Året som gikk: 2013 del 2

Juli:
Denne måneden feiret vi selve 90 års dagen til moren til Stefaren min. Enn at den hyggelige damen har holdt seg så bra i så mange år! Satser på at det blir 10 fine år til. Mamma og Stefar reiste til Kroatia og jeg tok på meg ansvaret for å passe hunden Anderz i noen dager. Vi tilbringte blant annet lange, varme sommerdager hos Jannicke og Joakim i Flora. Månedens største happening var turen til Riga sammen med Kine. En minnerik og opplevelsefylt tur jeg alltid kommer til å huske!

I 90 års dag
I 90 års dag

Meg og Anderz på besøk hos JannickeMeg og Anderz på besøk hos Jannicke

Rigatur med Kine!Rigatur med Kine!

August:
Skolen begynte og jeg troppet opp som elev igjen for første gang på 4 år. Det var både spennende og nervepirrende men det har gått kjempe greit! Tiden har gått fort og det er nå bare 6 måneder igjen av skoleåret. I forhold til skolestart dro jeg på tur med noen av skolens elever for å gå på toppen av Norges høyeste fjell. Det ble min andre gang at jeg besteg fjellet. Turen var kjempe fin og jeg koset meg mens jeg fikk muligheten til å bli bedre kjent med folk fra klassen.

Klar for skolestart
Klar for skolestart

 

Grilling med familien
Grilling med familien

 

På toppen av Galdhøpiggen
På toppen av Galdhøpiggen

September:
Gjennom skolen ble det arrangert litt av hvert i begynnelsen av året og denne måneden dro vi blant annet på telttur. Vi var riktig nok syv jenter og to gutter som lå ute i telt eller under åpen himmel mens resten lå i hytte men vi hadde det kjempe kjekt fordi om!
Samtidig var denne måneden full av teater oppvisninger som norsklæreren så gjerne ville at vi skulle se så noen kvelder ble tilbrakt på både kino og teater.

Heidi og Margrete i lavvoen
Heidi og Margrete i lavvoen

Heidi og meg på fisketur!

Meg og Hilde ved bålet

Oktober:

Denne måneden ble det en del familietid. Jeg var blant annet på bowling og ute å spiste sammen med mormor, morfar, søskenbarnet mitt og Lillesøster. Skal litt til før jeg avslår en slik invitasjon hvis jeg ikke allerede har andre planer.
Jeg, mormor, mamma og Lillesøster hadde også en jentetur inn til Trondheim hvor vi var på shopping. Det var en kjempe koselig dag!
Oppi all familietiden ble det også hyttetur sammen med ungdomsgruppen jeg er med som leder på. En utrolig flott tur med masse gøy og morro!

Konkurranse på hyttetur med ungdomsgruppa!
Konkurranse på hyttetur med ungdomsgruppa!

 

By tur med lillesøste, mamma og mormor
By tur med lillesøste, mamma og mormor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November:

Denne måneden skjedde det ikke så mye spennende egentlig. Jeg og Hilde i klassen, som begge er like store fan av The Hungergames dro å så det nye filmen og slukte i oss nachos før vi dro. Tennene mine fikk seg en sjekk til tannlegen og årets skrekkdag ble overstått og gjennomført med skryt.

DSC_1940Desember:

Desember måneden er alltid den mest travleste. Familien ble mye prioritert samtidig som jeg var mye med venner. Jeg var blant annet på julekonsert med Sissel Kyrkjebø sammen med 3 flotte jenter og på juleavsluttning i Betania med en fantastisk gjeng.
Juleforestilling på det gamle barneskolen min ble det også da lillesøster skulle spille og mormor spurte om jeg ville være med da jeg skulle dit å overnatte. Julen generelt var jeg for det meste hjemme hos mamma og Stefar. Storkoset meg med familie tid og løpe turer i skogen. God mat, julemusikk, hele familien samlet, julen er desidert den beste tiden på året!

Ut på tur i romjula
Ut på tur i romjula
Juleforestilling
Juleforestilling

 

Fornøyd med jule og nyttårsfeiring!
Fornøyd med jule og nyttårsfeiring!
Continue Reading

Året som gikk: 2013 del 1

Årets 2013 var for meg ett fantastisk bra år! Jeg har fått opplevd mye gøy og spennende. Personlig føler jeg og at jeg har vokst masse på dette året og lært mye om meg selv. Innlegget har jeg valgt å delt opp i to deler siden jeg i løpe av dette året har opplevd masse kjekt som kan oppsummeres.

