma og stefar. Ellers er uken rolig frem til søndag, da har vi nemlig invitert våre nærmeste vennepar på grilling for en liten innvielse av leiligheten. Med andre ord må jeg få opp farten litt med å få pynt på plass her, for det prosjektet er bare delvvis gjort enda.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Helg!

Ukene tilbake på skolebenken går alt for fort, nå har vi 4 små uker igjen med undervisning hvor en av dem går med til klassetur. Noen av dagene denne uken har det vært lite energi å hente på ettermiddagene og det siste døgnet har det vært noe galt med nettet som har gjort at jeg ikke har kommet meg inn hit uten å måtte vente timesvis, og det må jeg innrømme at jeg ikke gidder. Jeg har andre ting å gjøre enn å sitte å se siden komme frem litt etter litt på 15 minutter om gangen. Men nå er det heldigvis i orden igjen!

Denne helgen har jeg jobbhelg, og ansvar for ungdomscafeen i morgenkveld så det blir litt som skjer. Vidar har noen vakter på jobb så det blir lite kjærestetid denne helgen. Men det tar vi igjen senere! Heldigvis hadde jeg kort dag på skolen i dag så da fikk jeg sett han litt før han dro på jobb nå i kveld. Nå har jeg vært på trimtur sammen med lillesøster som nå sitter ved min side i sofaen. Vi skal kose oss litt sammen med litt kvalitetstid før jeg må finne senga før tidlig vakt i morgen.

-Stine

12953312_10209019655708500_1487808163_o

Continue Reading

Tilbake til hverdagen

12939312_10208928804957288_1235891429_n 12910846_10208928810797434_950315549_n 12910705_10208928807517352_587492631_n 12895286_10208928808517377_1964145452_n

 

Ferien er over og vi har kommet oss gjennom de første dagene tilbake i hverdagen. Det er deilig med ferie men det er godt å kjenne på at det er siste innspurt på skolen før eksamen nå også. For det betyr at jeg bare har ett år igjen før jeg kan kalle meg barnehagelærer. De to første årene har gått sykt fort, om ikke lenge er jeg vel ute i jobb!

Jeg og lillesøster har vært på turen i skogen sammen med Anderz nå i ettermiddag. Kjempe deilig! Var så nydelig vær også, så det var skikkelig digg. Vi har allerede avtalt ny tur i neste uke. Gleder meg allerede!

-Stine

Continue Reading

Langfredag

Hei og hopp!
Hvordan har påsken deres vært så langt? Jeg har ikke akkurat noe særlig til påskefølelse, selv om vi har fått frem litt påskepynt og vi nyter det og ha ferie så føles det ikke helt ut som påske egentlig. Jeg tror det henger mye sammen med praksisen før påskeferien som gjorde at jeg ikke helt klarte å fokusere på påsken men det å ha fri.
Men likevel så nyte vi jo påsken! I går var vi på besøk hos Siv Tone og Roger hvor vi fikk servert nydelig kveldsmat med masse spennende pålegg etterfulgt av Masterchef i soafen. Jeg er ikke den som har vært mest interissert i dette tv-programmet men Vidar har fått helt dilla, og Siv Tone og Roger er også ganske store tilhengere av det men koselig var det uansett!

I dag har vi vært å besøk Tante og Onkel på hytta. Siden det er den internasjonale vaffeldagen i dag så ble det servert vafler og M&M. Selv om tante og onkel ikke bor så alt for langt borte til vanlig så er det likevel hakke enklere å bare ta seg en tur når de er på hytta, og jeg følte en skikkelig trang til å besøke dem i løpe av påsken når de først var på hytta så da passet det fint at vi ikke hadde noe annet på planen. Når vi kom hjem snørte jeg på meg joggeskoene og tok meg en løpetur. Alt for lenge siden sist! Jeg har trent, men i hovedsak har det foregått innendørs, så det var veldig deilig å komme seg ut i friskluft! Motivasjon har og vært ikke- eksisterende en periode men nå virker det som den kommer smygende tilbake.

