New In: Sandaler

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg og Vidar diskuterer om jeg har stjålet eller bare lånt sandalene hans. For ja, hver gang jeg skal ut bare en liten tur så blir sandalene hans godt plassert under mine føtter som forøvrig svømmer i de. Og gang på gang når vi går forbi ett par slike sandaler i en butikk nevner Vidar at jeg skulle hatt meg nye sandaler, men jeg mener at vi alltid kan vente til neste gang. Jo, ja altså. Det har aldri skjedd. Men nå, nå har jeg funnet ett par jeg virkelig liker og da var jeg ikke sen med å bestille dem hjem. Og jeg elsker dem!

Sandalene er fra Birckenstock og heter Molina Flor W. Tanken var å kjøpe de klassiske som alle sammen har, men da jeg så disse falt jeg helt pladask. Og i tillegg var ikke prisen helt på tryne så da var det bare å klikke de hjem. Nå som jeg har fått brukt dem noen dager angrer jeg ikke ett sekund på kjøpet. De er ikke bare fine å se på, men også utrolig deilig å gå i! Kunne ikke vært mer fornøyd.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Litt nytt i treningsgarderoben

Er det noe som gir økt motivasjon til trening så er det fint, fresht og behagelig treningstøy. Nå er det ikke så veldig ofte at jeg investerer i nytt treningstøy men nå har jeg hatt lyst på noe nytt en god stund og tenkte at nå som sommeren nærmer seg kan det være fint å bruke muligheten til å oppdatere treningsgarderoben litt. Jeg har også funnet ut at jeg heller kjøper treningstøy som har god kvalitet, og som varer en stund isteden for treningstøy som bli fort slitt. Rett og slett av den grunn at treningstøyet med god kvalitet er mye mer behagelig å ha på under trening, noe som er veldig viktig for meg i vertfall!

Jeg har fått ett veldig godt forhold til Nike sitt treningstøy, så da ble det ikke noe overraskelse at det ble treningstøy fra Nike denne gangen også. Jeg har to tightser og to gensere fra Nike fra før av og disse er store favoritter for å si det slik! Jeg har enda ikke fått prøvd det nye treningstøyet men det blir nok innen uka er slutt, gleder meg!

Denne uken har vært forholdsvis rolig så langt, noe som i grunn er ganske deilig. Jeg og Lillemor trillet oss en tur til mormor og morfar /oldemor og oldefar tidligere i dag, i ettermiddag har vi vært på middag hos mamma og stefar. Ellers er uken rolig frem til søndag, da har vi nemlig invitert våre nærmeste vennepar på grilling for en liten innvielse av leiligheten. Med andre ord må jeg få opp farten litt med å få pynt på plass her, for det prosjektet er bare delvvis gjort enda.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Nytt i vårgarderoben vol 2

Fredag forrige uke var jeg og Lillemor på jentetur på magneten sammen med mamma. Det var noe småting jeg trengte for å lage bordkortene til dåpen men det var ikke alt som ble med hjem. Både jeg og Lillemor fikk enda mer nytt til vårgarderoben vår. Det er sykt vanskelig å gå i butikker å se på klær til Lillemor uten å kjøpe med alt sammen for det er jo så mye fint! Virkelig vanskelig å begrense seg. Nå har hun nok klær i den størrelsen hun bruker nå, så det var bare noen småting jeg virkelig måtte ha som fikk bli med hjem i handleposen. Men jeg ble mer enn fornøyd med det!
Jeg derimot trenger nye sommerklær og med penger spart opp fra bursdagen min er det helt greit å finne ting jeg liker og kan kjøpe istedet for å bare kjøpe fordi jeg føler jeg må ha det.

-Stine

Nytt til Lillemor
Kjolene og den hvite bodyen er fra Kappahl, Kysa fra Name it og genser og shortsen fra H&M

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Nytt til meg

Både blusen og t-skjorten er fra Vero Moda

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Vårnytt i garderoben

I butikkene flyter det over med mange fine nye klær når som våren står for dør, og det er nesten umulig å gå inn favoritt butikkene mine uten å finne noe som jeg har lyst til å ta med meg hjem. Forrige uke var vi en tur i byen fordi jeg ville se på en vår/sommer jakke til lillemor som jeg hadde kikket på tidligere på nettet. Men jeg ville veldig gjerne se den i virkeligheten slik at jeg og kunne kjenne på stoffet i jakken.

