Hyttehelg

God Mandag!

Å for en fin helg vi har hatt! Fredag ettermiddag satte vi kursen mot hytta på fjellet i ett nydelig høst vær. Og vi var så heldige at været holdt seg like fint hele helgen! Det ble riktig nok litt senere kveld på Lillemor fredagkveld siden hun sov en times tid i bilen men det har ikke gått utover døgnrytmen hennes noe ellers så det gjorde ingenting. Når hun var i seng ble det serie og kos på oss voksne.

Lørdagen begynte rolig med grøt og litt lek. Å lage mat til Lillemor tar fort litt lengre tid oppe på hytta da vann og mat må varmes på vedovnen, men med en slik tålmodig liten frøken var ikke det noe problem. Ellers nøt vi dagen ute på terrassen med vaffelkos og lek, samt en liten trille tur ute i det nydelige været.
På ettermiddagen holdt vi oss mest inne og når kvelden kom ble det middag for oss voksne etter Lillemor var i seng. Og etter og ha tatt oppvasken ble det noe godt å bite i mens vi så film.

Hjemreise ble litt tidligere enn planlagt, men det gjorde i grunnen ikke så veldig mye for det var utrolig deilig å komme hjem igjen og. Det ble med andre ord en rolig søndag hjemme.
Lillemor er i seng etter en fin fin dag hvor vi blant annet har vært på Babysang, så koselig!
-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Morgenfugl

God morgen!

En ny uke er i gang, og vi startet den allerede klokken 04.48. Med andre ord, sånn omtrent litt for tidlig. Lillemor har fått for en vane å våkne på denne tiden hver dag den siste uken. Jeg kan ikke si jeg er særlig begeistret for det, men når det ikke fungerer å bære og bysse henne i søvn igjen så er det mye bedre å heller stå opp.
Uken som har vært var en aktiv uke med blant annet venninne besøk hos fineste Siv Tone. Hun venter en liten baby i november, så gøy! Kjenner det er veldig koselig at mange av de rundt oss har fått og skal ha små som blir på alder med vår frøken.
Ellers har jeg og Lillemor vært på dagstur på hytta hos mamma og Ivar, også har barselgruppa møttes igjen for første gang etter sommerferien. Denne gangen får vi låne en avdeling på bhg i bygda siden vi er så mange.
Så ble det en liten shopping runde sammen med Jannicke og hennes lille frøken, innlegg med innkjøp kommer senere.

Og i går ble det en spontan tur på Pirbadet. Vi skulle egentlig dra dit forrige helg sammen med Jannicke og Joakim og ungene men de fikk dessverre ikke til å være med likevel. Men vi valgte å dra uten dem. Så fikk jeg snap av at de skulle dit i går, og med litt fram og tilbake landet jeg og Vidar på at vi skulle dra dit å overraske dem! Så da pakket vi badebaggen, satte oss i bilen og suste til Pirbadet og koste oss masse sammen med Jannicke, Joakim og ungene. En perfekt slutt på helgen!

Nå sover Lillemor sin første dupp ute i vognen sin. Jeg derimot prøver å få gjort unna litt husarbeid og diverse før hun våkner igjen, for her i huset er det greit med kaos. Men først en kopp te og litt lesestoff!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Blue baby blue

God Søndag dere!

Vi er så heldige å har hatt skikkelig sommervær her i Trøndelag i godt over en uke, og det har vært uhorvelig deilig! Etter en alt for lang periode med regn og ruskevær har det vært deilig å kjenne sommersola steike på kroppen. I morgen derimot drar jeg og Lillemor fra det varme sommerværet og litt nordover hvor temperaturene ikke er like mye å skryte av. Men jeg er sikker på at vi skal klare å kose oss likevel!

Vi skal nemlig bli med fineste Jannicke og hennes to sjarmtroll til Lierne for å besøke noen hun kjenner der. Jeg har hilst på de tidligere så de er ikke helt fremmed for meg heller. Kofferten er allerede funnet frem og delvis pakket, har sikkert pakket alt for mye for noen dager borte men heller litt for mye enn for lite til tross for at vi sikkert får lånt oss vaskemaskin om det skulle vært nødvendig. Det blir rart å skal reise bare oss jentene uten at Vidar er med, nå har både jeg og Vidar vært borte fra hverandre tidligere men ikke etter at Lillemor kom til verden så det skal bli gøy å se reaksjonen på henne når vi kommer hjem og hun får se pappaen sin igjen!