Nå høljer det ned ute og da er det deilig å sitte inne i varm og god stue. I kveld blir det kjæreste kos med film og Nachos.

-Stine

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Tur på Kammen

Smerten i rygg og baken begynte å melde seg på slutten av skoledagen. Med en engasjert lærer går det generelt bra, men i dag føltes tiden så lang og treig ut at det til slutt ble vondt å sitte. Godt var det når skoledagen var over og jeg skulle hjem og lage middag. Og ikke minst ta helg!

Jeg og Cecilie hadde avtalt en tur på Kammen bak huset vårt i dag. Bakkene opp er det man kan kalle utfordrende, en bakke man får fin rumpe av! Så fyker vi oppover da i en real god fart men pesende som ett esel i motbakke begge to. Målet er å gå på denne kammen en gang i uken frem til det ikke er mulig lenger pga av snø eller lignende. En skikkelig god løype hvis du vil få opp pulsen, og ikke minst kondisen! For min del gjør det meg ingenting at det er bratt og at den utfordrer kondisjon min, for løping i skogen kunne jeg gjerne gjort hele dagen lang. Deilig var det i hvertfall å få rørt på seg etter en lang skoledag.

Nå sitter jeg i sofan og kan kjenne at beina har jobbet hardt. House ruller på skjermen og jeg har fått lest litt pensum etter jeg kom tilbake fra tur. Om ikke lenge skal jeg krype under dyna, finne boka mi og kose meg i en annen verden før jeg går inn i drømmeland!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Å bruke stuen som treningsrom

Nesten alle de årene jeg har bodd på Stjørdal har jeg trent på treningsstudio, gjerne byttet fra det ene til det andre. Som fattig student  måtte jeg nøye meg med det billigste, men byttet etter hvert til ett litt dyrere ett hvor de hadde sal timer. Selv om vi har treningsstudio her på Frosta, opp til flere og faktisk! Så velger jeg heller å bruke stua som treningsrom. Rett og slett fordi det billigere, og mye enklere å slenge frem yogamatten for en god pilates økt eller å snøre på seg joggeskoene og løpe en tur i skogen. Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg savner Zumba og aerobic timene på Spenst, men jeg overlever lett uten.

I dag har vi hatt en lang og lat morgen før vi dro utover for å besøke Tante, Onkel og Nikolai på hytta. Vi stoppen innom mamma og stefar og tok med oss Anderz (hunden) utover med det samme så gikk vi utover til hytta. Da ble det en liten trimtur på oss også. Nå er vi hjemme igjen, jeg har fått gjort unna dagens treningsøkt og skal straks begi meg ut på ett kokkuleringsprosjekt også kalt middag på kjøkkenet om litt. Ønsker dere alle sammen en riktig fin lørdagskveld!

– Stine

DSC_0613DSC_0614


 

Continue Reading

Joggetur i sola

Jeg startet dagen med å løpe om kap med solstrålene ute i det fine været. Istede for å ligge å vri og vrenge på meg fordi jeg ikke fikk sove mer sto jeg like gjerne opp, spiste litt frokost for så å slenge på meg treningstøyet og knyte på meg joggeskoene og la ut på en joggetur i solen. Med litt vind i håret ble det heller ikke alt for varmt, selv om det kjentes ganske bra når solen stekte i nakken på meg på vei hjem igjen. Når jeg først var i gang og motivasjon var på topp tok jeg like gjerne en halvtimes styrkeøkt med fokus på armer, skuldre og rygg. Deilig og få unna gjort dagens treningsøkt før klokken 11.00!