Når vi først var i byen tok vi det som en koselig familietur hvor vi spiste lunsj på Egon, kikket i butikker og handlet mat for uka på Obsen. Og til min store glede har jeg en mann med tålmodig sjel så da fikk jeg også kikket litt på klær. Planen var i grunnen at jeg ikke skulle ha noe siden jeg og Jannicke planlegger en real shopping tur utover våren, men jeg klarte ikke å dra hjem tomhendt så da ble det litt nytt i vårgarderoben til både meg selv og til lillemor.

-Stine

Til Vårgarderoben til Lillemor
Jakken er fra H&M og lua,bodyen og buksa fra Kappahl

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Til vårgarderoben min
Både blusen og t-skjorten er fra Vero Moda

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Min først morsdag

I fjor på denne dagen turte jeg vel ikke å håpe på at i år så skulle jeg være en av de mange mødre som får hyllest for jobben vi gjør, men så feil kan man ta. Min første morsdag har vært utrolig fin så langt, selv om dagen bare så vidt har begynt for min del. Å våkne til lydene av lillemor som våkner sakte men sikkert og ønsker litt mat i den lille magen sin, for så å ligge blid og fornøyd ved min side i sengen er vel den beste måten å starte dagen på. Uansett om det er morsdag eller ikke.
Å for å toppe det hele så kommer far i huset med en nydelig bukett roser og pakke fra lillemor.

De som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i håndarbeid, og kanskje spesielt strikking. For en uke siden sa jeg til Vidar at jeg ønsket meg boken «Kjærlighet på pinner» uten å helt ha sett noe mye av oppskriftene i boken på forhånd. Men jeg angrer absolutt ikke! Det er så mye fint i den boken at den blir en favoritt av strikkebok samlingen min. Gleder meg til å strikke fra denne boken til vår lille prinsesse.
Jeg fikk servert god frokost og lillemor viste veldig stor tålmodighet ved å sovne stort sett med en gang hun ble lagt i vogna si for å sove dupp. Nå sitter hun glad å fornøyd i vippestolen sin som hun har blitt så glad i å pludrer i vei. Mammahjertet mitt smelter. Nå skal lillemor få oppmerksomheten min resten av dagen!

Gratulerer så mye med dagen til alle andre mødre der ute, og spesielt min egen mor!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Innkjøp til Tuva Elise

Som jeg nevnte i forrige innlegg så var vi på magneten en tur på onsdag hvor det ble handlet litt klær til Tuva Elise. Nå var det ikke bare det vi gjorde når vi var der. Vi handlet blant annet litt til invitasjoner til dåp, kikket på ting vi kan ønske oss til dåpen, var innom for å få endret størrelse på gifte ringen min slik at jeg får den på igjen (åh , som jeg savner å gå med den!) også var vi på cafe for å kose oss med en liten matbit.

I hovedsak var tanken at jeg skulle bruke ett tilgode kort som jeg hadde, og jeg var helt overbevist om at det var hos Kappalh. Så jeg gikk inn og plukket med meg noen fine plagg til frøkna vår, helst skulle jeg hatt alt i alle farger og størrelser men jeg måtte begrense meg litt. Da jeg kom til kassa å skulle ta frem kortet viste det seg at det var Lindex jeg hadde tilgodekort på, men jeg kunne jo ikke legge tilbake de varene jeg hadde plukket ut siden jeg var helt forelsket i disse plaggene. Så da fikk de bli med hjem likevel. Inne på Lindex fant jeg derimot ingenting jeg likte så da får jeg spare det til senere.
Jeg skulle i grunn bytte ei bukse på H&M men siden den var handlet på nett fikk jeg ikke byttet den uten lappen. Men jeg måtte jo kikke litt og jeg hadde ett tilgode kort her også. Og når jeg da fant ett sett og genser til buksen jeg skulle bytte så klarte jeg ikke å la det henge så da fikk det og bli med hjem. Og mor er storfornøyd!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Årets adventsgave

Hvert år er jeg så heldig at jeg får en liten adventsgave av min kjære mor, det slår aldri feil. Og jeg synes det er så koselig! Enten kan det være pynt, juleblomster eller noe annet fint som jeg får bruk for. I år fikk jeg en kjempe flott juleblomst for at jeg var ferdig med eksamen, men ikke nok med det! I går kom mamma med en advents pakke som inneholdt pukka te og ett lite stettfat som hun mente jeg kunne servere småkakene mine på når jeg fikk besøk. Mamma er så søt og god! Føler meg heldig som har en så flott mamma som bringer så mye glede i livet mitt, og jeg gleder meg masse til hun skal bli verdens flotteste mormor til lille gullet i magen.