Ferden starter tidlig i morgen tidlig, og siden det er ett lite stykke å kjøre så blir det nok noen pauser på veien. Det må vi nesten med tre små i baksetet. Vi gleder oss veldig!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Playdate

God onsdag kveld!

Det var ikke så lenge etter vi fikk kavet oss ut av senga denne morgenen at min bestevenninne Jannicke og hennes nydelig datter kom inn gjennom døra her på besøk. De har ikke fått anledning til å komme på besøk etter vi har flyttet så det var høyst på tide! Siden ingen av oss hadde spist noe særlig enda dekket vi bordet og fikk i oss ett par brødskiver. Alltid koselig med ordentlig dekket frokost bord med hyggelig selskap!

Etter på ble det lek og kos på gulvet for de små mens vi mammaene skravlet i vei om alt vi trengte å oppdatere hverandre på siden sist. Det var så gøy å se de to sammen på golvet, hvor de begge strekte seg etter hverandre og søkte kontakt, delte en leke i en liten stund helt til Lillemor rev den ut av armene på Lille A. Da var det bare legge den tilbake. Selv om hun ikke skjønner det enda synes jeg det er viktig at hun i tidlig alder lærer at man må være flinke til å dele på ting, og ikke minst at hun kan låne bort leken sine når hun har besøk i senere tid.

Jeg synes det er så utrolig gøy at vi begge to har fått babyer samtidig! Vi snakket ofte om det at det hadde vært gøy å gå gravid samtidig, og det fikk vi altså oppleve. Også kom hennes lille frøken bare en måned etter Lillemor! Så utrolig gøy at de er like gamle, blir gøy når de blir litt eldre og får mer glede av hverandre. Det skal bli mange fine stunder for oss jentene med også for med resten av familiene våre!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Lillemors første feiretur!

For første gang skulle vi dra på ferietur som en familie. Det føltes utrolig deilig! Vi har selvfølgelig koset oss en masse når vi har vært på tur bare oss to også, men ekstra stas var det å skulle ha med oss den fantastiske lille jenta vår. I første omgang var tanken å låne hytta til mamma og stefar denne helgen men siden Stebroren vår kom oss i forkjøpet ble det ikke noe av. Så da ringte vi svigermor og hørte om camping vognen var ledig for leie, og til vår store glede så var den det!

Så onsdag hentet vi vognen, torsdag pakket vi alt vi skulle ha med oss og fredag satte vi snuten mot turmålet. Tidligere har vi hatt litt lengre turer men i år ble det en kort tur opp forbi Steinkjer. Her fant vi en koselig camping plass like ved ett vann hvor de hadde nydelig utsikt, restaurant og minigolf. I tillegg var det ikke all verden å kjøre inn til Steinkjer sentrum. Vi var super heldig med været både fredag og lørdag! Fredagen var vi en tur på kjøpesenteret i Steinkjer hvor det ble med litt nytt hjem både til mor, far og lille. Vi brukte ikke så mye tid her siden vi var mer gira på å komme oss tilbake til campingen. Det ble en rolig kveld hvor Lillemor sovnet litt senere enn vanlig, men etter hun sovnet koset vi voksne oss med litt snacks og spill

Lørdagen dro vi inn til Steinkjer hvor vi møtte en kompis av Vidar og hans lille familie. Uten at vi visste noe på forhånd skulle NRK sommertoget komme til Steinkjer denne dagen så her var det masse folk og aktiviteter. Det var litt gøy å få med seg! Så vi koset oss i buene rundt på bondens marked, konsert og selvfølgelig måtte vi se når toget kom. Men varmen ble for krevende for oss voksne så da dro vi til campingen igjen ved tanke på at når det var så varmt til oss så var det nok rimelig varmt for Lillemor også. Fremme på campingen fant vi fram en plastboks som Lillemor fikk bade litt i. Noe hun syntes var kjempe gøy!