Januar:
I begynnelsen av månenden samlet vi oss en gjeng jenter for å holde utdritningslag for kjære Jannicke som skulle gifte seg. Selv om det ikke gikk helt etter planen så ble det likevel en skikkelig bra dag! Og bruden var også veldig fornøyd ved dagens ende.
Valget om å begynne på skole eller ei sto for tur og jeg søkte påbyggning på skolen jeg tidligere hadde gått på og krysset både fingrer og tær for at de ville ha meg til å gå der.
18. Januar fylte jeg 22 år og valgte å reise til Tromsø for å besøke Miriam som en liten bursdagspresang til meg selv. Her fikk jeg hilst på en masse flotte folk, og ble bedre kjent med Hanne siden hun lot meg sove hos henne. Guidet tur i Tromsøby ble det og, som jeg falt helt pladask for! En nydelig by!

Jannicke står å lager ballongfigurer i utdriningslaget sitt
Jannicke står å lager ballongfigurer i utdriningslaget sittMeg og Miriam på bursdagsmiddag når jeg var på besøk i TromsøMeg og Miriam på bursdagsmiddag når jeg var på besøk i TromsøMeg og Hanne i vinter når jeg var på besøk i Tromsø Meg og Hanne da jeg var på besøk Februar

For første gang på mange år fant jeg gleden av å gå på langrennsski og bestemte meg for å invistere i ett par siden jeg ikke kunne finne de gamle noen steder. De ble brukt flittig både i lysløpa og på fjellet på hytteturer på hytta til mamma og Stefar.
Lillesøster Malin ble med opp i skiheisen for første gang i sitt liv og det var en fornøyelse i seg selv. Jeg tror ikke slalom falt helt i smak hos henne, men tror likevel hun hadde en fin dag.
Så var den store dagen kommet hvor Jannicke skulle stå brud. Jeg var heldig å fikk være forlover og storkoste meg med den oppgaven. Fantastisk vielse, fantastisk selskap, ett fantastisk bryllup! Å bruden var himmelsk pen. Skulle bare mangle når jenta er nydelig fra før av.

Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!
Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!Meg og Lillesøster Malin i skiheisenI skiheisen med lillesøster

 

Lykkelig gift!
Lykkelig gift!

Mars:
Denne måneden tok jeg og Kine sjefsavgjøreslen på å reise til Riga. Egentlig var hele tanken ganske spontan, men når vi hadde fått sovet litt på det ble vi begge enige om at det ville bli en kjempe opplevese og vi bestilte deretter biletter.

Jeg tilbringte dager med lillesøster hvor vi hadde det morsomt og hadde skikkelig søsterkos. Noe vi har alt for sjelden!
Jannicke fylte år og det ble feiret i deres nye hjem med familien og meg. Vi fikk servert utrolig god kake som moren til Jannicke hadde laget og brownies. Jenta fikk påskepynt av meg.
I påsken ble det kose med venner og familie. Det er jo nesten litt å unngå. Ble også litt jobbing, men det stopper ikke meg fra å kose meg når jeg kan!Søstertid på terrassen

 

Grilling med folk sammen med Aina i påsken
Grilling med folk sammen med Aina i påsken
Bursdagsbarnet
Bursdagsbarnet

April:
April inneholdte blant annet hytteturer med familien. Elsker å være på hytta! Det er så avslappende og koselig. Deilig å bare chille med en god film på tven med knittring fra peisen eller ei god bok i sofakroken.
Jeg prøvde meg for første gang som forsanger på Betania. Veldig skummelt, og veldig nervepirrende! Men jeg koste meg og er forsatt med fast en gang i måneden og gjerne flere ganger om jeg får muligheten.
Denne måneden tok strikkedilla meg og den har vært der siden. Jeg rekker ikke å bli ferdig med prosjektet jeg holder på med før jeg begynner å planlegge nytt. Hender seg at jeg har to prosjekter liggende også!