-Stine

tecollage

Continue Reading

Hjemmelaget: Juliegenser

Den siste måneden har det gått i egostrikk på strikkefronten. Denne gangen var det en genser til meg selv som jeg kunne tenkt meg lenge. Så da var det bare å begynne. Armene ble kanskje litt større enn jeg hadde tenkt men mormor mente det var fordi jeg hadde strikket litt for slakt, men jeg synes det ble bra likevel! Skikkelig fin men likevel chill genser å bruke både på våren og sommeren på kalde sommerkvelden.

-Stine

13128954_10209227742110530_1045593943_o 13199022_10209227742270534_1928211347_o

Continue Reading

New in: Joggesko

Våren banker på døren og jeg vet for sikkert at er det noe jeg virkelig trenger er det nye sko. Vidar derimot mente jeg hadde alt for mange sko så han skjønte ikke helt logikken. Og ja, jeg har litt sko men få tallet av dem er gode, behagelige joggesko som jeg kan bruke til hverdags. Jeg har to par joggesko fra før av som jeg enten bruker i forhold til trening ute eller inne og som innesko på jobb. Så da ble det nye joggesko i samlingen og de er bare SÅ søte!

I utgangspunktet skulle jeg ha ett annet par jeg hadde sett reklame for men når jeg først så de så syntes jeg ikke de var like fine, så etter å ha kikket gjennom tre skobutikker fant jeg ett par som jeg fant pladask for. Og med en dags betenkningstid måtte jeg kjøpe de dagen etter! (hvite sko holder seg sjelden hvite lenge, skoene er brukt en gang før bildene ble tatt og de har fått noen flekker allerede).

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Ny sofagruppe

Personlig synes jeg det er vanskelig å innrede akkurat slik jeg ønsker det her i huset, og av og til savner jeg den lyse , fine leiligheten jeg hadde på Stjørdal. Her føler jeg det kommer alt for lite lys inn gjennom vinduene og at det generelt blir hakket for mørkt enn jeg ønsker. Men vi får gjøre det beste ut av det! Jeg er fornøyd slik som det er nå, selv om det ikke er helt som jeg kunne tenkt meg.

For noen uker tilbake fikk vi oss ny sofagruppe og sofabord. Helt nytt var det nok riktig ikke da det er arvet fra mamma og stefar, som forresten har kjøpt den sofaen jeg har siklet på i hele vår! Men sofaen er både fin å se på og god å sitte i til tross for at den er mange år gammel. Og bordet i seg selv har sin sjarm.

Jeg legger mer og mer merke til at jeg foretrekker lyse møbler, fordi de gjør rommet litt lysere. I tillegg til at jeg synes det er enklere å variere med farger med lyse farger enn med mørke. Cecilie var ikke helt enig i dette når vi diskuterte dette her om dagen, men heldigvis er det lov å ha hver sin smak! Det som fungerer for meg trenger ikke nødvendigvis å fungere for andre.

I dette øyeblikk sitter vi godt tilbakelent i stua hos farmoen til Vidar som vi har overrasket med ett lite overnattingsbesøk. Når vi bodde på Stjørdal var vi stadig vekk på besøk, men etter vi flyttet har det blitt mindre av det og siden jeg hadde kort skoledag i dag og vi hadde planer om å besøke henne så fant vi ut at vi likegjerne overrasket med overnatting i samme slengen når vi ført er her! Koselig både for oss og henne!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Nye, gamle hvitevarer

Er det lov å juble over nye hvitevarer?
Kanskje ikke det som er mest gøy med interiør men når andre ting ikke fungere som det skal så er det deilig å få noe som fungrer optimalt i hus! Komfyren i huset har sunget på siste vers en god stund og lever i grunn sitt eget liv. Men problemet er at hvis vi skulle ha en ny komfyr så MÅ vi ha en som det er mulighet for å sette i støpsel på fremsiden, oppvaskmaskinen går nemlig på samme strømmen som komfyren, og da må den være koblet til strømuttak fra komfyren for at den skal fungere. Og slike strømuttak er sjelden å finne på disse komfyrene som blir solgt i dag. Men så har svigerfar funnet en på finn.no, riktig nok en gammel, ikke så flott å se på men velfungerende komfyr. Den er av gammel sorten så den har sin sjarm likevel! Og det beste var jo at vi ikke trengte å betale noe for den.