Søndagen var være derimot grått og surt, noe som i grunn passet ganske bra siden vi hadde planlagt å dra i Dampsaga som er ett badeanlegg i Steinkjer. Gøy både for store og små! Lillemor koser seg sånn når hun får bade, om det er i stampen hjemme eller i basseng spiller ingen rolle. Og jeg synes det er så herlig å se hvor godt hun koser seg! Ellers ble dagen tilbringt i campingvognen med avslapping og familietid.
Utrolig deilig med slik ferie hvor vi ikke har tv eller noe særlig med internett. Hovedfokuset blir å bruke tid med hverandre på en annen måte enn i hverdagen og det er så utrolig godt! Mandag dro vi hjem, og selv om vi har koset oss på tur er det alltid deilig å komme hjem igjen. Det er ikke alt for lenge til vi skal på tur igjen da! Vi gleder oss!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Grillvær

Hvis man ser bort fra den litt kjølige vinden begynner sommertemperaturene å komme snikende. I går grep vi muligheten til å grille å spise ute på platten for første gang i år. Vi har jo grillet mye tidligere i år og, men ikke hjemme og ikke siden vi flyttet. Så vi fyrte opp den lille gassgrillen vår og hivde på noe rester vi fant i frysen. Den lille grillen duger godt innimellom men det skal bli godt å få hit den store grillen vår. Jeg tror hvertfall Vidar ser veldig frem til det!

Temperaturen er ikke så verst ute i dag heller, men i dag blåser det litt mer enn det gjorde i går. Så vi tenker å ta oss en tur i bassenget med Lillemor. Vi var der første gang i helgen og hun storkoste seg! Og siden det i dag kommer instruktør kunne jeg gjerne tenke meg å få det med meg. Tanken er å kanskje kjøpe klippe kort fra høsten av. Siden Lillemor trivdes så godt så føler jeg at det er en ting vi kan være flinke til å gjøre sammen både som familie men og for at Lillemor skal bli trygg i vann. Og ekstra stas er det når jeg ser hvor mye hun koser seg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Konfirmasjon

God mandag! Har dere hatt en fin helg?

Vi brukte lørdagen vår på å feire Søskenbarnet mitt som sto som konfirmant. Den startet med en flott Gudstjeneste før det ble servert mat på Stiklestad kulturhus. Her fikk vi servert tapas, som smakte helt himmelsk! Tallerkenen ble fort fylt opp, og jeg mente vel egentlig på ett tidspunkt at de kunne vært større. Måtte gå flere turer for å få smakt på alt det gode for å si det sånn!
Under middagen ble det holdt taler og spilt av film med bilder fra søskenbarnet mitt var liten og frem til nå. Kjente jeg ble helt rørt over å minnes hvor liten han faktisk har vært, tiden går så alt for fort!

Etter ett lite opphold med fotografering og mingling ble det tid for kakespising. Kakebordet hadde også ett godt utvalg og jeg fikk endelig smakt på kaken som lillesøster og hadde lagd til dåpen til Lillemor men jeg aldri fikk smakt på fordi selve dåpskaken var så mektig at jeg ikke fikk smakt på noen andre kaker. Kaken var nydelig!

Lillemor var forholdsvis i greit humør hele dagen men ble etter hvert litt dårlig humør men det skulle vel egentlig bare mangle når hun verken ville ha mat eller sov noe særlig den dagen. Eneste som hjalp på ett tidspunkt var å få ligge i bare bodyen. Da sovnet hun godt, og med vognposen over seg slapp jeg og tenke på at hun ble kaldt på de små tærne sine.

Gårsdagen ble en rolig dag hjemme, noe jeg tror var like greit siden Lillemor ikke fikk noe særlig med søvn dagen før. Jeg hadde egentlig sett for meg at hun skulle sove mer enn normalt for å ta igjen litt søvn slik hun gjorde etter dåpen men der tok jeg veldig feil. Men det gikk da bra det og, med ei frøken som var blid og fornøyd hele dagen helt til kvelden kom så var det ikke noe problem. Hun var med andre ord så sliten at hun sovnet før klokken 19.00. Og det er ikke så ofte i det siste, kanskje det begynner å snu igjen?

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Vår i lufta

Når mannen foreslår en liten trilletur i det fine vår være er ikke denne jenta så veldig tung og be. Så når Lillemor begynte å bli klar for duppen sin kledde vi på oss, snørte skoene og tok bena fatt for en liten tur ut i sola. Veldig synd at det blåste veldig kaldt, men ellers var det kjempe herlig.
Det er deilig når sola skinner, fuglene synger og blomstene står og viser seg frem i grøfte kanten. Det er vår, ingen tvil om det. Bare synd været er så ustabilt at vi kan ha alle fire årstidene i løpe av en time om dagen. I dag derimot har det vært sol dagen lang, og det er vi glade for!