Jeg vet med erfaring hvor vanskelig det er å holde treningen i sjakk på sommers tid. Man tenker ofte at man har ferie, og at man heller skal starte på igjen til høsten istede. Been there, done that. Men i år har jeg som mål å klare å være flink hele sommeren. Nå som jeg har vært så flink i vår er det enklere og fortsette. For jeg vet hvor vanskelig det er å begynne på igjen når man først lar seg selv ha lov til å ta noen måneders pause.
Når solen steker og det er varmt kan og tenke at det blir for varmt og klamt til å trene. Og det kan jeg være enig i at det kan bli, men hvis man legger treningsøkten til morgenen eller på kvelden når det ikke er fullt så varmt så har mang plutselig ingen unskyldning. Jeg er i vertfall kjempe glad for at jeg har muligheten til å trene og røre på meg. Kjenne at kroppen fungere som den skal og vite at jeg får bedre helse av å holde meg aktiv og holde meg i form.

– Stine

DSC_0979

Continue Reading

Kveldshilsen

God Kveld!
Dagene flyr og jeg nyter at jeg har ferie. Helt feire har jeg jo ikke da jeg skal jobbe i sommer, men det blir ikke det samme som å sitte på skolebenken og få banket inn mye informasjon dag ut og dag inn. Helgen jobbet jeg blant annet. I tilegg feiret vi bursdagen til tante lørdag kveld med kaker og kaffe. Før bursdagen var jeg hjemme hos mamma og spiste nydelig middag som bestod av Nachos og salat.
I går tok vi turen til farmoren til Vidar hvor vi fikk servert middag og hilst på kommende brudgom før Vidar måtte videre på jobb. Når han var ferdi dro vi vidrer til svigers hvor vi overnattet. Dagen i dag har egentlig gått veldig rolig for seg. Har fått slappet av en helg del. Både strikket og satt meg ned og fått lest litt i boken min. Da vi skulle hjem fra svigers tok vi turen innom mamma og Ivar hvor vi satt rundt det fine nye kjøkkenbordet, i det fine nye kjøkkenet hvor vi fikk servert is og te/vann/kaffe alt etter som hva folk ville ha.

Jeg fikk en skikkelig trang til å ut på en liten joggetur i kveld, så da var det bare å knyte på seg joggeskoene, plugge musikk på ørene å komme seg ut. De siste månedene har det stort sett gått i pilates og cardio med høy intensitet så det var deilig å komme seg ut og bruke kroppen i annen aktivitet igjen. Føles deilig!

– Stine

20140624_204220

Continue Reading

Sykkeltur

Pise helgen er over og man er plassert tilbake til skolebenken igjen. Men nå er det bare 7 hele skolgedager igjen til ferie, så det er bare å holde ut! Dessuten var vi heldig å startet skoledagen på stranda med strandvolly, fotball og grilling i det fine været. Det klager man ikke på, selv om det ikke fristet så veldig å dra på skolen etterpå.

I går så det veldig mørkt ut for sykkelturen til meg og Vidar, men utover dagen klarnett det opp og regndråpene som falt tungt på campingvognen til morgenen var fort glemt. Turen gikk ut til Tautra hvor vi satte oss ned med hver vår is før vi syklet tilbake igjen. Lufta på landet er så mye bedre enn her på Stjørdal, og i tilegg er det stille og rolig! Jeg klarer med andre ord å slappe av 100% og bare kose meg. Hjemme hos mamma og foreldrene til Vidar er for øyeblikket favoritt steder når det kommer til å slappe av om dagen. Håper på å få tilbringt noen av fridagene mine i sommer på begge plassene!
Når vi kom hjem fra sykkelturen sto grillmat klar til å hive innpå. Slitne og svette spiste vi med god matlyst. Litt senere ut på kvelden benket jeg, Vidar, mor hans og lillesøsteren oss nede i kjellerstua med popcorn og Istid 4 rullende over skjermen. Skikkelig fin avsluttning på pinehelgen.

Etter skolen i dag ble det en spotan tur på stranda. Var utrolig deilig å bare ligge der og høre på bølgeskvulp og måseskrik og slappe av i ettermiddagssolen. Her i hagen er det konstant støy fra hovedveien rett på andre siden av gjerde som gjør det litt mindre hyggelig og i ligge i hage, derfor er det veldig greit å kunne flykte til stranda en gang i blant hvis man har mulighet og tid. Så da ble det to strandturer på en dag på meg i dag! Fantastisk deilig.