Lillesøster og meg på hytta
Lillesøster og meg på hytta

 

Strikkedilla, påsegrytekluter som mamma fikk
Strikkedilla, påsegrytekluter som mamma fikk

Mai:
I mai suer den store feiringen av vår grunnlov, 17 mai ble en veldig varm men fin dag. Denne dagen feiret jeg sammen med gode venner. Felles frokost og en tur ned i byen for å se på toget. Etterpå ble det grilling utenfor hos Ida og Kristoffer.
Pinsa tilbringte jeg hjemme med familien og endte opp med å ta mitt første bad i norsk farvann på 2 år. Til å være 16 1/2 grad i vannet syntes jeg i grunnen ikke det var så ille og tok like gjerne to bad den helgen.
Nyheten om at jeg fikk skole plass traff meg også denne månedene, noe som gjorde at nervene ble roet ned og jeg skulle nyte sommeren uten å bekymre meg mer for det.

Jeg tok årets første bad i pinsehelgen
Jeg tok årets første bad i pinsehelgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På fisketur, hjemme med familien
På fisketur, hjemme med familien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feiret 17.mai med en fantastisk herlig gjeng
Feiret 17.mai med en fantastisk herlig gjeng

Juni:
Denne måneden ble innviet med en av de mange jentekveldene med jentene i byen. Sjokoladefondue og frukt sto på menyen samt masse latter og jenteprat.
Jeg og Hanne hadde en veldig sprek måned hvor det ble både sykkelturer og lange joggeturer. Utrolig deilig og ikke minst kjekt!
Denne måneden fikk jeg og Lillesøster også klemt inn litt søster tid oss to helt alene. Denne gangen kom hun hit på besøk og vi koset oss ute i det fine været.

_MG_1577

Andrea og Lisabeth
Andrea og Lisabeth
Meg og Hanne, en sprek måned!
Meg og Hanne, en sprek måned!
Lillesøster Malin på besök
Lillesøster Malin på besök

 

Continue Reading

Måneden som gikk: Mai 2013

Vi har begynt å bevege oss inn i en ny måned og det er vel tid for oppdatering av Mai måneden som har vært. Det har vært en fin måned med mye fine minner! Synes og at jeg har vært flink å fått tatt en del bilder av ting som har skjedd denne måneden. Veldig gøy å kunne se tilbake til ved senere anledning.
Her kommer en liten oppsummering i bilder.

– StineMiriam var hjemme en liten tur, vi brukte tiden vår på jentekveld og tur på stranda

Miriam var hjemme en liten tur, vi brukte tiden vår på jentekveld og tur på stranda
Jeg var på overnatting hos Mormor og morfar hvor jeg og mormor var på fine turer i skogen og matet Nikoline i samme slengen.
Jeg var på overnatting hos Mormor og morfar hvor jeg og mormor var på fine turer i skogen og matet Nikoline i samme slengen.
Jeg var på café med tante og mormor og fikk meg ny duk og nye greengate kopper
Jeg var på café med tante og mormor og fikk meg ny duk og nye greengate kopper
Feiret 17.mai med en fantastisk herlig gjeng med tur nede i byen og grilling på kvelden
Feiret 17.mai med en fantastisk herlig gjeng med tur nede i byen og grilling på kvelden

Tilbringte deler av pinsehelga hjemme hos mamma med resten av familien. Grilling, båttur, bading og soving på terrassen!
Tilbringte deler av pinsehelga hjemme hos mamma med resten av familien. Grilling, båttur, bading og soving på terrassen!

 

Jeg tok årets første bad!
Jeg tok årets første bad!
Jeg og Jannicke koste oss ute i sommerværet med scooterkjøring i skogen og vassing i elva!
Jeg og Jannicke koste oss ute i sommerværet med scooterkjøring i skogen og vassing i elva!

 

 

Continue Reading

Månedens: Mars

Mars måneden har vært en fin måned. Den har gått utrolig fort! I mars har jeg blant annet fått feriet bursdagen til herlig Jannicke og min Storebror. Jeg har tatt opp kontakten med Aina, ei venninne jeg gikk med på videregående og vi har møttes flere ganger etter det første møte på lenge. Jeg har meldt meg inn i sangteamet til Betania, og hadde en kjempe herlig musikkkveld sammen med de.
Ellers har jeg koset meg kjempe masse med familien, og nyt påskeferien fullt ut med venninner og folk som har vært hjemme på påskeferie. Nå er jeg klar for en ny måned med enda flere fine stunder med venner og familie!