Etter trilleturen satte vi oss litt ute i solen, jeg tok med meg en av de fine mummie koppene mine og fylte den med te som jeg nøt mens solstrålene varmet meg i ansiktet. Nå er det ikke lenge før middagen står på bordet her i huset. Lillemor ligger for øyeblikket å sover i vugga si mens jeg akkurat har våknet fra en liten etterlengtet blund på sofaen. Kjekt med en mann som lager middag mens jeg sover!

-Stine

18195371_10212679879411805_968676392_o18195600_10212679877771764_782086212_o18195354_10212679881851866_840309227_o18195274_10212679876731738_430977225_o18195513_10212679876971744_1706367245_o

Continue Reading

Barseltreff

I går var vi opp å spratt i rett tid. Kjøkkenet var rene kaoset og Lillemor begynte etter hvert å bli trøtt og sliten, rundstykkene var bare halv ferdige og jeg var ikke en gang ferdig ordnet da det nærmet seg tid for å sette seg i bilen. Men Lillemor sovnet, kjøkkenet ble ryddet, rundstykkene ble ferdig smurt og vi kom oss av gårde akkurat tidsnok til å komme presis. Utrolig hvor effektiv man blir når de små sover og du vet at noe MÅ gjøres.

Grunnen til en litt kaotisk morgen var rett og slett at vi skulle på vårt første barseltreff og jeg hadde lovt ut å ha med påsmurte rundstykker. I hovedsak var ikke det noe stress helt til Lillemor ikke hadde lyst til å ligge alene på golvet, da ble det plutselig en arm mindre å ordne med men vi klarte det likevel. Jeg måtte jo faktisk vekke henne for at vi skulle dra.
Barsel treffet var med en gjeng flotte damer og deres små hjerteknusere som bor i hjembygda mi, der vi skal flytte. Skravla gikk, god mat ble spist mens vi koset oss med våre små. Veldig koselig!
Utrolig kjekt med en slik gruppe hvor vi kan møtes, ser allerede frem til neste gang! Og når de små blir litt større blir det gøy når de begynner å leke med hverandre. Lillemor er den eldste i gruppen og hun var veldig fascinert og satt mye å bare kikket, men litt lek og kos ble det og innimellom all de nysgjerrige blikkene.

I dag har vi en rolig dag hjemme. Lillemor har sovet godt i vognene sin mens jeg har pakket litt mer flytte lass, nå er det bare seks uker igjen til den store flytte dagen! Og vi har fått pakket nesten alt oppe i andre etasjen som ikke brukes og alt rotet på ytterstua er ryddet og sortet hva som skal hives og ikke. Mangler bare å få solgt sofaen!
Nå kom vi nettopp inn etter en liten luftetur ute i det friske været. Vi har kjøpt ny bæresele som Lillemor synes er kjempe behagelig å sitte i og da er blir det hakket enklere å ta henne med ut uten å måtte ha henne i vogna eller bære på henne. Hun trivdes så godt i den at hun sovnet, og det er jo ekstra deilig for meg å se at hun trives i den.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Dåpsdagen til Tuva Elise

Søndag 16 April 2017 var dagen da Lillemor ble døpt. Dagen startet forholdsvis tidlig for oss da Lillemor bestemte seg for å starte dagen klokken 5 med en times søvn fra 6-7 ble det en halv time med kos i sengen før vi sto opp. Selve dåpen hadde vi i Åsen kirken hvor vi og giftet oss. Vi var og så heldig å få samme prest som viet oss, noe vi synes er veldig koselig da vi kjenner henne litt fra før av. Lillemor var helt eksemplarisk i kirken, gråt litt når hun fikk vann på holde men ellers var hun rolig og tok til og med en liten dupp under Gudstjenesten.
Det var bestevenninnen min som hadde fått æren av å bære henne frem til døpefonten sammen med sin mann, ellers har vi valgt min Lillesøster og søskenbarnet til Vidar og hans kone som faddere.

Etter kirka dro vi alle sammen hjem til oss hvor min tante, onkel og søskenbarn stilte som kjøkkenhjelp på dagen og dermed ordnet klart sodd til vi kom. Lillemor krevde mat før vi kunne sette oss til bords så både vi og gjestene var fornøyde med å få mat i magen. Når soddet var spist opp ble kaffe og kaker servert. Dåpskaken har søskenbarnet til Vidar stått for, hun laget også bryllupskaken vår og da falt det naturlig for oss å spørre henne denne gangen og når vi ble så fornøyd sist gang.
Dagen ble veldig fin hvor vi koset oss sammen med våre nærmeste mens vi fikk feiret den Lille jenta vår. Med lite søvn sovnet Lillemor godt til kvelden, og det var helt opplagt at dagen hadde vært slitsom for henne og for hun sov omtrent hele dagen etter også.