– Stine

20140609_15244220140609_15265620140609_15443220140609_154450

Continue Reading

Tidlig fri og bursdagsselskap

Lærerne hadde gjort seg opp en mening om at vi elevene var veldig slitne etter en uke med eksamensforbredelser forrige uke og matteeksamen i går. Derfor valgte de og sende oss hjem etter lunsj i dag. Noe jeg absolutt ikke hadde noe i mot! Når solen skinner og det er skikkelig fint ute er det bare kjipt å sitte på skolen, så da ble det soling og litt arbeiding med naturfagforbredelser til prøve neste uke ute i hagen. Og når jeg følte jeg hadde vært flink nok la jeg bort naturfagbøkene og fant frem Boligdrøm og drømte meg litt bort.

I ettermiddag har vi vært på bursdag til farmoren til Vidar som fyller år i dag. Her fikk vi først servert brødskiver med kjøttkake for den som ville det og etter på ble det kaffe og kaker. Alle jentene forsvant en etter en da de enten skulle på trening eller dans, og med all treningspratet fikk jeg akutt lyst til å trene. Så da ble det ei god treningsøkt når jeg kom hjem fra bursdagen! Energien har ikke vært helt på topp i helgen og jeg har derfor tatt det litt rolig og hatt noen dager med treningsfri. Men i dag var energien tilbake på topp! Håper det fortsette slik fremover også, følelsen du sitter igjen med etter ei god treningsøkt er bare helt fantastisk!

– Stine

DSC_1682DSC_1669DSC_1673DSC_1663

 

Continue Reading

New In: Treningstøy

Da vi kom hjem fra hytta i går lå en pakke i postenkassen. Det er like kjekt hver gang en pakke dumper ned i postkassen! Denne pakken inneholdt til min store glede det nye treningstøyet jeg bestilte like før ferien kom snikende inn på oss. En ny t-skjorte og en ny thigths. Begge er allerede prøvd ut og jeg er stor fornøyd! Tigthsen sitter bedre enn noen av de andre jeg har fra før av, pluss at den er super behagelig å ha på! Nesten så jeg vurdere å bruke den til hverdags. Men det kommer nok ikke til å skje. Men jeg får nøye meg med å føle meg fresh under trening!

I dag har vært en skikkelig avslappende dag med lite på tapetet. Jannicke skulle egentlig komme på besøk, men hun var ikke helt i form så da ble det en kveld med litt alene tid med lesing av bok og strikking. I morgen står trippel date med Siv Tone og Roger og Kristin og Ivar på planen før jeg skal på kveldsvakt på jobb. Det blir skikkelig koselig med trippeldate, gleder meg!

– Stine

DSC_2344 DSC_2346 DSC_2348

 

Continue Reading

Pilates

I en travel hverdag kan det være vanskelig å ta seg tid til en liten treningsrunde. Jeg vet og av folk som sier de ikke har tid pga av at de har unger eller at det ikke er nok timer i døgnet. Nå har ikke jeg prøvd å ha unger, men det med timene kjenner jeg litt på av og til. Samtidig må man kunne finne en treningform som man liker, og som man ikke går lei av med det første.
Jeg perioder hvor jeg blir lei og mister motivasjon og synes det meste er kjedelig som alle andre. Men nå har jeg vært skikkelig flink og holdt trenings rutinene i sjakk siden før jul, og jeg angrer ikke ett sekund! Nå er det nesten så jeg føler meg dårlig hvis jeg ikke får trent en dag.