Vi har også kjøpt oss fryser! Riktig nok kjøpte vi denne i november, men det har vært så mye rot og styr med og fått den, så den 300 liters fryseren vi egentlig skulle ha ble oppgradert til en 400 liters fryser for samme pris som den med 300 liten. Tidligere har vi bare hatt fryseren på to kjøleskap, som ikke direkte har så veldig mye plass å by på. Noe som jeg synes har vært litt upraktisk siden jeg synes det er veldig greit å kunne bake brød, gjærbakst og andre ting som vi kan oppbevare og ha i frysen over tid uten å bekymre meg for om det er plass eller ikke.

Nå kom vi akkurat hjem fra svigers hvor vi har vært å spist middag. Og siden vi nå har fått frysern vår fikk vi med oss soddet vårt hjem som har stått hos dem siden bryllupet. Vi fikk og 3 nydelig buketter med liljer av tanten til Vidar da vi var innom en tur i dag som dere skal få se i morgen!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

New in: Lyslykt

Jeg nevnte så vidt i går at det ble med meg ei lyslykt hjem fra Kremmerhuset i går da jeg og mamma var i Trondheim. Den har allerede fått funnet plassen sin på skivepulten sammen med den lille lyslykten som jeg fikk i julegave av Cecilie, og jeg kjenner at jeg allerede kommer til å trives mer i kontor-kroken min nå når den begynner å bli litt mer dekorert. Å jeg tror det blir veldig fint!

Nå skal jeg straks kjøre hjem til mamma hvor jeg og lillesøster skal ha en liten jentekveld sammen. Bare en uke siden sist, det er absolutt ikke værst! Koselig er det da og få bruke litt tid med lillesøster som plutselig har blitt nesten voksen.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

New In: Strikket vest

Jeg har startet dette året med litt egostrikk. Og jeg ble så fornøyd med resultatet at jeg vil vise dere! I lang tid har jeg siklet etter denne vesten som er fra boken «strikk til mamma og mini» og bestemte meg rett og slett for å bare kjøre på. Jeg bestilte garn, la opp og etter 4 uker satt jeg plutselig med ett nytt klesplagg i skapet. Super fornøyd! Ikke bare er den fin og se på, men det er også god og varm og gå i.

Slike dager som i dag burde det vært flere av. I dag føler jeg at jeg har fått gjort unna masse og likevel hatt tid til å slappe av og gjøre som jeg vil. Jeg møtte opp på skolen til avtalt tid og vi i basisgruppa øvde en god stund til dukketeateret vi skal fremføre for en gruppe barn på fredag, med en litt trøtt gjeng ble det mye latter og morro innemellom øvingen. Vi ble litt tidligere ferdig så da inviterte jeg like gjerne med meg Cornelia på en kopp kaffe på jordbærpikene mens jeg ventet på at Cecilie skulle bli ferdig med øvingen sammen med sin gruppe.
Når jeg satt føttene innom dørstokken løp hodeløps med ideer om den «kreatvie» boken min som er hjemmeeksamen, og hvordan jeg skulle lage fremsiden. Jeg satte meg ned og der ble jeg sittende i noen timer. Enesten pausen var når jeg laget middag, og når er fremsiden omtrent ferdig og jeg gleder meg til å jobbe med resten av boken! Dagen har inneholdt mye gøy og fornuftig, og jeg vet for sikkert at jeg kan legge meg med god samvittighet både i forhold til trening og skole i kveld!

-Stine

hgsrerdfs
   
SAMSUNG CAMERA PICTURES
    
SAMSUNG CAMERA PICTURES
   
Continue Reading

New In: Mobil deksel

Siden jeg kjøpte med ny telefon i sommer har jeg sett på,lett og tenkt å skaffe meg deksel til telefonen men det har liksom aldri blitt. Men nå på nyåret fant jeg ett par jeg likte og fikk endelig bestilt noen hjem i posten og i går når Vidar kom hjem med posten hadde de landet i postkassen vår. Er så fornøyd!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Nytt fra lysfabrikken

Jeg lovte dere å vise skattene jeg fant når jeg og Cecilie var på lysfabrikken i forrige uke. Nå har jeg endelig fått somlet meg til å ta bilde av tingene til dere. Jeg synes disse kulene var så utrolig fine at jeg ikke kunne dra hjem uten dem! Og skøytene blir kjempe fine og henge opp på vinduet som henger over benken på kjøkkenet. Også må jeg ikke glemme dropsene da så smaker himmels salt lakeris og bringebær, så verdt å prøve!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Mummi kopper

På utdritningslaget mitt var jeg heldig og fikk en kjempe fin og søt kopp av Elisabeth i gave. Og den har jeg brukt mye! Jeg har vel arvet det litt fra mamma, men når det kommer til kopper så er jeg ganske så svak. Før jeg fikk mummi koppen av Elisabeth hadde jeg en yndlingskopp som jeg kjøpte i Kroatia sommeren 2012. Men etter jeg fikk mummi koppen har den blitt en stor favoritt nr 2! Den jeg kjøpte i Kroatia bruker jeg som oftest til å drikke kaffe latte av, mens mummi koppen har blitt brukt mest til te.