Ikke bare ble dagen bra men Lillemor fikk også utrolig mange fine gaver fra gjestene. Vi føler oss så heldige som har så mange fine folk rundt oss som bare vil Lillemor vel og det vistes godt på dagen da gjester kom både langveisfra og fra rett over fjorden. Vi er utrolig takknemlig for at vi har så mye familie og gode venner rundt oss som vil være med å gjøre at Lillemor får en fin oppvekst.

-Stine

collage1242collage12SAMSUNG CAMERA PICTURES51

 

 

Continue Reading

Vår påske

Med ei uke fullpakket av fine stunder og øyeblikk ble det en koselig påske med mye på agendaen i tillegg til barn dåp for Lillemor. Med god hjelp fra venner og familie kom vi i mål med dåpen, og dagen ble kjempe fin! Mer kommer i eget innlegg senere.
Selv om store deler av påsken har gått med til forberedelser til barn dåpen så har vi også fått gjort litt utenom det. Vi var blant annet på besøk hos min tante, onkel og søskenbarn som har hytte på Åsen. Noe jeg var veldig glad vi fikk anledning til! Middag hos svigers har vi også vært på hvor vi fikk servert nydelig lammelår. Ellers har vi vært å grillet i fjæra med familien min. Siden det blåste litt kaldt den dagen var det godt å kunne sitte inne i naustet, men det var å fryktelig digg å sitte i solveggen! Og i går var vi i Leksvika på grilling hos tanten og onkelen til Vidar sammen med resten av slekten hans på mor siden. 2 påskedag er alltid fast grille dag med familien til Vidar, tradisjoner er bra!

Ellers har vi koset oss bare oss som familie også. Lillemor er blid for fornøyd om dagen og vokser fortere enn flynt. Hun blir så flink til å holde hode oppe når hun ligger på magen, ruller rundt med litt hjelp, rister iherdig på rangla og skal mer enn gjerne opp å sitte istedet for å ligge. Det skjer så mye på kort tid men det er utrolig gøy å se hvor fort utviklingen går!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Det nærmer seg!

Den store dagen nærmer seg med stormskritt og vi har fått gjort unna en del forberedelser til dagen. På søndag skal Lillemor døpes, og da er det en del som skal gjøres klart. Onsdag hadde jeg og Svigermor bakedag hvor vi laget makroner og pikekyss. Makronene ble helt himmelske, og det var vanskelig å holde seg til en smaksprøve for å si det sånn! Ikke alle ble like fine derimot, men det spiller ingen rolle så lenge smaken er god.

I dag har vi fått hentet hjem bord og stoler, kokeplater og kasseroller. Vi har og vært heldig å fått vært å kjøpt blomster. Det ble en slik løsning som vi hadde i bryllupet hvor vi kjøpte noen blomster, også ordner jeg oppsettet selv. Både enkelt og billig. Og med god hjelp fra tanten til Vidar så fikk vi noen tips og hvordan vi kunne gjør det. Gleder meg til å ordne blomster pynten!

I morgen skal bordene settes utover, dekkes og dekoreres. Og lik som i bryllupet får jeg dele dette med min bestevenninne som har tilbudt seg og komme å hjelpe. Mange andre har og tilbudt seg og hjelpe, noe som er kjempe koselig! Mamma og stefar var med å hentet bord og stoler i dag, og Lillesøster hjalp meg med å ha fyll i makronene onsdag kveld da hun var her å overnattet. Og det er flere som stiller med kake.

Vi gleder oss veldig til søndag og håper på at det blir en fin dag hvor vi får feiret Lillemor sammen med noen av de vi er glad i!

-Stine

collage
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Påskeegget

Når påsken kommer hører det med å fylle påskeegg med godsaker. Jeg husker da jeg var liten pleide vi alltid å få rebus fra mamma hvor vi måtte lete etter eggene våre som mamma hadde gjemt. Selv har jeg ikke tenkt på påskeegg til Lillemor i år siden hun er så liten, men mormoren hennes derimot har ordnet med påskeegg til barnebarnet sitt vettu! Så når vi var på besøk i dag fikk Lillemor påskeegg med en liten leke og to fine sommer bodyer inni. Bodyene har jeg sett på tidligere å fortalt at jeg syntes var fin, så det passet utrolig bra!