For ett par uker siden ble jeg introdusert for ei dame som heter Cassey Ho. Dette er ei dame som jobber profesjonelt som pilates instruktør. I tillegg til det skriver hun egen blogg hvor hun legger ut treningsprogram for en hel måned med navn på pilates videoer som hun har laget og lagt på youtube. Jeg har nå trent gjennom en uke av dette treningsprogrammet og kjenner jeg gleder meg til å forsette i ukene og månedene fremover! Jeg har riktig nok vært stiv og støl på plasser jeg aldri skulle tro jeg skulle bli stiv, men så fantastisk herlig det er å kjenne at jeg har fått brukt kroppen min! Pilates generelt er en fantastisk treningform, og det eneste du trenger for å utføre det er ei yoga-matte. Så enkelt som det. Pilates kan utføres på stuegulvet, ute i hagen eller på stranda. Alt etter hvor du føler du har lyst til å ta treningsøkten den dagen. Og beste av alt, du trenger ikke å betale noe!
Stikk innom bloggen til Cassey hvis du synes dette høres ut som noe som passer for deg, http://www.blogilates.com/.

– Stine

Cassey-Ho-Blogilates 846E15C89BC5D9C0603F51E37A78_h498_w598_m2

Continue Reading

Langhelg

På grunn av at alle lærerne vi har på en fredag skulle bort på kurs var vi så heldig å få dagen fri. I tillegg slutter vi alltid tidlig på torsdager så da ble det ekstra deilig!
De siste dagene har vært fantastiske! Jeg har koset meg masse med både venner og familie.

Torsdag etter skolen plukket Vidar meg opp så dro vi hjem til foreldrene hans hvor vi spiste middag før vi stakk videre på besøk til Siv Tone, Roger og vesle Kristiane. Her fikk vi servert noen helt fantastiske blåbærmuffins som ikke blir å glemmes med det første! Etter at Kristiane hadde lagt seg for kvelden ble det spilling av Alias for oss voksne.

Kvelden endte hos mamma og stefar hvor jeg skulle overnatte siden vi hadde fri fredag. Fredag morgen bakte jeg og mamma rundtstykker sammen. Føltes nesten ut som jeg var liten igjen da jeg pleide og stå på en stol ved kjøkken benken å «hjalp» mamma å bake. Nå ble det litt mer hjelp enn den gang. Så kom mormor også en tur og da tok vi oss ut en tur i det fine være før det ble ny stekte rundstykker til lunsj.
Litt ut på ettermiddag kom Vidar og hentet meg så dro vi for å besøke farmoren hans. Her fikk vi først servert pannekaker, så ble det vaffler, te og sjokoladekake til kvelds. Borskjemt? En smule.
Kvelden sluttet vi av med skikkelig kjærestekos. Potetgull og smågodt i skåla og «Mamma Mia» på skjermen. Høy lyd og god stemning. Rett og slett koselig!

Dagen i dag startet med ei god styrkeøkt på impuls. Nå har jeg laget hjemmelaget pizza som jeg skal ha med på jobb om ikke alt for lenge. Enn så lenge skal jeg slappe skikkelig av og bare nyte den siste tiden før jeg må løpe på jobb.

– Stine

Litt lekser måtte til fordi om man har fri
Litt lekser måtte til fordi om man har fri
Anderz holder meg med selskap
Anderz holder meg med selskap
Mamma har dekket bordet til lunsj
Mamma har dekket bordet til lunsj
Deilig å starte dagen med ei god styrkeøkt!
Deilig å starte dagen med ei god styrkeøkt!
Continue Reading

Swingkurs

Jeg har alltid vært fasinert over dans. All slags dans egentlig. Det var ett år for ikke lenge siden jeg var å så på elevene på musikk, dans og drama linjen sin avsluttningsoppvisning og jeg ble virkelig imponert!

Da jeg var 14 år gikk jeg swingkurs hos noen som holdt kurs i bygda der jeg kommer fra og har siden det syntes det har vært kjempe kjekt! Tanken på å gå swingkurs senere i årene har steifet meg mange ganger men det har aldri blitt noe mer med det.
Så satt jeg og tenkte på det for noen uker siden og spurte Vidar hva han tenkte om swingkurs, om han hadde vært interissert i å være med. Han likte tanken, og har alltid hatt lyst til å lære seg og danse swing så da fant vi ut at det kunne ikke skade å prøve hvertfall en prøvetime.