– Stine

Søstertid på terrassen
Søstertid på terrassen
Fine bursdagsbarnet årner til selskap!
Fine bursdagsbarnet årner til selskap!
Klar for påske
Klar for påske
Grilling med folk sammen med Aina
Grilling med folk sammen med Aina

 

Hytta med familien - Meg og Lillesøster Malin
Hytta med familien – Meg og Lillesøster Malin

 

 

Continue Reading

Månedens: Februar

Da var vi allerede inngått i Mars, første vår måned. Februar måneden har gått sinnsykt fort! Rekker så vidt å se seg tilbake før den har tatt deg igjen. Det har vært en fin måned med koselig stunder både med familie og venner.
Treningsmotivasjon har vært på topp! Og det er så gøy når den er det, for da blir det så mye enklere å nå målene sine. Og ikke minst overvinne dørstokk mila. Det er ikke noe tegn til at motivasjon skal forsvinne selv om vi er inn i en ny måned, og det føles bra!

I løpe av februar måneden har jeg fått feiret bursdag med fine venninner, vær i skiheisen med Lillesøster Malin, vært på fjellet å besøk Mamma og Stefar Ivar på hytta også har jeg jo vært forlover i ett helt nydelig bryllup!
Samtidig har det vært mye andre fine stunder i løpe av måneden både på jobb og på fritiden.

– Stine
Q: Hvordan har din februar vært?

Jeg passet nydelig Anderz noen timer, vi tok turen på stranda!
Jeg passet nydelig Anderz noen timer, vi tok turen på stranda!
Feiret bursdagen min sammen med de fine jentene mine!
Feiret bursdagen min sammen med de fine jentene mine!
Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!
Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!
Meg og Lillesøster Malin i skiheisen
Meg og Lillesøster Malin i skiheisen
En stor ære å få være med som forlover i bryllupet til Søteste Jannicke og Joakim!
En stor ære å få være med som forlover i bryllupet til Søteste Jannicke og Joakim!
Continue Reading

Måneden som gikk: Mai 2012

Miriam og Jeg reiste til Balestrand, beste helga på lenge!

 

Jeg, Ronja og Lillesøsteren hennes Andrea var på stranden og koste oss!
Var på sleepover hos Kjersti, Solveig og Åshild. Feiret 17 mai sammen med dem og resten av bibelgruppa pluss noen til. Super koselig!

 

Lillesøster Malin ble konfirmert! Var ellers på både grilling og koldtbord rester hos mamma og Ivar.

 

Jeg har begynt å trene for fullt igjen, på Spenst denne gangen. (Gammelt bilde)

Har fått meg jobb i leketøysbutikk, og stortrives!

– Stine

 

 

 

Continue Reading

Måneden som gikk: Mars 2012

Tidligere har jeg pleid og oppsummere måneden som har gått med bilder av ting som har skjedd i løpe av måneden og tenkte kanskje jeg skulle begynne med det igjen. Det krever jo at jeg blir flinkere til å ta bilder fra hverdagen. Blir litt gamle bilder brukt her da.Så her kommer en oppsummering av Mars måneden.

Solveig var på overnatting.

Var på sykehuset og fjernet en føflekk og måtte sy to sting. Nå har jeg heller ett fint lite arr.

Besøkte Egon hele 2 ganger. Den ene gangen med Herlig Grete! Og den andre gangen med verdens beste mormor og morfar!

Hadde årets første tur på stranda. Gleder meg til sommeren!

Har vært en del med søte Miriam Chrisitne. Vi har blant annet vært både 1-2 turer på Ikea og ukentlige møter med Bibelgruppa i Trondheim med en herlig gjeng.

Prøvde GoCart for første gang sammen med en herlig gjeng. Gøy!

Jeg har vært hos mamma og Ivar på middag i «ny» huset.

– Stine

 

Continue Reading

Måneden som gikk: November


Gizmo vokser og blir stor


Den første snøen kom, nå venter vi på mer!


Vi var på bursdag til Farmoren til Knut, Linnea ble god underholdning


Familiemiddag ente med bilulykke, alle var i god behold! Takk å lov for det!


Lillesøster Malin sov her for første gang.


Første søndag i advent kom, og nå har vi begynt nedtellingen til jul!

Hvordan har din November-måned vært?

Continue Reading

Måneden som gikk: Oktober


Kulden kom å vi måtte fyre for å holde leiligheten varm, vi fyrer med te-lys!


Vi hadde en koselig sammenkomst hvor Esther, Sonja, Anette og Karsten kom. Koselig!


Vi fikk oss en lite jente-kattepus!