Påskeegg med ting som man får bruk for er kjekt og få synes jeg! Det blir nok påskeegg på meg og Vidar til helgen og, men det blir vel ikke mye nyttig ting i de påskeeggene. Men er det påske så er det påske og da er det lov å kose seg litt ekstra!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Vi skal flytte!

En liten tanke ble plutselig til en stor og spontan tanke. Og innen søndag kveld hadde vi funnet oss ett nytt sted å bo. Det tok vel rundt en 24 timer fra tanken oppsto til den ble satt fri. Søndag dro vi innom etter vi hadde vært på Sentrumskirka og kikket på leiligheten vi skal leie. Vi ble enige om at hun vi skal leie av skulle få svar innen to dager, men siden vi bestemte oss ganske kjapt etter vi kom hjem og allerede da begynte å annonsere for foreldre og besteforeldre at vi skal flytte så var det bare å gi beskjed samme dag. Leiligheten ligger på Åsen, hjembygda mi. Og jeg kan vel ærlig innrømme at jeg en gang i tiden har uttrykt meg om at jeg aldri skulle flytte tilbake dit igjen, men nå gleder jeg meg bare mer og mer for hver dag!

Grunnen for at vi flytter er ikke det at vi ikke trives her vi bor nå. Men huset har gidd oss noen utfordringer i løpe av de 2 1/2 årene vi har bodd her, og mange har vel ikke skjønt hvordan vi har klart å bodd som vi gjør. For å si det slik så ser det ut som huset skal falle sammen fra utsiden av, det er dårlig isolert og det hender seg det er lekkasje fra taket. Vi har derimot fått det så koselig som det går an å få det inne, så utsiden har ikke plaget oss så veldig bortsett fra når det blåser rett gjennom huset og det blir store elver gjennom taket. Og selv om det har vokst opp tre nydelig jenter her før vår Lillemor så føler vi at det er det beste for hennes del av vi finner noe som er i bedre stand. Ett sted hvor vi kan stå opp uten å gruve oss for at det er for kaldt, ett sted hvor Lillemor kan bevege seg rundt på gulvet uten at kulden tar henne og ett sted som vi alle tre kan trives. Som sagt så trives vi veldig godt her og! Men både jeg og Vidar savner det å kunne stå opp uten å måtte fryse rumpa av oss før det rekker å bli varmt i huset. Å når Lillemor blir så stor at hun ikke er interessert i å ligge i senga og kose frem til det er varmt nok til å stå opp så er det greit at det ikke er iskaldt å stå opp.

Vi flytter ikke før i juni, noe som kanskje er greit for med en liten i hus så tar det fort lengre tid å rydde og pakke alt sammen. Så vi trenger ikke å stresse, og vi kan bruke tiden hun er våken på sammen med henne og heller benytte den tiden hun sover på å pakke. Vi har allerede startet så smått å pakke ting vi ikke bruker. Sånn sett tror jeg flyttingen er bra for oss for da får vi ryddet og kastet ting vi ikke har bruk for. For vi har klart å samle opp rimelig mye i løpe av den tiden vi har bodd her. Innemellom pakking og rydding skal vi kose oss og nyte barseltiden, bruke tid på hverandre og blant annet ha dåp, være med på to konfirmasjoner og ikke minst feire 17 mai med is og bunad!

-Stine

Huset vi bor i nå på ut siden

DSC_0555

Huset vi bor i nå innvendig

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESDSC_0360DSC_0364DSC_0359

Continue Reading

Cafe-date

Torsdagen tilbringet jeg og Lillemor med en liten Stjørdals tur. Før vi skulle møte Jannicke og hennes lille datter for en liten cafe-date tuslet vi litt rundt på Torgkvartalet og kikket litt. Det ble bare vindusshopping denne gangen, man kan ikke handle hele tiden! Men det var utrolig mye fint som jeg kunne tenkt meg å hatt med meg hjem. Blant annet en nydelig kjole på Objeckt og regnkåpen deres. Men jeg var flink å klarte å la vær, bursdagspengene begynner å ta slutt skjønner dere! Så jeg får vel bare begynne å spare opp litt igjen så jeg kan unne meg noen godsaker etter hvert.