I går var vår første kveld på swingkurs og begge syntes det var kjempe kjekt! Selv om Vidar ikke kunne noe fra før tok han det fort. Og jeg synes han var kjempe flink! Har danset med verre. Begge to fikk mye skryt av instruktørene, som forresten er kjempe flinke! Og vi gleder oss begge to til å fortsette de neste ukene frem mot påske.
Samtidig er det litt gøy å tenke på at både mamma og mormor og morfar har gått på swingkurs til samme instruktørene da de var yngre.

– Stine

eeb13822b457ebcce6101ef624b160c1 5e83e060a7ef1e272660ca927f4bf40c Style: "more tweak"

Continue Reading

Halvveis i vinterferien

Vi har kommet halvveis i vinterferien allerede og tiden flyr som vinden! Helgen + mandagen ble tilbringt sammen med venner, kjæreste, familie og kjærestens familie. Full rulle hele veien!
Lørdag var det sang og glede på Betania sammen med fine jenter og sosialt med en flott gjeng som vi skal på skiweekend med om noen uker. Søndag ble det bursdagsfeiring av faren til Vidar hvor jeg fikk hilst på noen flere i slekten. Til min glede var Siv Tone og Roger også i bursdagen så da ble det ikke like skummelt. Etter bursdagen ble det kortspill og kveldsmat før jeg dro hjem til mamma for å sove over der.
Mandag var egentlig planen å gå på skøyter på ett vann nedefor huset til Vidar og familien, men værgudene hadde andre planer for oss. Det ble heller kos inne med OL på tven og strikking mellom hendene. På kvelden dro jeg og Vidar på besøk til Jannicke og Joakim. Nå er det ikke mange månedene igjen til Jannicke og Joakim venter en liten guttebaby og da måtte jeg selvfølgelig få se alt det fine de har kjøpt til den lille gutten! Kjempe stas!

I går og dagen i dag har generelt gått rolig for seg. Det har gått i å sove lenge, trene, rydde, vaske og pakke. I morgen går turen til Åre sammen med Vidar og familien. Gleder meg masse! Snowboardet står allerede klart og baggen er halvveis ferdigpakket.

– Stine

Mangler 17 lapper så er lappeteppe nr 2 klar for montering
Mangler 17 lapper så er lappeteppe nr 2 klar for montering

 

På besøk til fineste Jannicke mandag kveld
På besøk til fineste Jannicke mandag kveld

 

 

 

 

Fornøyd med dagens treningsøkt!
Fornøyd med dagens treningsøkt!
Continue Reading

Spigiltur

Av en eller annen merkelig grunn har jeg hatt sykt masse energi de siste dagene, når jeg kom hjem fra jobb 22.00 i går kveld hadde jeg ikke sjans for å sovne. Og i dag endte jeg opp med å ringe Hanne og høre om hun ville være med ut på joggetur.
Vi bestemte oss etter hvert at vi skulle jogge opp på Spigilen som ligger ca. 5 kilometer fra der jeg bor. Jeg har sett at dette har vært ett populært turmål for folk her på Stjørdal i år så da kunne vi jo prøve ut dette.
Turen gikk kjempe fint! Var veldig bratt i begynnelsen når vi kom dit hvor vi skulle inn i skogen, men det gikk greit. Oppi skogen der var det veldig tett med trær så sola kom ikke inn og det var litt vått og sleipt. Så jeg måtte selvfølgelig klare å skli på ei trerot og deretter lande med det ene kneet midt på ei annen trerot og sitter nå her med ei donaldkul rikere på det ene kneet. Det verker litt, men regner i grunn med at det blir bra igjen i løpe av natten.
Ingen sure miner for det om! Jeg er evig stolt for å ha løpt til sammen 1 mil! Hanne er virkelig en herlig treningskamerat som det er gøy å trene med. Vi har allerede en ny treningsdate på onsdag, gleder meg å se hvor målet går da!