Men så finnes det jo så mange fine mummi kopper! Og av inspirasjon fra Elise som har en stor samling av mummi kopper så har jeg selv fått lyst til å samle på de. Hvertfall skaffe noen til! Så derfor var jeg å kjøpte enda en kopp til samlingen for litt siden, kopp nummer 2 ble en kopp i en herlig farge med Sniff på. Mummi og folkene i Mummidalen i seg selv gir meg store barndoms minner da jeg var utrolig glad i Mummi da jeg var liten. Da er det ekstra stas at det faktisk går an å få kjøpt kopper med Mummi på! Ikke bare får man kjøpt kopper, men også saks, skåler og mye mer.
Nå skal det å sies at jeg har ønsket meg ett par Mummi kopper til jul også. Noe jeg er veldig spent på om jeg får. Og jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke bare ønsket meg Mummi kopper, men Greengate også. Jeg har samlet litt på Greengate i noen og synes det også er en kjempe fin serie! Det beste er at man kan blande av alle sortene.

For øyeblikket står det hjemmelaget granola i ovn. Gleder meg skikkelig på resultatet! Helgen gikk jo forbi på et blunk. Vi var hos mormor og morfar i tro tradisjon og feiret farsdagen med middag sammen med dem, tante, onkel, søskenbarnet mitt, mamma, stefar og lillesøster. Etter på dro vi videre til Svigers for å feire svigerfar litt også.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

New In: Spisegruppe

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg har det kommet litt nye møbler inn i hus den siste måneden. Selv om vi i hovedsak ikke trodde vi skulle få plass så har vi fått det, og de forandringene vi har gjort er jeg veldig fornøyd med! Vi måtte riktig nok ommøblere litt, men det var så verdt det!

Det hele startet i grunn med ett besøk til Siv Tone, og ett besøk til mamma hvor samtale emnet ble interiør. Nå er både mamma og Siv Tone ganske interisserte i dette og det passer meg perfekt når jeg selv er veldig glad i det! Litt samtale om forskjellige interiørstiler, titting på bilder til inspirasjon fikk meg til å få mange ideer om hvordan jeg kunne tenkt meg å ha det og hvilken stil jeg liker best. Så en dag fikk jeg telefon av mamma om jeg ikke ville ha en gammel fin spisegruppe som ett vennepar av dem skulle kvitte seg. Mamma hadde selv fått spørsmålet, men hadde ikke plass. Og jeg konkluderte vel egentlig med at vi heller ikke hadde plass, men jeg tok det likevel jeg!

Og selv om jeg ikke hadde plass akkurat der og da, så fikk jeg noen bilder i hodet mitt over hvordan jeg ville ha det på stuen. Så etter litt ommøblering så ble det plass! Om man bare ønsker seg det og vil det godt nok så får man alltids plass. Nesten så jeg synes stuen ble koseligere og mer åpen også etter vi fikk inn de nye møblene! Kjempe fornøyd!

-Stine

 

Continue Reading

New In: Nytt i høstgarderoben

Jeg tenkte å vise tingene jeg kjøpte da jeg og Jannicke var i Trondheim på mandag. Som jeg nevte ble det ene antrekket som jeg hadde laget collage av med meg hjem, og jeg er kjempe fornøyd! Har allerede tatt i bruk buksen og den er super digg å gå i. Skoene blir nok fine å bruke i høstværet og ponchoen vil holde meg varm på kalde dager!

Jeg er hjemme alene i kveld da mannen er på jobb mens jeg koser meg hjemme med Gossip Girl og interiør blad. Alene tid er deilig av og til det og!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Tea time

Som jeg nevte på lørdag fikk jeg en liten mor-datter gave da jeg var hos mamma på lunsj på fredag. Te-fatene var så søte at jeg måtte bare vise dere dem! Det var fire stykker med forskjellige motiv, akkurat i den stilen jeg liker det! Er de ikke søte?

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading
1 2 3 6