Etter å ha kikket litt så kom Jannicke og lille Astrid også, så da ruslet vi bort til cafeen for jeg hadde ei lita frøken som begynte å bli litt sulten. Hun fikk mat før jeg kunne gå å bestille noe men det var visst ikke helt hennes dag i går. Først slet hun med å få sove på selve cafeen så jeg måtte opp å bære og bysse til hun til slutt sovnet og litt senere hadde hun visst fryktelig vondt i magen for da skrek hun i en lengre periode i strekk og ingen av triksene i boka fungerte. Til slutt var hun så sliten at hun sovnet, stakkar lille jenta mi! Men utenom det så fikk ble det da en veldig koselig cafe tur med en liten runde på Princess og Husfliden sammen med Jannicke og Astrid etterpå før vi satte snuten hjemover igjen. Lillemor sov hele veien hjem og vel hjemme var heldigvis magen blitt mye bedre igjen så da var den gode, fine jenta vår blid igjen. Det var første gang jeg noen gang har opplevd henne slik og mammahjertet bristet der jeg sto og prøvde alt for å trøste henne når det var som værst så det var godt å se at alt var bedre igjen når vi kom hjem.

I dag startet vi dagen klokken 6 med 2 timer kos i senga før vi sov en time til. Så kledde vi på oss å gikk ut en tur siden pappaen i huset sto opp litt tidligere, og nå sover Lillemor godt i vognen sin. Med andre ord har det blitt frisk luft på store og små i dag.

-Stine

17670652_10212370790204768_1276149471_o 17521877_10212370789884760_1770184830_o 17692270_10212370789604753_883706856_o

Continue Reading

Maleaktivitet

Da jeg var liten hadde mamma en sånn babybok som hun skrev i. Den har jeg hatt glede av å kikke i flere ganger oppgjennom oppveksten og synes det er like gøy den dag i dag å sitte å lese fra fødselen og årene etter det. En slik bok fikk vi til Lillemor når hun kom til av tanten og onkelen hennes og jeg koser meg skikkelig med å fylle inn sidene slik at vår lille tulle kan kikke i den når hun blir større.

På to av sidene i boken skulle man på ett eller annet vis ordne «bilde» av hendene og føttene. Jeg følte da at det ble mest gøy å lage avtrykk med maling, så jeg gikk til innkjøp av finger maling da jeg og mamma var på magneten på fredag.
Lørdag morgen startet vi dagen med en liten maleøkt. Jeg var spent på hvordan Lillemor ville reagere men hun var bare blid og fornøyd. Det føltes nok litt uvant og ekkelt å få maling både på fingre og tær men det fikk jo så fint! For hennes ble det jo en del ny stimulering med malingen, for så å bade etterpå så hun var ganske så utslitt og sovnet godt i vogna si etterpå.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

Nytt i vårgarderoben vol 2

Fredag forrige uke var jeg og Lillemor på jentetur på magneten sammen med mamma. Det var noe småting jeg trengte for å lage bordkortene til dåpen men det var ikke alt som ble med hjem. Både jeg og Lillemor fikk enda mer nytt til vårgarderoben vår. Det er sykt vanskelig å gå i butikker å se på klær til Lillemor uten å kjøpe med alt sammen for det er jo så mye fint! Virkelig vanskelig å begrense seg. Nå har hun nok klær i den størrelsen hun bruker nå, så det var bare noen småting jeg virkelig måtte ha som fikk bli med hjem i handleposen. Men jeg ble mer enn fornøyd med det!
Jeg derimot trenger nye sommerklær og med penger spart opp fra bursdagen min er det helt greit å finne ting jeg liker og kan kjøpe istedet for å bare kjøpe fordi jeg føler jeg må ha det.

-Stine

Nytt til Lillemor
Kjolene og den hvite bodyen er fra Kappahl, Kysa fra Name it og genser og shortsen fra H&M

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Nytt til meg

Både blusen og t-skjorten er fra Vero Moda

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Continue Reading

De fineste rosene

God søndag!

Forrige helg fikk vi en nydelig bukett roser når min pappa, damen hans, broren min, kjæresten hans og lillesøster var på besøk. Kvaliteten på roser varierer veldig, nå har jeg en mann som har skjønt at jeg er glad i få blomster og dermed har det blitt noen buketter med roser i løpe av de 3 årene vi har vært sammen. Men det har hendt seg at rosene så vidt har overlevd natten, mens andre ganger kan de ha stått seg i opp til 2 uker.
Den buketten vi fikk forrige helg står enda, og den er fremdeles like fin. Om ikke finere! Jeg elsker når blomster bukettene faktisk står seg og kan pryde huset for en liten stund og gjerne litt lengre enn en dag.