– Stine

2013-06-17 21 2013-06-17 211 2013-06-17 22.31.16 2013-06-17 221

Continue Reading

En herlig løpetur!

Siden det har vært både 17. mai og pinse har jeg vært litt slapp med treningen og det kjennes på kroppen. Etter jobb denne uka har jeg vært ekstremt sliten og trett. Hold på å sovne på sofaen flere ganger etter jeg har kommet hjem.
I dag tenkte jeg at jeg skulle bruke kvelden på å samle sammen litt energi, men jo mer jeg slappet av, jo mer jeg bare satt i sofaen og så på serier følte jeg at jeg ble bare mer og mer søvnig. Men jeg kunne jo ikke finne senga i 7-8 tiden heller!

Samtidig følte jeg en urolighet inne i kroppen. Som om jeg ikke hadde ro til å sitte i ro, som om noen ute ropte på meg for å få meg med ut i fin været. Men jeg følte meg så sløv og trett at jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle finne energi til å gå utom døren.
Men jeg begynte å leke med tanken om å jogge meg en tur, fant fort ut at jeg skulle gjøre tanker om til handlinger.
Jeg fant frem løpetightsen og løpejakken og hoppet i joggeskoen.

Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd etter en herlig joggetur i finværet. Kjenner meg fremdeles sliten, men på en god måte.
Treningsprogrammet for neste uke er planlagt, og jeg satser på en løpetur før jobb i morgen. Nå er det påtide å komme seg inn i rutinene igjen, blir så tøft å begynne på igjen om jeg faller helt ut!

– Stine

7cadacbe0b0d11e29f481231380fd1fd_7_large

Continue Reading

Morgentrim i skogen

Jeg sitter med rumpa godt plasset i godstolen hjemme hos mamma og Stefar Ivar. Venninna til mamma har akkurat sprunget ut av døren etter å ha vært her på en kaffe kopp.
Jeg kjørte ut hit etter kveldsvakten på jobb i går. Var ganske sliten da jeg kom frem så ble å finne seg noe kveldsmat før kroppen ble lagt på lading.

Jeg, mamma og Anderz startet dagen med en trimtur i skogen i dagmorges. Og så utrolig deilig! Savner virkelig det å ha skogen rundt meg. Både blåveis, hestehov og grønn mose dukket fram i løpe av turen. Så herlig å se og kjenne at våren er på vei.
Om ikke lenge går turen tilbake til Stjørdal igjen. Godt å være litt hjemme også selv om det ikke er lenge om gangen.

– Stine

20130423-120021.jpg20130423-120031.jpg

 

Continue Reading

Treningsoppdate for Mars

Siden jeg har hatt vondt i den ene armen deler av denne uka har det ikke blitt særlig mye fokus på styrketreningen. Bedre å la den hvile i noen dager enn å belaste den enda mer og ødelegge den helt. Så istede har jeg forkusert på kondisjontrening og har vært mye ute å løpt. Var hjemme hos mamma og Stefar Ivar på fredag og benyttet muligheten til å ta joggeturen i skogen, synes det er mye mer gøy enn å løpe etter en vei! Mye mer skånsomt for knærne er det også.

Treningen har generelt gått greit den her måneden også. Hadde en uke hvor jeg var litt lei av styrke så kjørte heller på med timer. Men motivasjon kom fort tilbake. Alle målene jeg satte meg er nådd og jeg gleder meg til å yte maks i april.
I mai skal jeg ordne med nytt styrkeprogram, etter 5 måneder meg samme programmet kan man bli litt lei. Samtidig er det greit med variasjon. Gleder meg til å få noen nye øvelser å bryne meg på!
Motivasjon er på topp og armen begynner å bli bra igjen så jeg gleder meg til å starte en ny uke med en god styrkeøkt i morgen.

– Stine

tumblr_mgzsen1Ab31s1mvt3o1_500_large tumblr_md69zrFdQl1r5825ho1_500_large

Continue Reading