Jeg tilbringte en helg sammen med bestis! DivaSolveig


Jeg ble kjempe lei meg da Kjæresten min dro ei uke til Tyrkia og etterlot meg hjemme alene, men ble super glad da jeg fikk han hjem igjen! Så utrolig deilig!

Hvordan var din Oktober?

Continue Reading

Måneden som gikk: September

Tiden flyr som en vind, og tenk! Nå er vi i oktober allerede, om ikke så alt for lenge kommer julen snikende inn på oss. Denne måneden har Knut besluttet å reise en ukes tur til Tyrkia sammen med sin gode kamerat Lauritz. Noe han gleder seg veldig til, og dette synes jeg han virkelig fortjener! Jeg blir hjemme denne gangen, noe som er rettferdig siden jeg dro til Bulgaria uten Knut tidligere i sommer.

Her kommer litt oppsummering fra måneden som har gått:


Jeg satte på extension, noe som varte i tre uker. Jeg ble lei og tok det av.


Vi feiret bursdagen til Rikke – stesøster.


Jeg kjørte traktor for første gang. Skummelt!


Vi var oppe i Fagerlia på hytta sammen med Karsten og Miriam Christine.

Hvordan var din september?

Continue Reading

Måneden som gikk: Juli

Har vært aktiv med klatring, noe som er kjempe gøy!Bortsett fra all myggen da.

Har tilbiringt mye god tid sammen med verdenes beste kjæreste! 21 Juli hadde vi vært sammen i 6 måneder <3

Lille søster og Mamma har vært hær på besøk. Også har vi vært hos dem på middag.

Jeg hadde mine søte jenter på besøk hvor vi koste oss med ost og kjeks og gønnsaker og dipp.

Jeg tok meg en ukersferie i Bulgaria sammen med Jeanette.
Hvordan var din Juli måned?
Continue Reading

Måneden som gikk: Juni

Jeg fikk trimmen min og kom meg faktisk på fjellet.

Jeg har brukt mye tid i solen

Har vært på festligheter sammen med svigerfamilie

Flyttet inn med min kjære

Vært i dåp til lille Linnea

Vært flink til å være aktiv rundt i naturen.
Juni måneden gikk fort og mye spennende skjedde i løpe av denne måneden. Blant annet flyttet jeg sammen med min herlige kjæreste. Kunne aldri bedt om å fått en bedre kjæreste. 
Vi har vært i dåp, brukt mye tid ute når været har tillat det, vært både med min og Knut sin familie.
Jeg slutter i barnehagen jeg jobbet i og har nå sommerferie frem til august hvor jeg begynner i ny barnehage. Vi har sittet barnevakt for søskenbarnet og søsteren min. En fin og egentlig ganske rolig måned.
Hvordan var Juni måneden din?
Continue Reading

Måneden som gikk: Mai

Jeg koste meg på 17. mai sammen med kjæreste  og familien min.
Jeg var på by-tur sammen med mormor, mamma og lillesøss. Kjempe koselig!

Jeg tilbringte mange herlige dager med min kjære, både med grilling og på Sverigetur

Dagene med masse sol ble tilbringt i sommerkjole eller bikini med en bok på verandaen.

Jeg tilbringte en herlig helg sammen med min bestevenninne Solveig, der det blant annet ble grilling.

Jeg var å besøke Stina og den gale katten hennes, hvor jeg fikk servert melk, saft og brownies.

Jeg var på konfirmasjon til tremenningen min, i dette tilfelle bilde av meg og søss før kaffen.
Jeg føler at jeg har fått utnyttet denne måneden kjempe godt! Attpå til jobb føler jeg at jeg er for sliten til å finne på noe etter på. Men som jeg selv legger merke til etter oppsummeringen så har jeg klart å fordelt tiden min bra mellom venner, kjæreste og familie. Noe jeg for min del synes er kjempe bra. Måneden har kanskje vært litt mye tanker involvert. Men det ordner seg.
Nå har vi begynt på juni, og første uken her er jeg hjemme alene. Helgen skal bli brukt med kjæresten og muligens gode venner. Håper på en fjelltur i løpe av helgen, jeg har sååå lyst! 
Ellers denne måneden skal vi gjøre oss ferdige med «møtene» og få alt fikset og klart til juli. Vi skal på barn-dåp til søskenbarnet til Knut . Samtidig er dette min siste måned i jobb på Åsen barnehage. Håper denne måneden blir like bra som den forrige.
Hvordan har din Mai-måned vært?
Continue Reading