I dag tok vi turen til Sentrumskirka for å være med på søndagsmøte, noe vi begge er glade vi gjorde. Vi har ikke vært der siden før Lillemor kom til verden så det var godt å ta turen igjen. Ikke bare var møte og lovsangen bra men det er alltid koselig med en sosial stund sammen med resten av folkene som går i menigheten etter møtet. Samtidig som du alltids kan gnage på noe godt eller drikke en kopp kaffe. Perfekt måte å tilbringe søndagen på. Det er utrolig mange barn i denne menigheten noe vi synes er veldig fint for fremtiden for vår lille frøken. En del av dem er på hennes alder, og litt større så det blir nok gøy når hun vokser til og skal få leke sammen med de andre barna!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading

Jentetur

God ettermiddag!

På ett elendig vinterføre la jeg og Lillemor i veg for å dra på en liten handle tur sammen med mammaen min fra morgenen i dag. Det var helt håpløst føre frem til Åsen, det ble en veldig rolig kjøretur dit for å si det slik. Når vi kom dit skiftet vi bil og mamma tok over rattet før vi vendte nesen mot magneten på Levanger for en liten kose dag bare oss jentene.

Hele grunnen til at jeg måtte til Levanger var fordi jeg skulle kjøpe ett ark til bordkortene til dåpen siden jeg manglet til fem bordkort. Men så skulle det vise seg at de ikke hadde dette arket lenger, og for meg er det viktig at alle er lik så da var det bare å kjøpe noe annet og starte fra bunnen av igjen. Heldigvis er jeg bare ferdig med tre bordkort fra det gamle og klipt ut til resten så da er det ikke helt forgjeves å starte på nytt.
Siden Lillemor nå har begynt å gått opp i en størrelse igjen savnet jeg flere kjoler da vi hadde en kjole i denne størrelsen, så da hadde jeg bestemt at jeg måtte ha flere. I tillegg kjøpte mamma en kjole på salg så da ble det med hele to kjoler hjem, pluss en body til å ha under dåpskjolen og kjolen hun skal bruke etter kirka (den er bare så nydelig!!), hvite strømpebukser og en kyse til våren og 17 mai.

Når vi først var der så ble det en tur på Jordbærpikene hvor vi koset oss med lunsj mens lillemor sovnet i vogna si. Vi måtte også innom å kikke litt på klær til meg så da ble det litt nytt med i garderoben min denne gangen også. Greit med penger jeg har spart fra bursdagen min!
Nå ligger Lillemor på golvet å leker seg, nå gleder vi oss på en rolig kveld sammen med pappaen i huset!

-Stine

17475431_10212307935873449_1264058948_o 17500484_10212307934873424_729713938_o 17499999_10212307933593392_1209219209_o

 

Continue Reading

Litt alenetid

Etter at lillemor kom til verden har det ikke blitt mye tid til alenetid, men etter hvert nå som hun har begynt å sove hvertfall en dupp fast daglig i vognen sin så har vi plutselig litt tid til å gjøre husarbeid eller akkurat det vi vil. I dag har jeg fått spist frokost i ro og fred med Lipstick jungel rullende over skjermen, fått brettet litt klær og holdt fyr i peisen. Det at Tuva Elise trives godt i vogna si gjør det bare enda bedre, jeg er så glad for at hun har muligheten til å sove ute i frisk luft! Var det noe jeg ville så var det at hun skulle venne seg til å ligge i vognen, det er praktisk i seg selv både når hun skal sove dupp og hvis vi skal ut på kjøpesenter eller no. Og det beste av alt må vel være trilleturene, i tillegg til at hun får sovet i frisk luft (veldig viktig, nevnes derfor flere ganger).

Denne uka ble ei rolig uke, noe som er veldig godt side det har vært mye helt siden vi kom hjem fra sykehuset. Har det ikke vært besøk så har det vært bursdagsselskap eller så har vi vært borte hos noen andre. I dag står turen til helsestasjon på 2 måneders kontroll for tur, gleder meg til å se hvor mye hun har lagt på seg! Vi har jo måtte pakke bort størrelse 50 og starte med størrelse 56 som enda er litt for stort, så vokst det har hun! Lille ,store , fine jenta vår♥

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Continue Reading
1 2 3 47